reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze Wiola współczuje...sama pamiętam jak pierwsze 3mies. były trudne, Maja miała kolki, Daniel odstawił się od spania w dzień i ledwo do wieczora wytrzymywał...szkoda że małż ucieka i nie pomoże życzę ci dużo siły i cierpliwości-zobaczysz niedługo sama,że będzie lepiej!!!

reklama
Paulinka ja bym wzięła małą pod pachę i koopę ogarnęła pod zlewem - chociaż wiem, że mała już nie taka mała i dużo się rusza....A podanie czegoś bardzo atrakcyjnego do ręki nic nie daje? Ja przez ten etap z Maciusiem mam popsute wszelkie małe rzeczy typu telefon komórkowy, dobrej jakości termometr czołowy, elektroniczną nianię, mp4..........niestety Maciuś zabawkami się nie interesował w takiej chwili :baffled:

Wioluś a co mąż taki nerwowy? Szkoda, żeby zaczął palić po tylu latach przerwy.....Jak Franuś ma kolki to bardzo Ci współczuję, ale wiesz, że to przejdzie nie? Noszenie troszkę pomaga?

No też dobrze :-) Wanna to i do dwóch lat wystarczy :-p

Cisza nastała, więc życzę wszystkim spokojnej nocki! Do jutra!

Ostatnia edycja:
kolorowych Lil!!! ja przeglądam oferty najmu w Śremie i kurcze nic nie ma;((( wiem,że do sierpnia jeszcze trochę czasu...ale ja lubię planować wszystko wcześniej...

Już prawie prawie miałam czas.. i znowu Ola absorber na NIC MI NIE POZWALA :szok:

Jutro/pojutrze zajdę na pocztę, może Komuś jednak aspiratorek by się nadał, jakby co piszcie ;-)

Eeee skasowało mi, bo CHROME coś tam coś tam kuleje :dry: Trudno!

WIOLU Franuś śliczny jest, dużo sił Tobie!

RURECZKO Tobie też i oby Zuzi minęło...

MADE u Ciebie też walka... no jej... oby te majty pieluchowe się przydały!

LILUŚ a Ty walczysz z pobudkami nadal ehhh.... :/

A my od tygodnia śpimy w dzień już tylko raz i to nawet nie dwie godziny :eek:

CAROLA jak Oliwka.....???

A dla Tych, co kuota wspominają mam obrazek pt. "Ja jade, kurcze blade!" Zobacz załącznik 474007

Ostatnia edycja:
reklama
jeszcze ja prze spaniem zagladam :)

jutro na basen idziemy zobaczymy jak sie malemu spodoba :)

dziewczyny czy te krople Sab simplex to takie?
SAB SIMPLEX krople suspensja 30ml

te ze slonikiem sa z Czech , a bez z De :)
podobno te z De lepsze , ale tez slyszalam , ze to jest to samo i sklad ten sam ...
u nas nie pomogly nic :/
chyba najlepiej sie sprawdzil Debridat na recepte , ale nie dawalam regularnie , a na wieczor kiedy bylo najgorzej i tez nie codziennie :)
bedzie lepiej , czas szybko leci i sie zapomina o tych kolkach i meczarni ...

Paula - nie wiem jak mam się wobec niego zachować....pozwolić mu sikać na podłogę? czy jednak trzymać na siłę na nocniku, który ewidentnie go parzy....no jeszcze w życiu mi się tak nie wydzierał...:eek:

dziewczyny dobrze radza ;) ta tetra i pieluchomajtki powinny dac rade , musze zapamietac jak i nas nas kolej przyjdzie :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za malego !!

Wiem, ze to ciekawość, pamiętam jak sama ojcu zdjęłam majtki gdy ten się schylał do szuflady, wyciągając skarpety :zawstydzona/y: obraz dorosłej, owłosionej, gołej dupy na długi, długi czas wyleczył mnie z takich pomysłów :rofl2:

padlam ;))))))))))))

Ja cierpię albo na kompletny brak czasu albo na złą rzeczonego organizację :eek:

hehe to jak ja ;)))
super fota mala moze bedzie kierowca rajdowym ? ;))

Dziewczyny ja już tak dalej nie mogę...nie wiem co robić...tłamszę w sobie to wszystko a z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Kłócimy się o wszystko...w sumie już nawet nie kłócimy tylko cokolwiek powiem on zbywa i foch...od kilku dni permanentny. Na pytania o co chodzi mówi, że nic, że o nic nie chodzi...Gdy próbuję rozmawiać zaczyna mówić po czym macha ręką i mówi ''a z resztą nieważne''....
Gdy się spiesze jedzie po mnie 30minut (10minut drogi).... i wiecznie obrażony.
Weszłam właśnie do domu i się poryczałam z bezsilności.

ehhhh moze ta terapia nie bylaby glupia ?
w koncu sie pouklada , musi !!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej ja tez naleze do tych niewyspanych, zmeczonych i bez czasu.buziaczki dla wszystkich

Wiola wspolczuje kolek :(
zagon meza do pomocy troche , niech moze zajmie sie mala , a ty kladz sie spac z malym to troche sil nabierzesz
buziaki !!!

Lili super , ze malej przeszla ospa :) przynajmniej masz to za soba ;) i chyba nie bylo tak zle nie ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry