rruurrkkaa
Mama Misiatków
Lilu dzięki za informacje :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moja mama miala podobnie jak urodzila siostre, z tym ze dostala w domu potwornego krwotoku, noworodek w lozeczku placze a ona lezala na lozku i krew doslownie sie lala przez materac - pod lozkiem byla olbrzmia kaluza. To bylo prawie 20 lat temu i cale szczescie moj tata w pracy dostal pierwsza komorke - taka walizka z antena, wiec miala do kogo zadzwonic, zdazyla tylko powiedziec "krew, bardzo zle" i tyle... pogotowie jak ja zabralo, to mowili, ze jeszcze 5-10 minut i byloby slabo. ja akurat z babacia dojechalam jak ja karetka pakowala. Okropne to bylo i straszne, a wszystko przez to, ze jej nie oczyscili w szpitalu i nie posprawdzali co i jak. a dodam, ze to bylo jakies 2-3 tyg po porodzie...
to chyba jak każdy maluch nie lubi się ubierać;-)
.
Cześćwstaliśmy o 6 i dopiero teraz zasnęła
obciełam jej dzisiaj pazurki i powiem Wam kuleżanki, że to bardzo ale to bardzo stresująca czynność
![]()
już przekazałam pozdrowienia od wszystkich którzy nie mają jej tel. od Karoli,Monii, Jos, Asionka, Mary i od Made i Kouta-w sumie od niewspomnianej reszty też
No Monia - jak to moja mama mówi, Martynka z butli (bez korka) i z kubka i ze szklanki - "pije jak stara" - więc źle nie jest ;-) Tylko w nocy ciężko tak poić. Dlatego wciąż cyc.
dzieki z ainfo o wioli !!!
ja w biegu, bylam po L. w przedszkolu, w ulewie... i zaraz spowrotem go zaprowadzam - w ulewie ... a pozniej jade z F. do lekarza, oby nie ulewie ! bo wozek + parasol = niewykonalne
o 18 odbieram L. od kolezanki ktora odbierze go o 16h30 z przedszkola i wezmie do siebie... zakrecenie totalne ...
do pozniej !!!
My juz po spacerze. U nas LATO!
Pok - znalazlam cos takiego i pomyslalam, ze Ci podesle, choc juz sie pewnie na wozek zdecydowalas:
I-Move Chicco - Move with I-Move - Caract

Mam nadzieję, że Wiola będzie mogła jak najszybciej przytulić swojego Franusia :-) duuuuużo zdrówka, uściski, mnóstwo pozytywnych myśli!!!
My musimy być skałą!!!
Wiola jak do nas wróci, musi zobaczyć, że my wierzymy w jej szybki powrót do domu i pełen powrót do zdrowia! :-)