• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Plecy mnie bola ihormony znow figle plataja... Przykro mi, ze mnie klulo i bolalo ale nikt mojego posta nie zauwazyl no nic... Od 15 minut prosze tez o masaz plecow zbolalych i tez nic... Ale nie narzekam, bo moglam banana nie dostac i pewnie bym sie poryczala.

Zly wieczor, zly :(

Zycze wszystkim milej i przede wszystkim przespanej nocy! Buziam i jutro zapewne powitam Was w lepszym nastroju.

Zdążyłam na śniadaniową..???? :eek:
Ola wstała o 6.. całkiem nie najgorzej, dałam jej takiego smoka, że godzinę butlę męczyła i chyba ma dość, dojadła kleiku i teraz zawzięcie "czyta" jakiś kolorowy magazyn z maluszkami (przynajmniej ona:-p).

POCZKU już ja bym dała tejtemu, co by Ci banana nie dał/a! :-p Jak Zosia dziś?

EMY coż za Piękni Wy na Sfinksa tle !!! :-):-) !!!

WIOLU no prześliczne masz dzieci :tak::-):tak: Ucałować i ugłaskać! :-)

PAULINA potwierdzam, ze wczoraj był ciężki dzień...

MADE co u Boogie słychować.....? :sorry: Była K A W A ? :cool2:

RURECZKO super, że misie złowione! Ale, że nie ruszowe :szok::-D

EWCIA & AJAS pozdrawiam! ;-):-)

LILI Bebilon kontra Wrocławski Lew :confused::eek:...... haaaaaaaaaaHAHAHAHAHAhahahaha :-D:-D:-D:rofl2:
Bebilon to strachliwy częsidoopek jest :-p

CORA jak się czujesz? :))) Co na śniadanie?

Łoj.. przypomniało mnie sie :eek:
Wczoraj byłam taka umęczona, że wrzuciłam ubrania zamiast do kosza na brudne rzeczy, to do kibelka - potem idę sobie za poczebom, PACZE ........ :baffled:

Ostatnia edycja:
Cześć:)
uf uf uf doczytałam:))
Ale aż mi się kawa skończyła:eek: wafelki zostały jeszcze więc posiedzę przy wafelkach:)

Kocie UfOla piękniasta!!!! Do mamusi podobna straszliwie! twojego G. też miło wkońcu pooglądać:))
Mówisz że UfOlek czyta gazetki? hmmmm a tV śniadaniowej nie chciała?

Rurka jak Zuzinek? Zakup cudny:) ale mię sie bardziej podobał RUSZ:))

Pok a jak poranek? Ja dopiero dzis przeczytała twojego posta:(( Mam nadzieję że już nie boli:)

I nie wiem co jeszcze...
a pochwalę się:))
Nauczyłyśmy się wczoraj litanii:) jak robi kotek, piesek, krówka, jak sie woła kotka, pieska (nauczyłabym też jak się woła krówkę ale tu mały problem techniczny wystąpił - nie wiem jak się woła krowę:eek::baffled:)

Aaaaa Wiola śliczny Franuś, śliczna Iwa:))

Ajas wy też śliczni:))) I to tło.....

Oj MONIU :eek: No bardzo Ci jestem wdzięczna za komplementa - UfOla do MNIE PODOBNA ??????????? :eek::-D:eek: No, chociaż Ty jedyna (i mój Szanowny) tak twierdzicie :-p

Qurde,po wczorajszym dniu to bym wafelkuff ze dwa kila wciągnęła :eek: Na szczęście nie mam!

Jak siem woła krufke hmm..... (drap! drap!) ...... :confused:

Coś mie sie tu strasznie drze i piszczy za uchem :dry: No nic... idziemy...

Kocurku hehehehehe! Chciałaś na wodzie oszczędzić i ciuszki w tualecie wyprać! Ot co!!!!!! :-p

Emyly skuąd ten sfinks???? Twój sąsiad powiadasz??? :eek: Super wyglądacie!

Rureczko
gratuluję misia! SUPER JEST!!!!!!!!!!!

Poczku Poczku - co się dzieje??? Jak dziś brzoskwinie, banany, pomarańcze??? Malinki, jagódki, porzeczki?? ŚCISKAM!

reklama
Dobrze, że godzinę wcześniej kibelki zostały gruntownie wyczyszczone :eek:
Poczek zapewne będzie pytał o to, co według kuota jest "gruntownym czyszczeniem" :eek:

Mam drugą kawę i witamy z pokoiku UfOli :) Mała porządkuje regalik ;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry