reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewelinka- ahaahaa to sie usmialam z tego sms'a :d niezly jajcarz :D hahahaa dobre dobre musze to kiedys wykorzystac ;)

No, mój P to ma pomysły...tylko nie wiem, jak on sobie wyobraża dziś taką karę skoro wraca po 24 z pracy? :-D:-D:-D I na dodatek końcówka @ :zawstydzona/y: ech...nie pomyślał dokładnie ;-) ale ubaw mam...nie powiem...i tak co drugi dzień.....boshe...całe życie z wariatami :-D:-D:-D

MARY-BETH- chodzilo mi o to ,ze calkiem sporo tego platnego jest jesli chodzi o tyg.tylko szalu nie ma z lekarzami ,ze nie daja chetnie L4:confused2:
MARCEPANEK- z Maciusiem tez mialas cesarke??? i suuuuuuuuuperasne wiesci i suuuuuuuuuuuuperasne zdjecie-sciskam Cie-szczesliwa mamusiu:tak:odetchnelas:-)
EWELINKA- no piekny smski od męża-cudnie -no to szalejcie kochana i dawal Mu wiecej sygnalów -bedzie wieksza kara:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

EWELINKA ależ się będzie działo:tak::tak::-D:-D

MARCEPANEK gratuluję z całego serca:tak::tak: Dbaj o Was .....

MARY-BETH no niestety z L4 w ciąży w Norwegii są problemy:eek::eek: I wogóle to ich podejście do ciąży - dla mnie cokolwiek dziwne....

Dziewczyny wielkie dzięki wam wszystkim bo to oczywiście dzięki wam :-D
Teraz zajmuję się produkcją ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla wszystkich starających się:-)
mama nie miałam cesarki ,ale rodziłam w Anglii i to przez ponad trzy dni ... ale tu w PL Gin na mój widok mówi ,że nie wyobraża sobie bym rodziła naturalnie.
marry,nika,ewelinka,mama,maran-atha,maggy jeszcze raz dzięki laski:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
MARCEPANEK- dziekować za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
EWELINKA-przypomnij:tak::-D:-D
NIKA- cześć - no to widze Twoja @ tak jak moja zaszalala!!!!!!!!!!!!!!!!a ile za wczesnie przyszla???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry