reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie kochane wieczornie :) dziekuje za tyle miłych komplementów :) byłam pewna ze w ciąży mi sie zbrzydnie a kazdy mówi ze jest wręcz odwrotnie :)
Marcepanek - ciężaróweczko jeszcze raz gratuluje maleństwo cudne :) i ciesze sie ze jest ok :)

reklama
SOL nam możesz się wypłakać:tak: Tulę Cię...

SZCZĘŚLIWA pięknie rośniesz:tak::tak: A ciąża wcale nie oznacza że kobieta wygląda źle- jest wręcz odwrotnie:cool2: Piękniejemy w ciąży:tak::tak::rofl2::rofl2:

Nikuś - dzieki kochana :):)
dzisiaj siostra mi dała spodnie ciażowe i ta gumka na brzuch cały mi go już zakrywa i jest tak akurat ..... ehhh to co bedzie potem :P:P:P:P

To znów ja. O dziwo Tom dał mi tak wcześnie kompa:szok:
pysiu dziękuję. A testy 10mlU/ml są czulsze od 25mlU/ml bo jak wiadomo poziom hormonu wzrasta wzwyż czyli najpierw jest go mało i np 25mlU/ml może nie wykryć ,a 10mlU/ml już tak.
krakowianka szybko masz brzusio.
szczęśliwa dziękuje znów :-)
sól nie smutaj tule ;-)

Witam was Dziewczyny :) co tam u was bo tyle napisalyscie od piatku ze was nie nadrobie...

marcepanek bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze:)

a ja nie mam dobrych wiadomosci. bylam dzis u tego gin... oto wiesci

:-( bylam dzis u lekarza.. zbadal mnie i powiedzial ze moja macica widocznie sugeruje na to ze moge byc w ciazy, ale po badaniu usg powiedzial ze to moze byc bardzo wczesne poronienie i mam zrobic badanie beta hcg... i jak dostane wynik od razu mam do niego zadzwonic.. ;-( jest mi smutno..

Ostatnia edycja:
Marcepanek to teraz ja Ci przedstawie mojego krasnala w 15 tygodniu :) i w ogóle jakbyście sie przyjrzały to w/g mnie ma miedzy nogami pisiorka :) albo mi sie wydaje :P

SZCZESLIWA,MARCEPANEK- piekne macie te dzidziolki i nie wiem czy juz mowilam ,ale JA TEZ CHCE!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-D:-D:-D
KRAKOWIANKA- no brzuszek rosnie-piekności:tak:
KASIEŃKA- tule Cie!!!a jak zrobisz bete i podasz Mu wynik to nie powiedzial ,ze przepisze luteine albo duphaston na podtrzymanie??? moze jeszcze nie jest za pozno i lek+ lezenie by pomoglo....mam nadzieje,ze beta bedzie wysoka!!!!mysl pozytywnie mio wszystko!!

DOROTKO moja kochana-bardzo prosze:) zawsze do uslug i ciesze sie ,ze moglam byc troszke pomocna:):):)))

reklama
Mamcia - a ja chce zebyś ty miała .... i bedziesz kochana normalnie czuje to w kręgosłupie hi hi :):)
Kasieńka - zrób bete i jak bedzie wysoka może przepisał by Ci coś na podtrzymanie ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry