rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wiola aż się schowała, tak ją wystraszyłyście wizją zjedzenia cielaczka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Preferujesz?
Zobacz załącznik 451631Mają puchate futerko, mająOlivka - a futerka one mają? Takie puchate, mięciutkie?![]()
Bo ja tylko takie w całości...inne lekko podgotowuję :-)
....szok przeżyłam przy płaceniu

Podłoga zasypana kawałkami chlebka małej (ale uwolnię Bilona i chociaż to araz zniknie
) O czystości kibelków nie wspomnę, bo to już przegięcie
Przewracam się znowu o jakieś wszędobylskie pudła

Byliśmy na wizycie w szpitalu. 2 godziny czekaniaKluska waży 1600 g. Muszę więcej pić, bo mamy troszkę mało wód. Jak patrzę na butelkę z wodą to mnie mdli
![]()
Asionku - bić to go nie będę bo to dla niego przyjemnośćKara będzie dotkliwa
![]()
Made w pracy dobrze, tylko ja nie lubię ludziom makronu na uszy nawijać, z natury jestem uczciwym człowiekiem... Sama nie chciałabym, żeby ktoś mi tak gadał. Zresztą, tam tylko wyniki się liczą, każą mi już podpisywać umowy, ja która pracuje 3 pełne dnino i ja wiem, że to czasowe, ale mam powoli dość, nie chcę, żeby ktoś mnie tak zmuszał do wyników... UMOWY< UMOWY< UMOWY szybciutko niczym na McDrive, katchup i frytki, razy dwa szybciutko!!!!
ale cóż... oby tylko dostała zgodę na mój projekt![]()
Cześć
Myślałam że bardziej niewyspana juz nie mogę być i że nie ma nic gorszego niż zabkujące dziecko... otóż jest moje panie... dziecko z mega katarem!!! do jakiejś 24 lub 1 spała mi na rękach a ja siedziałam... co pół godz próbowałam odkładać ale po kilku minutach miała taki wypływający katar i sie budziła. No to ja woda morska, frida, nasivin (kilka razy tylko) maśc majerankowa i spanie na rękach żeby pospływało... potem już chyba nasivin zadziałał bo chwile spokoju było i od 4 znow.... padam. Inhalatora się boi niestety( wczoraj pól godz ją oswajaliśmy i ze 2 min inhalacji było... może dziś będzie lepiej...
Miłego dnia![]()
Mimo wszystko ten mój Szanowny dobry, ale głupi...
PACZAJCIE tylko jaką śliczną bluzeczkę i książeczkę kupił Mańkowi))
Maniek zachwycony, od wczoraj NIC tylko czyta :-))))
Zobacz załącznik 451373Zobacz załącznik 451380
ale ostrzegamżeby później mnie za koszmary nie winić!
postraszę tu trochę i wyrzucam
Zobacz załącznik 451570
kocie poddala sie. teraz poszla z tata nakarmic Franka
aha bo ja wam nie pisalam, a wiec jak wiecie mieszkam na wsi, mam duzo ogrod a na nim trawnik ktory trzeba ciagle kosic i poniewaz marudzilam mezowi ze w tym roku nie dam sobie rady z 2 dzieci i trawnikiem to maz przywiozl mi cielaczka( ma 3 dni), stwierdzil ze ten bedzie nam przez lato za kosiarke robil. Iwa w cielaczku zakochana i kilka razy dziennie biega zobaczyc co u niego.
Karola rezerwację do Wesołego Klubu Geriatrykatrzeba myśleć o przyszłości
dobrze trzeba na starość towarzystwo wybierać, żeby złotość jesieni życia była ciekawa
![]()
Jak tu cokolwiek pisać, skoro kto inny pisze.... nogamiZobacz załącznik 451631

w sobote samobujczy zajac nam wkical pod samochod, nie dosc ze samochod nam uszkodzil to jeszcze sam nie przezyl tego starcia.
:-)