Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziękuje dziękuje czy jusz Ci mówiłam że JESTEŚ KOFANA ???????Kochana mam nadzieję, że tylko dzisiejszy dzień jest taki...masz ochotę popłakać i sie posmucić, to to rób, ale jutro nowy dzień - nowe nadzieje! Nie wolno się poddawać ani na chwilkę...pamiętaj...każda ma gorszy dzień, ale trzeba go przetrwać, a potem podnieść głowę do góry i powiedzieć sobie - tym razem się uda...będzie dobrze...przytulam :*:*:*
czy są jeszcze ??Mam na pocieszenie placuszki z jabłkami i cynamonem, posypane cukrem pudrem, Maryla gdzie słać?
kochana jaki wstyd ja mam kartonik w pracy do którego odkładam gratisyWitam Was kochane!
Dziś po pracy zaszłam na małe zakupki i jakoś dziwnym trafem znalazłam się na stoisku dziecięcym i... wyszłam z kilkoma parami przesłodkich, malutkich, kolorowych body...Ale wstyyyyd...
piękna fasolka i super że wszystko ok , gratulacje , tak sie cieszemama dziękuje za przekazanie wieści :-)
Jestem mega szczęśliwa od razu dostałam zapowiedź ,że raczej nie będę rodziła naturalniei dostałam dupka i zalecenia by się oszczędzać.
A tu zdjęcie : Zobacz załącznik 270947
cudowny brzusioA ja pokażę mój brzuszek.Wiem, że nie jest szczególnie duży i że nad nim mam trochę sadełka
no ale ja już go naprawdę "czuję"...
http://imageshack.us