reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made Może nasikała i jest w szoku:))
Dzięki za info o Rureczce:)

Mama strasznie dawno cie nie widzialam:)) &&&&&&&&&&&&&&&&& za bliźniaki z podwójnej owulki:))

Wstawiłam filmik ale chyba nikt nie zauważył:-(

reklama
HEJO
Monia cudna ta twoja córcia!!!

Wiola już dostała smsa-ale jeszcze raz gratki!!! i chyba dalej nie wiemy co z imieniem??;))

Mary ale ty piękne rzeczy wymyślasz dla Mii;))) cudne!!!

pozdrawiam wszystkie babeczki!!

Monia - jeju, faktycznie przegapiłam tego posta! Ale mała jest super! Jak pupką wywija! :-)

Paulinka - dzięki! :-) Znalazłam jakoś przypadkowo fajny sklep interenetowy i teraz czekam na dopływ gotówy i zamawiam. Na Dzień Dziecka! :-)

OK, kładę się póki moje szczęście śpi. Głowa mi pęka! :cool: Kawka ograniczona z 5-7 kubków dziennie do 2 i jest bunt organizmu... :zawstydzona/y:

Mary zapomniałam napisać, że strasznie fajne te zabawki, które wynalazłaś dla Mii:) Myślę że będzie się swietnie bawić:)

Paula hej:) jak dziś humor?

Paula wiem bo moja mama miala ostatnio i czekała ze 2 miesiące bo nie miala kasy na prywatny... straszne te ceny... a bardzo cie boli? A co Majeczce?

Paula u nas prywatnie 650zł...a z NFZ czeka się 6miesięcy... Dlatego ja nie zrobiłam, musiałam zrezygnować i niestety dalej walczę z bólem :(

wiesz Monia-tak cały dzień mnie nie boli-tylko,że ja od kilku lat się męczę z kręgosłupem-ktoś powie,że młoda jestem i się wydurniam ale ja nie chcę zostać kaleką,mam 2 dzieci do wychowania...a może faktycznie przesadzam.Zawsze radziłam sobie sama z tym-jechałam do kręglarki nastawić te latające dyski...a teraz chciałam skorzystać z opcji ortopedy...ale jak widać za młoda jestem na choroby kręgosłupa i nie da rady

a Majeczka ma kilka plamek/krostek na szyjce, wg lekarki liszaj-smarujemy i zobaczymy

reklama

Monia
- dziękuję, kochana! :-) Mia jeszcze sama nie siedzi. Oparta o poduszki owszem, ale sama to nie. Przyjdzie na to pora! :happy2: No, ale turla sie już na całego! :-) Z plecków na brzuszek, wokół własnej osi... To ostatnie szczególnie w łóżeczku! Często rano ją zastajemy w dziwnej pozycji! :-D Ogólnie Mia zawsze znajdzie sobie coś do zabawy i do włożenia do buzi! :-) Ja chyba jej kupię coś takiego:

Treetop Friends - Klem og Gjem Aktivitetsleke SKIP HOP - NYHET! | Lilleprinsen - Barnevogner og utstyr til din lille prins eller prinsesse - sowa z różnymi opcjami;

Treetop Friends - Myk Aktivitetsbok SKIP HOP - NYHET! | Lilleprinsen - Barnevogner og utstyr til din lille prins eller prinsesse - miękka książeczka;

Aktivitetsteppe Aktivitetsleker | Lilleprinsen - Barnevogner og utstyr til din lille prins eller prinsesse - dywanik z różnymi aktywnościami...

PIEKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w moim stylu zupelnie, sowa jets niesamoiwta ! bierz !!!! :)

mama : hej kochana ! mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za owu i test :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry