Dziewczyny wszystkie wózki są fajne ale wiadomo że różne są gusta. Marylka ja z tych wózków wybrałabym x-landera:-)

Graco Quattro Tour Deluxe Travel System and Safety Base (Air) - Smyths Toys no i to coś do mocowania fotelika u nas to było w komplecie AUTO BABY BASE - Smyths Toy Store
Nadrobilam 10 stron a tu jeszcze 10 zostalo ooo lece milego dnia życze i obiecuje ze nadrobie was pozniej pa:***
Ja tez ma wózek z Graco i jak na razie wygodnie mi się go użytkuje. Wprawdzie Emi wchodzi do gondolki już na styk ale na siedząco też się jej dobrze jedzi (ostatnio próboawłyśmy:-) ) Razem z wózkiem był fotelik samochodowy który można zamątować na wózku no i do fotelika takie cos co montujesz do auta i tylko wkladasz w to wózek bez zapinania już A taki mam wózek i mam nadzieje że i 2 będe mogła nim wozić a i kółka ma nie małe więc dobrze się jeździ po chodnika i z chodników zjeźdza no i ogólnie dobrze się prowadzi docześć dziewczyny nadrobiłam zaległości w czytaniu , i powiem wam szczeże że jak moja marta była mała to kupiłam wózek firmy gracco .( to chyba dobra pisownia nie pamiętam ) ale nie ważne .
byłam bardzo zadowolona bo kółka były małe do auta dobrze się składały no i wielofunkcyjny ,teraz jakby co też napewno taki sam ., jak znajdę może być inny model. bo pewno tamtych już nie ma .... hi hi

Graco Quattro Tour Deluxe Travel System and Safety Base (Air) - Smyths Toys no i to coś do mocowania fotelika u nas to było w komplecie AUTO BABY BASE - Smyths Toy StoreNadrobilam 10 stron a tu jeszcze 10 zostalo ooo lece milego dnia życze i obiecuje ze nadrobie was pozniej pa:***
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Postaram nigdy więcej się tak nie zapóścić!!!
narazie te 3 beda sobie lezaly i czekaly na swoja kolej i mam nadzieje,ze nie bede musiala wiecej dokupic
ASIUASIU-co Ty tak malo do nas zagladasz????????pisz nam tu jak przygotowania do slubu,czy wszystko juz gotowe,jak Wasze nastawienie i w ogole jak sie czujesz z mysla,ze wkrotce bedziesz pania zona
? MARYLA- co taka cisza u Ciebie-tylu pewnie klientow,ze biedna ne masz kiedy do nas zajrzec,co??