reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka no nie ma za co ale jak znalazlaś coś innego to próbuj :-D:-D:-D
Musia w taką pogodę to wychodzę z domu w razie konieczności, a normalnie to staram się nie ruszać tyłka w taki upał. W domu jakoś mi przyjemniej i chłodniej

reklama
Wisieńko ja słyszałam, że na ból brzucha jakieś ćwiczenia są dobre. Takie rozkurczające, tylko kurka wodna nie pamiętam jakie.

pysia u mnie w domu to prawie tak samo jak na dworzu, bo mam okna od południa. Już więcej nigdzie nie idę!:happy:

Agunia - dziekuję kochana :* poprostu ja mam wrażenie ze mi macice rozsadzi nie boli tylko takie to dziwne o wtedy mam taką góre wielką :) ale mnie uspokoiłaś :) smaż ładnie rybkę :):)
czesc wisieńko :)
hejo mamcia :)
Hej Marylko :)
Pysiu Witaj :)

PYSIA- no ja tez jestem z nich mega zadowolona-szczegolnie jak dzieci mialy drzemki w dzien latem to sie bardzo te rolety przydaja:tak:

WISIEŃKA- rozumiem,czyli jestes pod domowym-no to napisz jak juz bedziesz miala "chwile":-D:-D:-D:-D na rozmowe i zadzwonie;-)a rybe mozna....to za 2 dni na obiadek ryba:rofl2:

Hey laski to znowu ja... nie wiem może to przez tą pogodę. Ale humor masakra...chyba za tydzień wybiorę się do Gina bo cały czas czuję się fatalnie. Mdłości ,słabo mi i brzuch wciąż boli :-( czuję też już powiększoną macicę dość sporę jabłko w brzusiu mi siedzi;-) jedyne pocieszenie dzisiejszego dnia.
Burza znów się rozkręca więc pewnie kompa znów trzeba będzie wyłączyć grrrr....

Szczęśliwa witaj
Mama, mezulek twierdzi, że temperatura spadla o 4 stopnie, a mi się wydaje, że tych stopni jest mniej jak są te rolety, a termometr jest w kuchni i to jest taki środek domu, a w kuchni wiadomo cieplej, bo gotowanie itp. No nie wiem ale jemu się marzy klima za rok, pożyjemy zobaczymy ale ja uważam, że przy roletach jest o wiele bardziej znośnie niż jak ich nie bylo czy jak byłyby wewnętrzne
No a dzieci jak w dzień śpią to fajnie na pewno zasunąć tym bardziej, że jak jasno to dzieci nie za bardzo chcą spać :-) Oj wiele ma plusów

MArcepanek eh denerwująca jest ta pogoda. Raz gorąco, zaraz burza i tak w kółko.

A ja bym coś dobrego zjadla ale nie chce mi się ruszyć do sklepu, a sklep blisko że hej ;]

szczęsliwa buziolki
mama rybę można, tuńczyka z puszki chyba nawet wysłałam ci przepis na sałatkę. Napiszę ci es jak sie pozbieram ze wszytskim. Chcę tam zawieźć rzeczy z kuchni. i Łazienkowych trochę, suszarki, lokówki i chemię . Jutro komputer i ciuchy. I jutro juz chyba tam śpimy.

A ja osttatnio bylam z koleżanka na basenie i tak pogaduchy o dzieciach, sama ma dzieci i pewne doświadczenie. I mowiła ni z gruszki ni z pietruszki że jak będę sie starac o dziecko to żebym nie brala w razie bólu głowy tabletki ibuprom tylko coś z paracetamolem jak np apap. P>S> Czy ja mam w oczach wypisane, że staram się o dziecko? :-D:-D:-D bo się nie chwaliłam jej a taki temat zarzuciła ;-);-);-)
No i chyba sobie sprawię ten apap w razie czego choć ból głowy odkąd poszłam do ołtarza jak ręką odjął - rzadko boli. Czyżby małżeństwo dzialało na moją glowę uzdrawiająco? :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

reklama
MUSIA05- witaj u na:)
WISIEŃKA- NO TO CZEKAM NA ZNAK-SYGNAL:tak::-D:-D:-Dtak,mam przepis na salatke:tak:

kochane zrobilam wyczyn dnia-wstawilam i rozwiesilam pranie:szok::-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry