Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zizikrztusiec? Jakim cudem? Gdzie ta maleńka to złapała?
o! Zizi!
krztusiec jeszcze mozna gdzies zlapac? ja myslalam, ze to choroba, ktora zanika w naszej czesci swiata ;/ kciuki za choraska!
a Ty kiedy masz jakies nastepne usg? pokazesz fotki?![]()
Mary zaraz spróbuję sobie przypomnieć co robiła Wiki na tym etapie... ona długo nie siedziała (najpierw zaczeła raczkować) więc sporo jej wymyślaliśmy...
u nas furore robiło coś takiego
Stojak gimnastyczny babymix jak chicco (2337352253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko zawieszałam jej po jednej zabawce żeby nie miała za dużo na raz. I np też na leżaczku bujaczku siedziała i sobie tym ruszała
Bardzo lubiła tez pacynki u mojej siostry (takie na rękę wkąldane). Lubiła też skomplikowane zabawki - tak trzeba było coś wydłubać np. są takie różne gdzie dziecko musi np pociągnąć za sznureczek czy cos takiego - fajne bo rozwija tez myślenie...
Mate piankową kochałazresztą do tej pory kocha
wydłubuje sobie z niej kółeczka z cyferek - kilka elementów też odgryzła lub urwała (no bo nie mogla zrozumieć dlaczego kółeczko z 3 sie nie wyjmuje tak jak z 8)
Nie wiem co jeszcze...
No, ale turla sie już na całego! :-) Z plecków na brzuszek, wokół własnej osi... To ostatnie szczególnie w łóżeczku! Często rano ją zastajemy w dziwnej pozycji!
Ogólnie Mia zawsze znajdzie sobie coś do zabawy i do włożenia do buzi! :-) Ja chyba jej kupię coś takiego:

w ogóle o nas pamięta...w każdym esemesie pyta o kogoś 

witam kobiecinki))
Carolaaa na Weterankach napisała ,ze tu jakiś synuś na wątku się pojawił
doczytałam....
Wiolaaaa-gratki ogromne dumna mamo))
wszystkie babeczki ściskam i pozdrawiam.
u mnie bez zmian,ale...jestem teraz po Clo i ....miałam podwójną owu
działania były,ale nie wiem czy nie za wcześnie...w każdym razie za tydzień się okaże....
buziaki słodziaki...

może już mają kilka planowanych cięć? A może RURECZKI doktorowa ma wówczas dyżur
no nie wiem, ale powodów mogą być tysiące