reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 - tak! zdałam i ten sprzed tygodnia i ten co pisałam w poniedziałek, wiec mam 2tygodnie ferii :D
a mandarynki są pycha wiec sie nie dziwię, że tyle zjadłaś ;)

agnieszka.kk - wiem,że tu nikt nikomu źle nie zyczy! żartowałam przecież ;) i dziękuje za gratulacje :)

reklama
Ja uciekam dziewczyny z małym na spacer i do sklepu po mandarynki bo mama narobiła mi ochoty a gdy zajrzałam do koszyka z owocami to mandarynek brak więc mam motywację aby ruszyć się z domu mimo iż na dworze nie jest ciekawie:)
Do zobaczenia!

To i ja się dołączę - tak was czytam i czytam i za dużo piszecie jak na mnie. :-p:laugh2: Spadam pączki robić - miłego wieczora :tak:;-)

cześć wszystkim ...
mama -mąż rano zaspany jak nigdy za pierwszym razem zauważył udało mu sie , nawet zadowolony .a zapasy testów też robię . tak sobie pomyślałam ostatnio że badania hcg są w tej samej cenie a ile dokładniejsze ,więc bez zzastanowienia ostatnio zrobiłam .
agus-no też je oglądałam , bo są fajne i pewnikiem też tą razą wybiorę tą samą firmę .tylko że ja miałam 3 funkcyjny .
a tak wogóle ciąża to nie choroba jak to mój mąż podeśmiewa się czase,wię uważam że wszystko można robić .ja planuje uczyć się no tak właśnie od pażdziernika jak się uda zafasolkować .

no w końcu was nadrobiłam, u mnie dziś masakra ludzin wcale mgdybym nie sprzedała zamówionego w poniedziałek wózka to bym miała utarg 200 z:szok::angry::wściekła/y::no: przerażające, ale dzięki wózkowi nie wydszło tak najgorzej :)

przyszedł mi dziś duży towar akurat jak zaczełyście się rozkręcać i nie miałam czasu zajrzeć, jutro też obawiam sie że zajrze troche puźniej bo musze skończyć towar metykować i poukładać na półkach z bodziakami i śpiochami i innymi takimi bo mi sie mały sajgon zaczyna robić a tak być nie może więc pewnie koło południa dopiero dołącze

ja już sie nie moge doczekać jutro moich pączków z tofi - no nie umiem się im oprzeć

ja testów na razie nie zakupuje poczekam z tym jak będzie bliżej starań i wtedy ale apteke mam w tym samym ciągu co sklep kilka kroków zaledwie więc jak coś to daleko szukać nie będe musiała :)

właśnie sobie policzyłam że teraz jestem w trakcie jednego opakowania 2 mam zakupione i na 2 mam recepte i juuż puźniej chyba nie będe chodzić po kolejne tylko odstawie i zrobie większą przerwe to sie organizm lepiej oczyści

o rzeż zapomniałam dziś o foliku a opakowanie w pracy lezy, no trudno jutro łykne :)

a to prawda że lovi to tak naprawde canpol

dozobzaczenia jutro jestem zmeczona jak koń po westernie i ide sie poprzytulac :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marylka poczekaj jeszcze trochę i interes się rozkręci,cierpliwości:)
Ja na Twoim miejscu już odstawiłabym tabletki,lepiej wtedy oczyści się organizm ale decyzja należy do Ciebie:)
Miłych przytulanek:)

Ja już po spacerku,jutro idę do pracy także idę przygotować sobie kanapeczki,dobrze że obiad mam na jutro zrobiony.Jutro po pracy mam trochę roboty w domu także zajrzę do was dopiero późnym wieczorkiem ale to dopiero jutro a teraz zabieram się na kanapki i kolację...:rofl2:

agnieszka.kk - jak po spacerku? :)

Sol - trzymam kciuki, żeby pączki wyszły super ;)

maryla86 - nie martw sie, raz gorszy dzień a raz lepszy i sprzedasz coś więcej ;)

A ja się nudzę, bo mój dziś dłużej w robocie siedzi :(

agus-no też je oglądałam , bo są fajne i pewnikiem też tą razą wybiorę tą samą firmę .tylko że ja miałam 3 funkcyjny .
a tak wogóle ciąża to nie choroba jak to mój mąż podeśmiewa się czase,wię uważam że wszystko można robić .ja planuje uczyć się no tak właśnie od pażdziernika jak się uda zafasolkować .
Mój też jest 3 funkcyjny bo ma 2 pozycje lezące w przód w tył i jedną siedzącą:-):-)
lovely GRATULUJE Zdanych Egzaminów!!!!!!!!!!!!! Teraz z lekką głową można się brać za dzidzie!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry