reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzieki dziewczyny, jestescie wspaniale:)

ale ciesze sie tez waszym szczesciem:-) trzymam kciuki za was wszystkie:)

a ja wychodze teraz z zalozenia ze co ma sie stac to sie nie odstanie..

wisienka :) tez ta Twoja praca taka stresująca i psychicznie i fizycznie męcząca... ehhhh zycie...
mama bo ja od poczatku jak na to forum weszłam to wiedziałam, żeś Ty dobra kobieta jest... jakis taki "blask" od Ciebie bije i chociaz nie znam Cię prywatnie to myślę, że masz wielkie serce i dobre słowo dla każdego czego dajesz nam tu dowody :)
szczęśliwa ja Ci powiem, że u mnie to jest tak, że ja nie mam czasu nawet nad dolegliwościami sie zastanawiać czy je obserwować, Ala absorbuje mój czas niemalże w całości... w pierwszej ciązy było inaczej, wszystkiemu sie przyglądałam we wszystko wsłuchiwałam a teraz jak czuje sie dobrze i nic mi nie dolega to poprostu dni lecą dzien za dniem i nie ma czasu myśleć... Dopiero wieczorkiem jak położe Łobuza to sobie uświadamiam, że drugi już we mnie mieszka i wtedy o nim mysle i brzucha głaskam,którego jeszcze nie widać hehehe... Druga ciąza jest zupełnie inaczej przezywana niż pierwsza, gdzie człowiek sie wszystkiego boi... że coś zakuło, że zabolała, teraz nie mam nawet na to czasu... ale to i dobrze bo nawet nie zauważam jak czas mi leci i tak mi sie nie dłuży... już 1/3 ciązy zleciała a ja sie pytam kiedy?

Kasieńka - trzeba być dobrej myśli :)
Nikuś ,Wisieńka - dobranoc:*
ja już też zmykam jestem padnięta :) dobranoc kochane :* słodkich senków do juterka :*
Maran - ja Ci powiem ze to nawet i dobrze ze tak sie nie skupiasz ... wtedy jest łatwiej ..... to prosze tam buziaczka dla maluszka od cioci Agi .....

kochane ja rowniez mowie [FONT=&quot]
a025.gif
do jutra ,prosze trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy wynik prolaktyny. z gory [/FONT] [FONT=&quot]
c017.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif

lece bo padam [/FONT] [FONT=&quot]
k025.gif
[/FONT]

Spijcie slodko Kobietki, ja juz na nogach od 3.00 rano bo S lecial na 2 dni na robote, dostal jakies zlecenie i znowu jestem sama:-(:-(:-( ale mam Was a on jutro juz wraca :tak:
Bunia, Maggy, Ewela, Agatek zaraz wybieram sie na poczte :)

Maran Kochana dobrej nocki!:tak:
Zycze Wam cudownych snow :tak:
ogig0m.jpg

Czesc i czolem

Dostalam wczoraj adapter do pasow bezpieczenstwa do samochodu.... jest rewelacyjny, juz go dzisiaj przetestowalam... Kupilam go na alegro cos za 120zl i gosc mi wyslal go z UK prosto na Malte...
Naprawde polecam ten adapter... nic mnie nie uwiera i nie uciska.. Fakt, czuje sie troche jak dziecko ale ! bezpieczenstwo jest najwazniejsze ;)

Uciekam do raportow .... milego dnia Wam zycze i do pozniej :)

reklama
[FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT] -pospala bym jeszcze ,u nas nie pada,ale jest dosc chlodno i super sie spi a tu przed 8 trzebabylo wstac ,Zuze do przedszkola zawieść i do pekarenki wstapić.....jestem po sniadaniu,pije kawe-cisnienie niskie bo boli glowa i najchetniej poszlabym spac,no ale jest Domi -caly energiczny:szok:

MAGGY- to świetnie ,ze zakup udany:tak:najwazniejsze jest bezpieczeństwo!!!milej pracy;-)

JAEWA- pewnie,ze zleci -do jutra juz coraz blizej:tak:to Twoj przyszly mąż sie troche nalata po świecie;-)bo w miare czesto lata ,prawda????

witam wszystkie babeczki-te co jeszcze spią i te co juz pracują jak mróweczki-ja dzis cos czuje bede miala żólwie tępo... [FONT=&quot]
a050.gif
[/FONT]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry