reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AAAAAAAAAAAAAA!!!!!! WIOLI SYNUŚ JEST JUŻ NA ŚWIECIE :-):-):-):-):-)

WIOLU JUŻ GRATULOWAŁAM, ALE TEGO NIGDY DOŚĆ, NIECH TERAZ SYNUŚ ROŚNIE I BĘDZIE ZDROWY!!!!! :-D :happy2:

reklama
Pięknie pięknie poprostu:)) Takie cudne wieści z rana!!!! Tak myślałam jak czytałam wczoraj o tych skurczach co 5 min że do dziś juz będzie po wszystkim:))

Wioluś GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Made dzięki za info:))) A juz wiedzą jak się będzie nazywał?

Ja was wczoraj czytałam i nawet specjalnie wgrałam filmiki z Wikusiką ale zanim zdążyłam wrzucić to mąż...eeee no wiecie.... i potem nam się usnęło... już zapomniałam jakie to fajne jak sie nie jest zmęczonym:))

Chcecie filmiki z Wikuśką? czy za dużo emocji na raz??:))

Ostatnia edycja:
Wioluś jesteś dzielną podwójną mamusią - gratuluję Ci całym swoim sercem, ściskam, całuję, podrzucam - kolejny maluszek z nami!

Dzień dobry!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Jakie wieści z rana!!! :-)

Wiolu - kochana, wielkie gratulacje!!!!!!!! Dużo zdróweczka dla Was obojga! Wracaj szybko do domku i pochwal się swoim skarbeczkiem! Buziak ogromny!!! :-):happy2::-):happy2::-)

Mademoiselle - dzięki, kochana, ze przekazałaś wieść! :-)

Kto ma kawkę?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

WIOLKA : GRA - TU - LA - CJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogromny buziak !!!!! :* Duzo zdrowka dla synka !!! A ty wracaj szybciutko do formy! Zycze wam DUZO szczescia, milosci i radosnych chwil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i czekamy na wasze nowinki i zdjecia :)

Mary
kawa.jpg

a dzięki że pytasz:) Wieczór bardzo udany:) A noc się skończyla przed 4 bo panna mi spała na rękach... niespokojna jakas była i nie wiem czemu...
Ale nic to, mocna czarna i do pracy:))
A jak Mia?

Mary
Zobacz załącznik 463838

a dzięki że pytasz:) Wieczór bardzo udany:) A noc się skończyla przed 4 bo panna mi spała na rękach... niespokojna jakas była i nie wiem czemu...
Ale nic to, mocna czarna i do pracy:))
A jak Mia?

Monia - dziękuję za kawusię! :-) Hmmm, a może znów akcja-ząbki? Albo coś z brzuszkiem? Albo może dużo emocji w ciągu dnia? Kochana, ale Ty jesteś dzielna! Bardzo podziwiam to, jak super godzisz pracę z wychowywaniem Wiki, zwłaszcza, ze czasem nocki odbiegają od ideału... A Mia w porządku, dziękuję.
:-) Choć wczoraj dała mi popalić... Od 17.00 się darła, przy kaszce też wrzask, po 18.00 zmęczona wylądowała w łóżeczku, trochę powrzeszczała, potem pogadała do misia Zdzisia i w końcu o 20.00 zasnęła. A mnie tak głowa rozbolała, że o 22.00 już grzecznie leżałam w łóżeczku... :cool:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry