Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny właśnie miałam telefon i mam prace! ... we wtorek jadę podpisać umowę a zaczynam od 1 czerwca![]()
To ja poproszę o relacje jak się czujesz po clo, bo też powoli szykuje się do stymulacji![]()
więc mogę ci zdać relację z poprzedniego cyklu :-) otóż od pierwszego dnia przyjmowania clo czułam pracę jajników- najbardziej lewego i jak się okazało tam właśnie urósł pęcherzyk
więc na mnie jak najbardziej clo działa- wkońcu zrobiło co miało zrobić, bo wyindukowało pęcherzyk. ale niestety się nie udało zafasolkować. być może owulkę miałam później (do końca nie wiem bo testy owu sie skończyły a nie miałam gdzie dokupić, bo to majowy weekend był) i przytulanki były za szybko
teraz to sobie zamówię nowe testy owu- zacznę je później robić, bo zaczęłam zbyt szybko i dlatego brakło
i zobaczymy jak to będzie.
ale teraz małżyka będę męczyć od przyszłego tygodnia co 2 dzień, żeby się może udało
a w poniedziałek się dowiem jaki pęchol mi urósł, bo mam wizytę u ginki. ciekawe jaki będzie, bo teraz biorę podwójną dawkę