reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- ooooooooooooooooooo!!! az tak sie bedzie dzialo:-D:-D:-D:-D:szok::cool2: no,to przyjemności:rofl2::rofl2:

Ha ha ha
Takiego esa otrzymałam od mojego P.....

"Puszczanie sygnałów grozi postępowaniem sądowym art. 385 ustawy 5 kodeksu karnego, które kończy sie spotkaniem przy świecach i winie oraz wyczerpującym sexem" - no od razu widać, że mundurowy ha ha ha ha ha ;)

Prolaktynka też będzie oki, zobaczysz ;-)

reklama
Ha ha ha
Takiego esa otrzymałam od mojego P.....

"Puszczanie sygnałów grozi postępowaniem sądowym art. 385 ustawy 5 kodeksu karnego, które kończy sie spotkaniem przy świecach i winie oraz wyczerpującym sexem" - no od razu widać, że mundurowy ha ha ha ha ha ;)
Łoooohhhohhho! :-):-):-):-) Miłych bobosexów w takim razie! :-):-):-)

MARY-BETH- no to w Norwegii tez szalu nie ma:eek: i pewnie ,ze rano dam znac jak prolaktyna-tylko nie wiem co dla pani znaczy RANO. ale jak mi zadzwoni to ja na pewno dam znac Wam.
MARAN- dzieki:tak:no przynajmniej tyle wiem-zobaczymy co powie jutro,i jak zadzwoni i mi powie to pojade odebrac ,zebym miala na papierku jak pojde do ginek:tak:

WISIEŃKA- ja caly czas tule.....

mama dziękuje za przekazanie wieści :-)
Jestem mega szczęśliwa od razu dostałam zapowiedź ,że raczej nie będę rodziła naturalnie :-D i dostałam dupka i zalecenia by się oszczędzać.
Marcepanek - witaj! Gratuluje Ci, kochana bijacego serduszka! :tak: Wspaniałe wieści! Teraz dbaj o siebie, wypoczywaj i ciesz się ciążą! Możemy tu dostać trochę fluidków? ;-):happy:

maran-tha- faktycznie troche lepiej, ale tez nie za kolorowo....

mary-beth- wow!! 52 tyg :d pieknie...w takim razie trzeba miec znajomego lekarza i po klopocie ;)

Ewelinka- ahaahaa to sie usmialam z tego sms'a :d niezly jajcarz :D hahahaa dobre dobre musze to kiedys wykorzystac ;)

marcepanek- jeszcze raz- OGROMNE GRATULACJE! strasznie sie ciesze i wiem jaka ulge czujesz.. ja sie czulam dokladnie tak samo 3 tygodnie temu :)
zdjecia nie da sie otworzyc.... wstaw jeszcze raz :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HEj hej:-):-)

WISIENKA tulę mocno.... Wyżal się nam a my powspieramy:tak::tak:
MERY-BETH szaleństwo:-D Ale na pewno się przyda dla Maluszka:tak::tak:
MARYLKA tulę mocno:tak: Będziesz mamusią i mocno w to wierzę:tak::tak:
HOPE szkoda że @ przylazła:-( Ale maj to piękny miesiąc:-)
MAMA super że wyniki dobre:-) A jutro też będzie SI;-)
MAGGY nieciekawie z tym L4... A 14 tyg macieżyńskiego też niewiele... Może przeprowadzka do Norwegii;-);-)
SOL zabawa w kałużach - super frajda i dla dziecka i dla mamy:-D:-D:-D
MARCEPANEK super wieści:tak::tak: To teraz jesteś spokojniejsza.....

A wiecie co ja też dołączam do majówek:-D:-D Dziś nie wiedzieć czemu przyszła @ :szok: Za wcześnie dużo za wczesnie:crazy: nie wiem co jest grane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
MARY-BETH- no to w Norwegii tez szalu nie ma:eek: i pewnie ,ze rano dam znac jak prolaktyna-tylko nie wiem co dla pani znaczy RANO. ale jak mi zadzwoni to ja na pewno dam znac Wam.
No, szału nie ma, ale lepiej 44 lub 52 płatne tygodnie niż tylko 14. No i zawsze jakaś możliwość tego zwolnienia istnieje. Zalezy od lekarza... A w ogóle moja coteczka z Australii rodziła 1. dzidzię w 2007 roku i tez tam dziwny system mają - chyba nic nie płaca po porodzie... Co kraj, to obyczaj.
Marcepanek - piekne zdjęcie!!! :-):-)
Maggy - no, tu nie jest źle. Cały rok z dzidzią to jednak fajna perspektywa. :happy:
Nika - witaj! Co u Ciebie? :-) No, własnie miałam dziś pierwszy w swoim życiu szał na maleńkie body... :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry