reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja uciekam Kochane...
Życzę Wam kolorowych snów :tak:

dobranoc_karaluchy_do_poduchy_duza.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja obrobilam moje maluchy- Zuza juz spi a Domi zasypia.
my teraz jakis alkohol sobie zapodamy z mężem i bedziemy robic patologie:-D:-D:-D

KRAKOWIANKA- brzusio sliczny :D no i widac, ze juz rosnie pieknie :D

ja tez juz spadam.... buziaki dla Was kochane i slodkich snow :)

szczęśliwa ty to na każdym zdjęciu coraz ładniej wyglądasz

hope szkoda, że fasolki niet. no ale to była dopiero pierwsza próba, to się nie martw. na maj już się pewnie załapiesz

jakoś mi się nic nie chce. chyba zaraz pójdę pod prysznic i ucieknę do łóżka. sama, bo G naprawia te auto dalej.

jutro jedziemy do znajomych po południu dogadać szczegóły co do soboty. mam nadzieję, że wybiorą jakąś fajną trasę, co zawsze można coś fajnego zobaczyć po drodze. normalnie jeszcze 4 dni- ale mi się to dłuży. nie mogę się doczekać będziemy też musieli wpaść do mamci mojej po torbę, bo my nie mamy. mieliśmy ją pożyczoną, ale jak się okazało że nie jedziemy to ją oddalismy. i teraz znowu po nią jedziemy

jutro pewnie wyślą nam towar- mam przynajmniej taką nadzieję, żeby namiot zdążył dotrzeć do soboty

Marylko, nie mam @ czekam na nią. Teścior robilam bobo test ale o czulości 25
To ktory test jest czulszy? 25 czy 10?
Mama
no kiedyś na pewno zajdę tylko pytanie kiedy? :-D:-D:-D Eee... pełen luz total :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MArcepanek cudowne zdjęcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja nie będę więcej testow robić w tym cyklu i tyle, mam ich dość :-D:-D:-D ja tam myślę, że jakby coś miały pokazać to już by pokazaly :-D:-D:-D
Krakowianka ho ho jaki brzuszek pikny :)

Dobra, lecę do mężulka. Godzina razem i do pracy. Eh życie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Już jestem:-):-)
Zapasy uzupełnione - głodomory mogą jeść... A ja myślę już co jutro na obiad zrobić;-)

EWELINKA wiem o tym i mnie to martwi... A tu to nie mam szans na porządną wizytę u gina więc z musu muszę poczekać :-(

MAMA Pati też już w łóżku, M jej bajkę czyta:-) Dziś i tak później bo pojechała ze mną do sklepu...

KRAKOWIANKA widać brzusio;-)

reklama
No i wyszłyśmy w przerwie deszczu :-p Poszłyśmy po M do pracy co by mu umilić chwilę życia i żeby Karola pamiętała jak tata wygląda bo jutro idzie na nockę i wróci w sobotę bo po nocy jadą od razu do Starachowic. A na dodatek moja mama jedzie jutro na działkę i wrócą w piątek wieczorem więc z Karolą będziemy siedziały same :-( A na dodatek dzisiaj sobie poszedł z moim chrzestnym opić synka więc wróci pewnie przed północą - ryczeć mi się chce z tego wszystkiego bo mam już dość tych jego wyjazdów a nie mogę mu tego powiedzieć bo każda kasa się przyda :-( Przecież mnie teraz nikt do pracy nie przyjmie :-( Idę sobie poryczeć Karoli w rękaw bo nie mam komu :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry