^margolcia^
Fanka BB :)
;D;D
lorelain mamy tak samo na imię!
lorelain mamy tak samo na imię!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no jesli tak mówisz to ja poczekamlorelain to jak aguś zakceptuje to chyba Cię wtedy znajdę na nk
marylka spokojnie czary muszą mieć chwilkę na zadziałaniewysłane zap. na nk
![]()
... a ja mam włosy nie umyte i na dzisiaj miałam zaplanowaną stertę prania 
mmmm chorwacja jest super ja byłam w te wakacje co teraz były po prostu bosko a w tym roku tez sie nigdzie nie wybieramy nie mamy jakZakręcili mi wodę... a ja mam włosy nie umyte i na dzisiaj miałam zaplanowaną stertę prania
Szczęśliwa - a jakie macie szanse na znalezienie drugiego takiego taniego mieszkania?.... nie wiem jak stoją ceny w Bytomiu, ale w Gliwicach za kawalerkę to trzeba dać ok 900 zł, mniej się raczej rzadko zdarza :-(
Marylka - mmmmmmm przyjemnie, aż się rozmarzyłam.... my w tym roku to siedzimy w domu bo cały urlop mój R wybiera we wrześniu i robimy kapitalny remont reszty mieszkania. Dopiero w lutym chce polecieć na tydzień do UK na zakupy
Za to w przyszłym roku w sierpniu planujemy wakacje spędzić na jachtach w Chorwacjii
No to lece was pooglądac na NK![]()
sol ale Karol to rówiesnik mojej Ali luty 2009

A duży masz ten podgrzewacz?? bo tu był taki ze dałaś na max a leciała letnia woda a w kuchni była tylko zimna .....wiec jak zmywać cokolwiek??ja nic nie mówię, bo my mamy podgrzewacz w mieszkanku, w prawdzie nie przeklinam go bardzo, ale wolałabym junkersa. Podgrzewacz w prawdzie daje radę, ale prąd to on też pożera