Marcepanek
Fanka BB :)
Szczęśliwa oj mogę mogę i to trochę dziwne bo wiadomo ciąże liczymy od ostatniej @ i dziś mam 6tydzień i 2dnień cyklu a fasolka ma już 5tygodni i 3dni to tak jak bym była w 7tygodniu ciąży
wiem skomplikowane ,ale ja to wiedziałam. Czułam kiedy doszło do tego momentu
Na następną wizytę śmigam w 10tygodniu więc odliczanie znów czas zacząć.Aaaaaaa i bym zapomniała ,ślicznie wyglądasz ciąża ci służy
widać ,że też taka chudziutka jak ja;-)No i bobas super. Kiedy to mi do takiego tygodnia zleci;-)
kasienka oj dzieje się dzieje tu wiadomości dopadają nas jak bombardowanie neewsami jeden na drugim.
mamuś witaj ;-)wiemy. A czy Ty wiesz ,że Ja chce żebyś TY też miała takiego dzidziolka. Była bym równie szczęśliwa.
wisieńko dziękuje kochana. A jak tam z @ zjawiła się wreszcie?
[/B]
wiem skomplikowane ,ale ja to wiedziałam. Czułam kiedy doszło do tego momentu
Na następną wizytę śmigam w 10tygodniu więc odliczanie znów czas zacząć.Aaaaaaa i bym zapomniała ,ślicznie wyglądasz ciąża ci służy
widać ,że też taka chudziutka jak ja;-)No i bobas super. Kiedy to mi do takiego tygodnia zleci;-)kasienka oj dzieje się dzieje tu wiadomości dopadają nas jak bombardowanie neewsami jeden na drugim.
mamuś witaj ;-)wiemy. A czy Ty wiesz ,że Ja chce żebyś TY też miała takiego dzidziolka. Była bym równie szczęśliwa.
wisieńko dziękuje kochana. A jak tam z @ zjawiła się wreszcie?
[/B]
Ostatnio edytowane przez moderatora: