reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- cześć-na wczesniejszej stronie pytalam jak Twoj katar???;-)
JAEWA- oooooooooooj ,jak juz szwajcarska nie pomoga to sprawa grubszego kalibru:szok:ale tule Cie i krzycz jak potrzebujesz -jutro bedzie lepiej;-)
PRALINKA- witaj i nie ma sprawy;-)do mnie zawsze jak w dym:tak:
RENNA- rozumiem-moja Zuza tez od poniedzialku chodzi i bedzie chodzila do 20 sierpnia-potem wolne 1,5 tyg i od 1 wrzesnia ida oboje a ja.......mialam byc w ciąży do tego czasu a tu lipa....

reklama
lody.jpg
Komu drugie sniadanko;-)?

Witajcie Pipeczki Kochane :-D
Życzę Wam milutkiego dnia, ja brykam do lekarza...pół nocy rzygałam...:confused2::confused2: a z rana temperatura 39 st. - jestem nie tomna...wygibasy były może stąd gorączka :-D:-D:-D:-D zajrzę do Was później...teraz lecę do "Białego" coby zaradził na te moje dolegliwości....

MAMA, trzymam &&& za prolaktynę, choć wiem, że wyniki będą książkowe :tak:
Marylka, zawsze do usług :tak:;-)
MAGGY, MAMA - wynalazłam Was na "NK" i posłałam zaproszenia :zawstydzona/y: mam nadzieję, że przygarniecie Kropkę :-D

witam się i ja

jakoś nie mam weny, ale przywitać się musiałam nie wiem o czym pisać, bo u mnie same nudy. G od rana zafuczały, bo wrócił do domu o 2 i niewyspany. czy to kurka moja wina, że tak długo babrali się przy tym aucie? się burak obraził, bo rannego smsa mu napisałam i było tylko "dzień dobry". więcej nie zdążyłam napisać, bo mnie pognało do wc. a on sie obraził rany, jaki on jest dziwny

witam z rana:-)
marcepanek piękne zdjęcie dzidzi :tak: właśnie ostatnio patrzyłam na twój suwaczek i wydawało mi się że ty już w 7 tyg powinnaś być :rofl2:bo ja już mam 6 prawie a ty już z 2 tyg przede mną wiedziałaś o ciąży:-)

mama marylki przeczucia się sprawdzają Więc na pewno będziesz w ciąży:tak::-)

Mama ja okna w poniedziałek i wczoraj myłam jakiegoś pałera miałam:rofl2:

teraz muszę na zakupy prezent dla 3-letniego chłopca kupic .Tylko co?:baffled:

PRALINKA- ja poprosze takie smaczne II sniadanko!!!! i odpisalam Ci....
EWELINKA- pewnie,ze przygarne kochaną moja Ewelinke-zaraz wlece na NK!!ZDROWKA ŻYCZE I DAJ NZAC CO POWIEDZIAL BIALY :))

MARYLKA- no tak-wrzesnia jeszcze nie ma-dzieki!!

No to witam się i ja. Ale coś nie mam dziś siły na nic. Do tego za oknem szaro buro i ponuro. A ja czuje się słabo kurde ,że najchętniej położyła bym się spać. Niestety Maciuś już przed 7postanowił mnie z łóżka wyciągnąć ,ale i tak pospał dłużej niż sądziłam bo wczoraj zasnął już po 17!!!
mamuś trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
za wyniki ,żeby były nie tyle co dobre ,a świetne.
maggy bezpieczeństwo najaważniejsze.
marry no tak by wychodziło ,ale liczę od tej pseudo miesiączki bo trudno się w tym połapać takie to zakręcone ,ale mówiłam paranormalna jestem.
marylko dziękuje kochana.
palinka,bunia,ewelina,mama,maggy,marylka,marry i cała reszta hey lasencje :-D

reklama
BUNIA- ach te chlopy-masakra jakaś z nimi czasami!!!
moj tez czasem jest dziwny [FONT=&quot]
a136.gif
[/FONT] ale [FONT=&quot]
a143.gif
[/FONT]

MARY- samototy-kup samoloty chlopcy w tym wieku uwielbiają:tak:mam nadzieje,ze przeczucia Marylki sie sprawdza-mam nadzieje!!ja wlasnie w polowie mycia okien-no jak power najdzie to trzeba kozystac bo nie wiadomo kiedy znowu przyjdzie;-)

MARYLKA- dobrze ,ze juz sie lepiej czujesz:tak:a pogoda na weekend ma byc si takze nie boj nic tylko sie pakowac prosze w czwartek ,zebys nic nie zapomniala:-D:-D

MARCEPANEK- cześć i dziekuje za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo sie przydadza bo wciaz czekam na telefon!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry