reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć kobietki!!!! U nas dzisiaj piękna pogoda to i nastawienie do życia inne. Aż chce sie życ !!!! teraz kawka z Wami a pózniej do przedszkola. Co slychać?? Jak samopoczucie dzisiaj??

reklama
Mama witaj Kochana, on teraz tylko polecial do Adelaide to tez w Australii. Ma niestety taka prace ale swietnie platna:tak:
Ja dzisiaj mam jakiegos nerwa, chyba przed @. Nawet nie wiem kiedy i czy miala owulke po tych glupich tabletkach wrrr i kiedy mam liczyc na @:wściekła/y::wściekła/y:

renna- WITAJ..do przedszkola???pracujesz tam??u mnie niesmialo przebija sie slonko-chyba to co mi wczoraj SOL wyslala:):):))
ja dzis musze [FONT=&quot]
h020.gif
[/FONT]
MARYLKA- jak Twoj katar??? [FONT=&quot]
n015.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n015.gif
[/FONT]
JAEWA- no tak po suwaczki widze,ze za 3 dni termin @ wiec moze stąd te nerwy??choc ja oczywiscie jak za wszystkie -rowniez za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam...
a praca skoro dobrze platna to troche wynagradza te krotkie rozląki :) wciągnij sobie coś slodkiego-powinno poprawic humor [FONT=&quot]
c007.gif

[/FONT]

Kochana mam nadzieję, że tylko dzisiejszy dzień jest taki...masz ochotę popłakać i sie posmucić, to to rób, ale jutro nowy dzień - nowe nadzieje! Nie wolno się poddawać ani na chwilkę...pamiętaj...każda ma gorszy dzień, ale trzeba go przetrwać, a potem podnieść głowę do góry i powiedzieć sobie - tym razem się uda...będzie dobrze...przytulam :*:*:*
dziękuje dziękuje czy jusz Ci mówiłam że JESTEŚ KOFANA ???????

Mam na pocieszenie placuszki z jabłkami i cynamonem, posypane cukrem pudrem, Maryla gdzie słać?
czy są jeszcze ?? Choszczno city :):):)

Witam Was kochane!
Dziś po pracy zaszłam na małe zakupki i jakoś dziwnym trafem znalazłam się na stoisku dziecięcym i... wyszłam z kilkoma parami przesłodkich, malutkich, kolorowych body... :szok::szok::shocked2::shocked2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale wstyyyyd...
kochana jaki wstyd ja mam kartonik w pracy do którego odkładam gratisy :) i jusz jest pełny - odkładam po sztuce no i 2-3 rzeczy po prostu musiałam zdjąc z półki i to jakis czas temu już :) także nie jesteś sama :)

Maggy77 pięknie dziękuje za cudowną kartkę i superowe znaczki - mama sie bardzo cieszyła :) i za kalendarz też oczywiście :) DZIĘKUJE !!!!!!!!

mama dziękuje za przekazanie wieści :-)
Jestem mega szczęśliwa od razu dostałam zapowiedź ,że raczej nie będę rodziła naturalnie :-D i dostałam dupka i zalecenia by się oszczędzać.
A tu zdjęcie : Zobacz załącznik 270947
piękna fasolka i super że wszystko ok , gratulacje , tak sie ciesze :) mój K by powiedział piękna kijanka :) ale on jest lekko szurnięty :)

A ja pokażę mój brzuszek. ;) Wiem, że nie jest szczególnie duży i że nad nim mam trochę sadełka ;) no ale ja już go naprawdę "czuję"...

http://imageshack.us
cudowny brzusio :)

mama trzymam kciuki za prolaktyne :)

kukra mam pietra troche jaka będzie pogoda w weekend bo na piątek i sobote zapowiadają deszcze a w niedziele dopiero słońce , mam nadzieje że tak nie będzie :( bo mój K sie uparł na ten weekend

a tak wogule to dzień dobry :) i dziękuje wszystkim za wczorajsze słowa otuchy :)

Hej Laseczki
Niestety nie doczytam Was...
Mamcia dziekuje za przekazanie wczoraj wiesci i za wsparcie w smskach
Bunia
Szczesliwa
Dziekuje Wam za dobre slowo

Ostatnia edycja:
Mamunia wciagam wlasnie szwajcarska czekolade i nie pomaga:-D
Milego sprzatania!;-) A raczej szybko skonczonego:-D

Marylka, Malapralinka witajcie Kochane!

Hej Renna!

Wiem Malapralinka jakos tak sie rozmijamy....:tak:
Co u Ciebie?
Marylko ja mieszkam pod Sydney ale za 1.5 miesiaca sie przeprowadzamy do Sydney bo na tym zadupiu turystycznym juz nam sie nie chce siedziec :)
Masz PW:-D

reklama
jaewa acha :):):):)) i witaj oczywiście :):):)

mamcia katar już lepiej co prawda jeszcze jest ale już tak nie smarkam :) i mogę oddychać przez nos :) myślę że do jutra powinno mi przejść

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry