reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szczęśliwa oj mogę mogę i to trochę dziwne bo wiadomo ciąże liczymy od ostatniej @ i dziś mam 6tydzień i 2dnień cyklu a fasolka ma już 5tygodni i 3dni to tak jak bym była w 7tygodniu ciąży :-Dwiem skomplikowane ,ale ja to wiedziałam. Czułam kiedy doszło do tego momentu :-DNa następną wizytę śmigam w 10tygodniu więc odliczanie znów czas zacząć.Aaaaaaa i bym zapomniała ,ślicznie wyglądasz ciąża ci służy :tak:widać ,że też taka chudziutka jak ja;-)No i bobas super. Kiedy to mi do takiego tygodnia zleci;-)

kasienka oj dzieje się dzieje tu wiadomości dopadają nas jak bombardowanie neewsami jeden na drugim.

mamuś witaj ;-)wiemy. A czy Ty wiesz ,że Ja chce żebyś TY też miała takiego dzidziolka. Była bym równie szczęśliwa.

wisieńko dziękuje kochana. A jak tam z @ zjawiła się wreszcie?
[/B]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama powiedzial ze zaczniemy leczenie jak bedzie wysoka a jak bedzie niska to skieruje mnie na badania i bedziemy dociekac dlaczego tym razem tez cos nie tak poszlo

szczęśliwa to może być pisiorek lub pępowinka więc dalej na dwoje babka wróżyła :) jak czujesz, że chłop to może i chłop będzie, ja w Polsce na 23.09 umówiłam sobie połówkowe w tej klinice co nam z Alą też robili i nawet tego samego lekarza sobie zabukowałam i wówczas poznam płeć mego Malutkiego Ludzika, no taką mam nadzieje hehehe... ostatnio własnie jak z Alą bylismy to facecik powiedział, że własnie czasem pępowina tak sie ułoży, że można dać sie zwieść, że to pisiorek, ale jak chciałabyś chłopa to ja chłopa całym serduchem zycze :)
wisienko dobrze, że mama z Tobą pogadała to choć lepiej sie Tobie zrobiło... ta nasza mama to taka dobra dusza :*

hmmmm coś to ja jeszcze chciałam napisać, ale co...??

Marcepanek - to 10 tydzeń już niebawem :):) ja mam wizyte w środę :):) i wtedy wyniki cytologii (boje sie ) dziekuje Ci ....nioo ja też z tej grupy chudzinek ale nie martw sie nadrobimy kg szybciej niż myślimy :):)
Maran - nioo właśnie czuje i chce chłopa :P:P:P...a jak sie czujesz oprócz nerwów:P

Ostatnia edycja:
maran oj wspaniała.
Jutro znów cięzki dzień ale zapomniałam troszke. Czeka mnie jakies 350 km do przejechania i jeszcze cięzka trasówka ale musze dać radę. Meczy to ciągłe branie się w garśc.

mama powiedzial ze zaczniemy leczenie jak bedzie wysoka a jak bedzie niska to skieruje mnie na badania i bedziemy dociekac dlaczego tym razem tez cos nie tak poszlo
KASIEŃKA- najwazniejze,ze Cie ginek nie zostawil z tym wszystkim i z milionem mysli,zrob bete i dzwon do Niego na pewno zrobi tak ,zeby bylo dobrze-glowa do gory i oczywiscie nam tez daj znac:tak:a tymczasem &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam za piekna i wyyyysoką bete:tak:

MARAN- dziekuje Ci za komplement:tak: [FONT=&quot]
buziakep9.gif
[/FONT]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry