reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczku w Chełmży Wiola jest.... I ja się zastanawiam nad jedną rzeczą. Czy oni powiedzą jej prawdę co robili podczas tego zabiegu? Niby rano mówili "udrożnienie szyjki macicy" - ale czy to czasem nie jest po prostu łyżeczkowanie resztek łożyska? Wiadomo, że szpital nie przyzna się do błędu....A może się mylę?

dzieki lil. mnie to przeraza, ze w Polsce w ogole mozna podejrzewac szpital o takie praktyki, a mozna, bo takie praktyki są... to jest naprawde okropne! my bysmy juz dawno do Polski wrocili na stale gdyby nie sluzba zdrowia i ostatnio myslimy, ze nawet jesli zaczna m chorobe w polsce leczyc to i tak nie wrocimy, bo cala zdrowtona sfera zycia mnie przeraza. Ja juz sie tutaj tak bezpiecznie czuje, ze nawet lekarzom pytan nie zadaje... costam robia i a koniec mi mowia, ze wszystko ok i ja nie mam cienia watpliwosci, ze moze byc inaczej... ehh

mary dzieki! ogladalismy ten wozek, bo to w jaki sposob sie obraca wszystko, to wlasnie to, co bysmy chcieli najbardziej ale ogladalismy go w sklepie i jest koszmarnie plastikowy i wydaje mi sie, ze generalnie chicco jakies slabe ma wykonanie. ale nigdy zadnym chicco nie jezdzilam, wiec moge nie miec racji. Pan ze sklepu tylko nam mowil, ze sposrod bebeconfort, chicco, bugaboo i stokke najwiecej reklamacji jest od posiadaczy chicco ;/ no i w zasadzie jest w tej samej cenie, co bugaboo i stokke.

Lil Wiki tez mało jadła dopóki nie zaczęłam jej dawać tego co ja jem i jeść razem z nią. Gotujemy sobie tak bez zbyt dużej ilości przypraw i doprawiamy w talerzu. Ona przygotowanego specjalnie dla niej też za bardzo nie je.. no chyba że ma np swoją wersję naszego kotleta i jemy w tym samym czasie i ona myśli że je to co my:) No i koniecznie trzeba jeśc wtedy co i ona bo ma okres małpkowania teraz:) Może spróbuj tak...

A co do Wioli to właśnie też się boje że będą chcieli teraz zatuszować wszystko... jak byli w stanie ja wypisać na szybko w nocy....

Pok - mnie tez sie tak wydaje, no ale ja nie widzialam tego wozka na zywo i pomyslalam, ze to moze tylko takie wrazenie, ze plastikowy i malo stabilny. No, ale skoro ogladalas, to wiesz lepiej. Szkoda, ze taka lipa, bo ten system obracania wydaje sie ciekawy.

Lilus -
kochana, zmartwilas mnie tym niespaniem. Mocno Wam zycze przespanych nocek! I mam nadzieje, ze Twoje samopoczucie sie szybko poprawi! Taka pozytywn z Ciebie babeczka, a tu widze, ze strasznie sie smucisz... Pozostaje nam tylko modlic sie za Wiole i przesylac jej cieple mysli oraz miec nadzieje, ze teraz ma dobra opieke lekarzy, ktorzy jej pomoga...

Eh... pisałam teraz do Wioli, ale pewnie odpoczywa...

Byłam u położnej w szpitalu zasięgnąć fachowych porad i przy okazji wypis poprawić bo jakieś cuda mi tam nawypisywali. Troszkę się uspokoiłam.
Dziecię przewinięte, nakarmione, odbeknięte, leży w łóżeczku i stęka. Twarda jestem i się nie daje!

edit: śpimy :))

Ostatnia edycja:
Mary
tam sa takie rozne pstryczki plastikowe w tym wozku, ktore ja bym pewnie polamala w try miga. Pod tym wzgledem moj domek dla barbie z winda na sznurku 20 lat temu byl duzo lepiej wykonany ;-) a pomysl na to obracanie jest ekstra, wiec mysle, ze szybko jakas porzadniejsza wozkowa firma go podchwyci.

rureczko slodkich snow :)

BRAWO NINKAA!!!! :)

dobra.. ja teraz lece do piwnicy, do serwisu samochodowego i poprasuje zalegle rzeczy a gdyby cos bylo wiadomo o Wioli to plizzzz pw lub mejla (u mnie mejl na komorce jak sms)!!!

Ninka wygrała jeszcze w zeszłym roku :) Niedawno chyba umieścili te prace:)

Pok, miłego latania.
Ja idę obiad robić, mam łososia świeżego, makaron szpinakowy i warzywa, dużo warzyw.
Zasadziłam kwiaty w ogrodzie, pracownikowi dałam warzywa do sadzenia, potem to podleję i luzik. Jest 30 stopni u nas, duszno i parnie.

Ninka siedzi na schodach i śpiewa:
''Chcesz być chudaaaaa, musisz pić Apetejtttt.
Chcę być chudaaaaaa, nie piję coliiii''

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiola po zabiegu czuje się jak po trzecim porodzie, może na razie ruszać tylko rękoma i głową, ma cewnik założony. Jest bardzo obolała. DZIĘKUJE WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM ZA WSPARCIE, A RURECZCE I PAULINCE ZA SMSKI - na razie ledwo dała radę napisać tego jednego smska do mnie. Pewnie jutro więcej da znać. Jestem ciekawa CO JEJ LEKARZE POWIEDZĄ i CO Z FRANIEM...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry