reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mmmm pychotaaaaaa
witam się i ja

jakoś nie mam weny, ale przywitać się musiałam nie wiem o czym pisać, bo u mnie same nudy. G od rana zafuczały, bo wrócił do domu o 2 i niewyspany. czy to kurka moja wina, że tak długo babrali się przy tym aucie? się burak obraził, bo rannego smsa mu napisałam i było tylko "dzień dobry". więcej nie zdążyłam napisać, bo mnie pognało do wc. a on sie obraził rany, jaki on jest dziwny
Buniu moja kochana ja bym mu na Twoim miejscu napisała "znowu zaczynasz ?? " wiesz faceci są chyba niereformowalni ja wczoraj do swojego kochama cie a on mi chrapnoł w odpowiedzi :)

reklama
Witam się ze wszystkimi i każdym z osobna :-)

mama - to cieszę się ze dotarło :tak:
pralinka - fajne drugie śniadanko :-D

Spadam sernik robić :-)

marylka masz rację- niereformowalni. co za burak. i dalej mi buczy smsami, że bla bla bla bla. to mu napisałam, że ma przestać buczeć, bo mnie normalnie nerwica dopadnie przez niego. a jak mnie bardziej wkurzy, to w Bieszczady sobie pojedzie sam!!

SOL- No dotarlo-szalu jeszcze nie ma bo dosc chlodno jest ,ale chociaz wdac slonko bo wczoraj caly dzien bylo za chmurami-podziel sie sernikiem jak zrobisz;-)
BUNIA- o nie,nie,nie!!!!!!!!!!!!jak bedzie buczal to...On zostanie w domu i niech sobie buczy do lustra a Ty jedziesz ze znajomymi wypoczywac!!!:tak:
MARCEPANEK- milego sprzatania!!

EWCIA- nooooooooooo!!witam kochana!!jak tam dzien mija???ja walcze z oknami...

Ostatnia edycja:
mama dobra myśl. wkońcu jakby nie było, to ja jestem kierowcą, a nie mogę pozwolić na to, że znajomi przez niego będą się musieli autobusami tłuc

BUNIA- pewnie,ze tak!!!Tobie sie bardzo ten wyjazd przyda i nie ma bata zebys nie jechala...a On ma @ czy jak ??fochy na 102!!! ALE nic sie nie lam-jak Mu nie przejdzie to znowu zrobisz wyjazd do kumpeli moze za drugim razem bardziej do Niego dotrze!!

cześć babeczki forumeczki,

ja odłączona od neta jestem i kllikam tylko z pracy i tylko wtedy kiedy mi czas pozwala. Nie jestem niestety na bieżąco co mnie wkurza na maxa, no ale siła wyższa.

Karol nie rozchorował się na szczęście i skończyło się tylko kaszelkiem. Śpimy b.dobrze (choć nie wiem czy to nie zasługa pulneo... bo podobno ma taki wpływ).

Brzusio mi rośnie jak szalony, cycochy też, więc wiem, ze dzidzia ma się dobrze.

pozdrawiam was wszystkie i czy coś mnie ominęło ????????

reklama
Mama- od 7 nie śpię... już zdążyłam wrócić od Maciusia... po zakupkach i idę się brać za sprzątanie i obiad...
Dziś jestem nie do życia...
Miałam tak okropne sny, że budziłam K, bo bałam się zasnąć.... :(
Jak sobie tylko to przypomnę, to ryczeć mi się chce... a najgorsze jest to, że tylko to mam dziś w głowie.... i wcale przypominać sobie nie muszę... bo cały czas o tym myślę... :(((

Zapmarta- hej...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry