• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wlasnie Iwa zasponsorowala mi niespodzianke od rana, tak bardzo chciala isc sie bawc ze zapomniala ze chce jej sie siusiu i obsikala podloge i dywan w swoim pokoju:oo2:

rureczko tradycyjnie nie wyspana. a ty? tylko mi nie pisz ze Zuzia druga cala noc przespala..

rurecka - nie narzekam ;-) dziękuję :-) A Wy jak z Zuzinkiem? Wyspane?

poczku - wybacz mi moją ignorancję. Moja wina, moja wina.......!!!
Całusy posyłam i o zdrowie pytam :-)

Cześć dziewczęta :)U nas dziś niespodzianka - 7.30 ojjj jak cudnie
Kota - w sumie... woda jest, wir jest, detergenty są... a działa bez prądu :laugh2::laugh2::laugh2:
Lili - a taki park za tym rogiem co to można za 19 zł zwiedzić wszystkie kontynenty heheh

KUOTKU - i mnóstwo drewna, wszędzie :tak: Ja byłam i jestem zachwycona i bardzo bym chciała pokazać to moim dzieciom :)))
Niesamowite rozwiązania, mistrzostwo świata.....myślę, że w takim miejscu zwierzęta mogą czuć się szczęśliwe :)) Bo Amsterdamskie ZOO jest już inne....przede wszystkim jest najstarszym takim obiektem w NL i to niestety widać. Smutno tam, szaro i zimno......

reklama
Emyly to gdzie Ty mieszkasz, że masz bażanty w ogrodzie i sfinksy za rogiem? :eek:

Ja dziś pisać nie bedem, bo mnie to za dużo czasu zajmuje! :crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry