reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA, i zamiast alarmu "weź pigułkę...weź pigułkę"(seksmisja), będzie "będzie seksik...będzie seksik" :-D
Nika, koniecznie do gina, bo przy krótkich @ nie ma owu :zawstydzona/y:
Krakowianka, witaj - chyba nie gratulowałam (?), ale na brzusio to chyba zbyt wcześnie... ;-)

reklama
NIKA,MARCEPANEK- papa,do potem:tak:
EWELINA- to Twoja tez przyszla szybciej:eek:co za los....
KRAKOWIANKA- witaj-jak jest potrzeba to kupuj spodnie-tak zebys brzuszka nie uciskala;-)
MLODAM- burza domowa z dziecmi???jakoś ogarnieta-pasek wisi w widocznym miejscu i wystarczy ,ze pokarze jak za bardzo grandza:-p;-)

Cześć dziewczyny!

Wpadam do was bo znowu mam dzieciowe myśli. W pracę bardzo się wkręciłam to i nawet myśli o dzidziusiu odleciały, aż tu nagle się dowiedziałam ze sąsiadka w 3 miesiącu i koleżanka z która chodziłam w ciąży i jakoś tak przykro mi się zrobiło :(

EWELINA- pewnie ,ze sie nie damy!!cos zaradzimy i tak ja wycykamy ,ze przez najblizszy rok nie przyjdzie:tak::-D:-D:-D

MAGGY- Ty pamietaj gdzie co kupujesz to potem nam tez bedziesz dawala linki:tak:

Maggy - dzięki. :) Zwłaszcza te pierwsze mi się podobają :) ale muszę do wypłaty zaczekać. ;) Bo ten wyjazd nadszarpnął nasz budżet. Póki co będę chodzić w sukienkach, żeby się Mama nie musiała martwić. ;) Kochana Mama. :*

Ewelina - dzięki za gratulacje. :) Ja czuję, że brzuch mam większy, niż normalnie. Maggy też dość szybko zaczął rosnąć... Może taka moja specyfika? ;)

Lor - ... :*

MAMA, jednym słowem ją wyrolujemy :-D:-D
Krakowianka, no nie wiem, takie moje zdanie...mój gin uważa, że kobiety, które bardzo chcą dzidzię to i wcześniej widzą rosnący brzuszek....ja w 10tg miałam płaściutko...ale nie wiem...nie znam się...

ewelinka no ja tez miałam płsko i dopiero ok. 5 miesiąca sie brzuszek uwypuklił... teraz też jeszcze nie mam brzuszka ciązowego, co najwyżej pozostaości po ciązy z Alą i karmieniu piersią, ale jako takiej kuleczki to nie widać jeszcze wiec póki co ciązy u mnie ktoś obcy po brzuchu sie nie dopatrzy a to już 13 tygodni minęło... wiec róznie z brzuchami bywa :)

reklama
to ja brykam. do juterka. musze wlaczyc im baje, a ze na dvd nie idzie... to na kompie musi.
ja jutro dentysta i fru do wrocka na 2 dni :-D papatki
milego i spokojnego wieczorku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry