Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MAMA, i zamiast alarmu "weź pigułkę...weź pigułkę"(seksmisja), będzie "będzie seksik...będzie seksik" Nika, koniecznie do gina, bo przy krótkich @ nie ma owu Krakowianka, witaj - chyba nie gratulowałam (?), ale na brzusio to chyba zbyt wcześnie... ;-)
NIKA,MARCEPANEK- papa,do potem
EWELINA- to Twoja tez przyszla szybciejco za los....
KRAKOWIANKA- witaj-jak jest potrzeba to kupuj spodnie-tak zebys brzuszka nie uciskala;-)
MLODAM- burza domowa z dziecmi???jakoś ogarnieta-pasek wisi w widocznym miejscu i wystarczy ,ze pokarze jak za bardzo grandza;-)
Wpadam do was bo znowu mam dzieciowe myśli. W pracę bardzo się wkręciłam to i nawet myśli o dzidziusiu odleciały, aż tu nagle się dowiedziałam ze sąsiadka w 3 miesiącu i koleżanka z która chodziłam w ciąży i jakoś tak przykro mi się zrobiło
Maggy - dzięki. Zwłaszcza te pierwsze mi się podobają ale muszę do wypłaty zaczekać. Bo ten wyjazd nadszarpnął nasz budżet. Póki co będę chodzić w sukienkach, żeby się Mama nie musiała martwić. Kochana Mama. :*
Ewelina - dzięki za gratulacje. Ja czuję, że brzuch mam większy, niż normalnie. Maggy też dość szybko zaczął rosnąć... Może taka moja specyfika?
MAMA, jednym słowem ją wyrolujemy Krakowianka, no nie wiem, takie moje zdanie...mój gin uważa, że kobiety, które bardzo chcą dzidzię to i wcześniej widzą rosnący brzuszek....ja w 10tg miałam płaściutko...ale nie wiem...nie znam się...
ewelinka no ja tez miałam płsko i dopiero ok. 5 miesiąca sie brzuszek uwypuklił... teraz też jeszcze nie mam brzuszka ciązowego, co najwyżej pozostaości po ciązy z Alą i karmieniu piersią, ale jako takiej kuleczki to nie widać jeszcze wiec póki co ciązy u mnie ktoś obcy po brzuchu sie nie dopatrzy a to już 13 tygodni minęło... wiec róznie z brzuchami bywa
to ja brykam. do juterka. musze wlaczyc im baje, a ze na dvd nie idzie... to na kompie musi.
ja jutro dentysta i fru do wrocka na 2 dni papatki
milego i spokojnego wieczorku