Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zizikrztusiec? Jakim cudem? Gdzie ta maleńka to złapała?
o! Zizi!
krztusiec jeszcze mozna gdzies zlapac? ja myslalam, ze to choroba, ktora zanika w naszej czesci swiata ;/ kciuki za choraska!
a Ty kiedy masz jakies nastepne usg? pokazesz fotki?![]()
Mary zaraz spróbuję sobie przypomnieć co robiła Wiki na tym etapie... ona długo nie siedziała (najpierw zaczeła raczkować) więc sporo jej wymyślaliśmy...
u nas furore robiło coś takiego
Stojak gimnastyczny babymix jak chicco (2337352253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko zawieszałam jej po jednej zabawce żeby nie miała za dużo na raz. I np też na leżaczku bujaczku siedziała i sobie tym ruszała
Bardzo lubiła tez pacynki u mojej siostry (takie na rękę wkąldane). Lubiła też skomplikowane zabawki - tak trzeba było coś wydłubać np. są takie różne gdzie dziecko musi np pociągnąć za sznureczek czy cos takiego - fajne bo rozwija tez myślenie...
Mate piankową kochałazresztą do tej pory kocha
wydłubuje sobie z niej kółeczka z cyferek - kilka elementów też odgryzła lub urwała (no bo nie mogla zrozumieć dlaczego kółeczko z 3 sie nie wyjmuje tak jak z 8)
Nie wiem co jeszcze...
No, ale turla sie już na całego! :-) Z plecków na brzuszek, wokół własnej osi... To ostatnie szczególnie w łóżeczku! Często rano ją zastajemy w dziwnej pozycji!
Ogólnie Mia zawsze znajdzie sobie coś do zabawy i do włożenia do buzi! :-) Ja chyba jej kupię coś takiego:

w ogóle o nas pamięta...w każdym esemesie pyta o kogoś 

witam kobiecinki))
Carolaaa na Weterankach napisała ,ze tu jakiś synuś na wątku się pojawił
doczytałam....
Wiolaaaa-gratki ogromne dumna mamo))
wszystkie babeczki ściskam i pozdrawiam.
u mnie bez zmian,ale...jestem teraz po Clo i ....miałam podwójną owu
działania były,ale nie wiem czy nie za wcześnie...w każdym razie za tydzień się okaże....
buziaki słodziaki...

może już mają kilka planowanych cięć? A może RURECZKI doktorowa ma wówczas dyżur
no nie wiem, ale powodów mogą być tysiące