reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
właśnie mi oznajmił, że dziś znowu jedzie te auto robić i nie jedziemy ugadywać wyjazdu, bo wcale nie byliśmy umówieni na dziś. to po co mówił, że jesteśmy? po co do mamy dzwoniłam, że po torbę przyjadę?
to mi powiedział, że mam sobie sama po torby jechać. a ja mu na to, że sama, to ja w te Bieszczady pojadę!!
on mi na to że szkoda paliwa, a ja że chyba jemu. co za ****. czemu ja z kimś takim żyję? teraz mi pisze jakby od rana nie fuczał, bo się pewnie wystraszył, że tak zrobię. a jeśli jeszcze raz zmusi mnie swoim zachowaniem do mieszkania u koleżanki, to już do niego nie wrócę. nie mam zamiaru sobie marnować życia z psychopatą
ile szans można dawać? ja jestem młoda, to sobie mogę jeszcze życie ułożyć. i go uświadomię, że to, że jesteśmy małżeństwem nie znaczy, że może mnie tak traktować. bo spotkamy się u adwokata

ZAPMARTA- nic takiego sie nie dzieje
Hope- niestety w tym cyklu sie nie udalo
ja czekam na wyniki prolaktyny
Marylka chorowala,ale sie leczy bo na 3 dni wyjezdza sie urlopowac
Marcepanek-byla na usg serduszko wali wiec wszysko gra
Krakowianka rosnie-wkleila fotka brzuszka
Szczesliwa tez pokazal nam swoj brzuszek-pieknie wyglada
Sorbus zapracowana przed urlopem
Sol robi sernik
Jaewa jest 2 dni sama bo narzeczony na delegacje
Pralinka tez zapracowana,ale wlatuje na chwile
EWCIA i Ewelinka wlecialy sie przywitac,Ewelina jest chora poszla do lekarza

tyle pamietam.....
dobrze,ze spicie,ze rosniesz-czyli wszystko si!!

uciekam na chwilę pozmywać i poodkurzać salon.

za parę minut wracam. muszę odreagować fochy tego dupka

mama dobry pomysł z samolotami :tak:
bunia87 nie ma to tamto na urlop jedziesz!!!:tak:

zapmarta witaj fajnie że nocki przespane:tak:
my wczoraj ostatni raz pulneo wzięliśmy:tak: Jak ten twój suwaczek i maranki śmiga do przodu Ja za tyd.pierwszą wizytę mam dopiero:-)

ewcia co za horrory cię męczyły?:crazy: dużo słoneczka dzisiaj życzę

BUNIA- :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:jak to szkoda paliwa-noż k......mać!!! oj nieladnie,nieladnie sie zachowuje!!!
wcale Ci sie nie dziwie ,ze masz nerwy-posprzątaj i wracaj do nas

EWCIA- tule Cie kochana ,ja raz mialam taka noc-i wtulanie sie w Toma nie pomagalo bo sen wracal....mam nadzieje,ze dzis w nocy pospisz...i mowisz @ sie konczy;-):-D:-Dno to niedlugo w bloki startowe:-D:-D:-D:-D

reklama
mama, dziekuję za info. Jaka ja wściekła wieczorami chodze, że nie mogę z wami popisać, wrrrr...

ewunia, wypłacz się, pojedz dobrości-słodkości i może słoneczko ci zaświeci.
Marylka, a przeszło ci trochę ?

bunia, to wróciłaś już do domu ?

cześć Mary, ciężaróweczko, a no śmiga, że hej. Znów mi się sniła dziewczynka, więc mam nadzieję na córeczkę, ah te sny...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry