reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zizi :szok: krztusiec? Jakim cudem? Gdzie ta maleńka to złapała?

o! Zizi!
krztusiec jeszcze mozna gdzies zlapac? ja myslalam, ze to choroba, ktora zanika w naszej czesci swiata ;/ kciuki za choraska!
a Ty kiedy masz jakies nastepne usg? pokazesz fotki? :)

Słuchajcie, to wygląda jak przeziębienie, tylko mała ma pełną buzię i nosek śluzu, pielęgniarki jej to odsysają, poza tym antybiotyk.
Zaraziła się od kogoś dorosłego, kto jest nosicielem, sam może być tylko podziębiony. Siostra była tydzień u rodziny swojego przyszłego męża. Prawdopodobnie tam się zaraziła. szczepienia są chyba około 5 miesiąca życia.

Pok usg mam 16 maja genetyczne, postaram się Wam pokazać zdjęcia.

Mary dziękuję słońce:)))

U mnie wieje i chyba padać będzie...

Mnie w weekend prawie nie ma na necie, może uda się wejść u cioci zobaczyć co i jak u Was... :))))
Mam nadzieję, że przed wyjazdem zobaczę maluszka Wiolowego.

Rureczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, już niedługo utulisz Zuzę :)

Mary zaraz spróbuję sobie przypomnieć co robiła Wiki na tym etapie... ona długo nie siedziała (najpierw zaczeła raczkować) więc sporo jej wymyślaliśmy...
u nas furore robiło coś takiego
Stojak gimnastyczny babymix jak chicco (2337352253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko zawieszałam jej po jednej zabawce żeby nie miała za dużo na raz. I np też na leżaczku bujaczku siedziała i sobie tym ruszała:)
Bardzo lubiła tez pacynki u mojej siostry (takie na rękę wkąldane). Lubiła też skomplikowane zabawki - tak trzeba było coś wydłubać np. są takie różne gdzie dziecko musi np pociągnąć za sznureczek czy cos takiego - fajne bo rozwija tez myślenie...
Mate piankową kochała:) zresztą do tej pory kocha:) wydłubuje sobie z niej kółeczka z cyferek - kilka elementów też odgryzła lub urwała (no bo nie mogla zrozumieć dlaczego kółeczko z 3 sie nie wyjmuje tak jak z 8)
Nie wiem co jeszcze...

Monia
- dziękuję, kochana! :-) Mia jeszcze sama nie siedzi. Oparta o poduszki owszem, ale sama to nie. Przyjdzie na to pora! :happy2: No, ale turla sie już na całego! :-) Z plecków na brzuszek, wokół własnej osi... To ostatnie szczególnie w łóżeczku! Często rano ją zastajemy w dziwnej pozycji! :-D Ogólnie Mia zawsze znajdzie sobie coś do zabawy i do włożenia do buzi! :-) Ja chyba jej kupię coś takiego:

Treetop Friends - Klem og Gjem Aktivitetsleke SKIP HOP - NYHET! | Lilleprinsen - Barnevogner og utstyr til din lille prins eller prinsesse - sowa z różnymi opcjami;

Treetop Friends - Myk Aktivitetsbok SKIP HOP - NYHET! | Lilleprinsen - Barnevogner og utstyr til din lille prins eller prinsesse - miękka książeczka;

Aktivitetsteppe Aktivitetsleker | Lilleprinsen - Barnevogner og utstyr til din lille prins eller prinsesse - dywanik z różnymi aktywnościami...

Tak sobie siedzę i wymyślam... :-)

witam kobiecinki:)))
Carolaaa na Weterankach napisała ,ze tu jakiś synuś na wątku się pojawił:tak:

doczytałam....

Wiolaaaa-gratki ogromne dumna mamo:)))

wszystkie babeczki ściskam i pozdrawiam.
u mnie bez zmian,ale...jestem teraz po Clo i ....miałam podwójną owu:szok:
działania były,ale nie wiem czy nie za wcześnie...w każdym razie za tydzień się okaże....

buziaki słodziaki...

Zizi - RURECZKA pytała o Ciebie i bardzo serdecznie Cię pozdrawia i mocno trzyma kciuki za córeczkę siostry :)
O poczka też pytała :-p w ogóle o nas pamięta...w każdym esemesie pyta o kogoś :)) a ja Jej wszystko opisuję hehe:-) Obiecała, ze mi znajdzie świeżutkie i różowiutkie zestawy do kościółka :-D

lalalala WIOLU GRATULACJE! Cudownie, fantastycznie, wypasnie i czadersko! Wysciskam cie znowu jak sie tu tylko pojawisz!

Made dzieki za niusa o Wioli :)
A rurka czemu we wtorek a nie w pn?

Alez ja wioli i rurce zazdroszcze tego juz przytulania.
moje dziecko natomiast uwielbia doprowadzac do mnie nerwow i sie nie ruszac, ruszac niemrawo lub kopac tak lekko, ze nie wiadomo o co chodzi. Dopiero jak glosniej krzykne "zosia!" to cos sie dzieje. Wredota mala. Ja do wrzesnia osiwieje...

A! Musze zmylac do wanny, bo pewien pan jest zaintesowany moim zepsutym samochodem!!! A potem jade ogladac mieszkanie, a potem pewnie na dzieciece targi.

Przepraszam, ze tak o sobie ale czasu malo, slonce zaczyna grzac a ja w pizamie rozczochrana.

Sciskam was radosnie z calych poczkowych sil!

Mama no to kciukasy sciskamy i daj znac co z tej podwojnej owu wyszlo :) w razie co jestes gotowa na blizniaki? :)
Rureczka o mnie pytala!? Jejej... Jak milo
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
witam kobiecinki:)))
Carolaaa na Weterankach napisała ,ze tu jakiś synuś na wątku się pojawił:tak:

doczytałam....

Wiolaaaa-gratki ogromne dumna mamo:)))

wszystkie babeczki ściskam i pozdrawiam.
u mnie bez zmian,ale...jestem teraz po Clo i ....miałam podwójną owu:szok:
działania były,ale nie wiem czy nie za wcześnie...w każdym razie za tydzień się okaże....

buziaki słodziaki...

Mama - witaj, kochana! Ale Cię dawno nie było u nas! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was! :blink:

Mademoiselle - dzięki za info od Rurki! Pozdrow ją jak będziesz miała okazję! :-) I przekaż masę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na wtorek!

reklama
poczku - no nie wiem czemu we wtorek :eek: może już mają kilka planowanych cięć? A może RURECZKI doktorowa ma wówczas dyżur :eek: no nie wiem, ale powodów mogą być tysiące :)))
KCIUKASY za mieszkanko i samochód i dzieciowe skarby :-)

Ja się pytam gdzie moja najmilejsza jest, co? Ile jeszcze mam się martwić?!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry