reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARCEPANEK- dziekować za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
EWELINKA-przypomnij:tak::-D:-D
NIKA- cześć - no to widze Twoja @ tak jak moja zaszalala!!!!!!!!!!!!!!!!a ile za wczesnie przyszla???

MAMA nooo zaszalała na całego:wściekła/y::wściekła/y: powinna się pojawić w niedzielę:eek::eek: Boże co się dzieje.... Aaaaa wściekła jestem......

Widzę, że nie tylko mnie @ zrobiła psikusa........ja dostałam w 22 d.c., gdzie zazwyczaj mam co 26.....w poniedziałek ide do gina, może co zaradzi, bo to tak nie może być....:zawstydzona/y:

Dobra laski ja mykam bo Tom mi tu siedzi i ględzi ,ale jestem taka szczęśliwa ,że jakoś przeżyje i jutro jak będzie w pracy zasiądę przed bb:tak:albo późnym wieczorkiem tu jeszcze zajrzę.
Doczytałam o Hope szkoda ,ale jednak takie nakręcanie się jest beeeeee bo rozczarowanie jest większe:-(

[FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]EWELINKA- dobre :):):)))) [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]
NIKA- no moja przyszla o 9 dni za wczesnie!!!nie wiem co to sie dzieje-jak nie trzeba to wszystko gra ,zaczynamy sie starac to sie pierdzieli [FONT=&quot]
a043.gif
[/FONT]

MARCEPANEK odpoczywaj....

EWELINKA no nieciekawie z tymi naszymi @... Ja dopiero za 17 dni będę w PL to na pewno odwiedzę swojego gina....

Brykam do sklepu po żarełko bo w lodówce pustki....
Na razie...

hejka! widze, ze nie ja tylko taki dzis dupny humor mam :crazy:
Wisienka!!! gowa do góry! nie smutaj się, pomyśl, że ja się katuje i sobie diete wymysllam... i wnerwia mnie to ze nie jem tego co chcę... ehhh do D... to ze sie czlowiek przestal w ciuchy miescic :crazy:
Marcepanek super, ze wszystko dobrze.
Mama a jak tam burza domowa?

Witam Was popołudniowo! :)

Marcepanek - śliczne USG i wspaniałe wieści! :D

Hope
- przykro mi, że @ przyszła... :* Trzymam kciuki za nowy cykl starań. :)

Szczęśliwa - przepiękny brzuszek! :) A jaka zgrabna Ty!

...tyle doczytałam.

A ja chyba muszę na allegro się za jakimiś spodniami z gumą już zacząć rozglądać... Bo albo sobie za bardzo ostatnio z jedzeniem folguję :zawstydzona/y: albo mój brzuszek już się zaczyna powiększać. O_o

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry