reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary : a to nie jest wieczorny kryzys niemowlaka ??? skoro zawsze o poodbnej porze ???:eek:

Jos - mam nadzieję, ze nie... :szok: Ale wiesz, coś takiego zdarzyło się dopiero drugi czy trzeci raz, nie ma tu żadnej regularności. Ufff, oby to nie to, co piszesz! Ja podejrzewam, że albo ekstremalnie zmęczona, albo przestymulowana, albo do bólu znudzona... :sorry2::zawstydzona/y::eek: Muszę swoją drogę wymyśleć dla niej jakieś fajne zabawy, bo mata edukacyjna już przestała być interesująca! :shocked2::eek:

reklama
Mary A co Mia lubi robić? To może coś podpowiemy:) Może faktycznie nie zaszkodzi jej cos wymyślić:)
A ja jakoś daję radę:) do nocek juz się przyzwyczaiłam...

Mary A co Mia lubi robić? To może coś podpowiemy:) Może faktycznie nie zaszkodzi jej cos wymyślić:)
A ja jakoś daję radę:) do nocek juz się przyzwyczaiłam...

Monia - jesteś moją bohaterką! :tak: A co do Mii... Ona jest zainteresowana wszystkim dookoła! Tylko wiesz, na macie bawi się od 3-4 miesięcy, poza tym na macie się leży, a ona już chce wstawać, podnosi się cały czas z leżenia. Będzie miała stalowe mięśnie brzucha! :-D Lubi jak się do niej gada, śpiewa, pokazuje jej różne rzeczy, zwłaszcza kolorowe. Lubi książeczki, ma 2 miękkie, z materiału i zaczęłam już też kupować te twarde. Ostatnio upodobała sobie gryzaczek przez ząbki i swędzące dziąsełka. Poza tym ja unikałam jak ognia grających zabawek, ale ona ma jedną krowę, która gra krótką muzyczkę i jej się podoba... Ale na zabawki bardziej skomplikowane, np. drewniane klocki czy te jeżdżące jest jeszcze za mała... W zasadzie Mia bawi się wszystkim, najprostszą nawet rzeczą, kawałkiem sznurka od czegoś tam potrafi się zabawić. :-) Nie chcę jej sadzać przed TV dla zabicia czasu, więc śpiewam jej, gadam do niej, nawet z nią tańczę! :-D:-D Ale co jeszcze?... :confused: Zwłaszcza teraz, gdy u nas leje jak z cebra i już 3. dzień odpada mi spacer! :no::szok:

JEST!!!!!!!!!!!! :-D Wiolinowy SYNUŚ!!!!!! BRAWO WIOLA!!! :*

Urodził się DZIŚ!!! O godz. 01:10 z wagą 3560g i długi na 56cm :-D:-D:-D)))))))
Ale się cieszę.....to najmilszy esemes o tak wczesnej porze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gdzieście są??? :eek: Z kim mam pić??? WYŁAZIĆ!!!

WYGRAŁAM, WYGRAŁAM :)))))

GRATULACJE WIOLA:)))) ALEŻ SIĘ CIESZĘ :)))

Dajta kawusi proszę....

O kurczę, takie wiadomości z rana!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiola gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Olivka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem oszołomiona!!!!!!!!!!!!!!
Jakaż ta Ninka jest BOSKA :rolleyes2: Proszę Jej przekazać, że made jest zachwycona Jej widokiem, od czubka ślicznej główki, po czubek ślicznego pantofelka :-D)))))))))))))))))))

Robię zakupy przez internet :eek: zaraz wracam :-)

Mary zaraz spróbuję sobie przypomnieć co robiła Wiki na tym etapie... ona długo nie siedziała (najpierw zaczeła raczkować) więc sporo jej wymyślaliśmy...
u nas furore robiło coś takiego
Stojak gimnastyczny babymix jak chicco (2337352253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko zawieszałam jej po jednej zabawce żeby nie miała za dużo na raz. I np też na leżaczku bujaczku siedziała i sobie tym ruszała:)
Bardzo lubiła tez pacynki u mojej siostry (takie na rękę wkąldane). Lubiła też skomplikowane zabawki - tak trzeba było coś wydłubać np. są takie różne gdzie dziecko musi np pociągnąć za sznureczek czy cos takiego - fajne bo rozwija tez myślenie...
Mate piankową kochała:) zresztą do tej pory kocha:) wydłubuje sobie z niej kółeczka z cyferek - kilka elementów też odgryzła lub urwała (no bo nie mogla zrozumieć dlaczego kółeczko z 3 sie nie wyjmuje tak jak z 8)
Nie wiem co jeszcze...

Ciocia, toż to nowe adidasy a nie pantofelki:))))
Ja lecę sprawdzić stan aukcji:)
Jem śniadanko, kąpię się i może na 12 do pracy pojadę... :)

Mademoiselle - miłych zakupów, sama siedzę nad sukienką na chrzciny mojego robaczka, który już za 2 tygodnie! :shocked2:

Carolineee - proszę:

images.jpg

Zizi - witaj!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry