reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka w sumie to z fajkami jest tak, że ich dymu chyba nie unikniesz :eek::eek::eek: idąc chociażby chodnikiem ludzie palą i to dużo ludzi pali, więc się wdycha ale jednak to świeże powietrze, a nie zamknięty pub. Może godzina Ci nie zaszkodzi
Agnieszka u mnie dziś mąż gotowal, ja wróciłam z pracy 2 godziny temu hy hy... i ugotowal pyszne leczo ... :tak::tak::tak:

A ja czekam na telefon od koleżanki czy idzie na ten basen czy nie, bo sama nie pójdę :eek::eek::eek: A jak idzie to mam i tak lenia no ale może się przełamię i ruszę tyłek z domu

reklama
WISIEŃKA- u Eweli to cos genetycznego z tymi badaniami...a ja daj rade z dieta-na obiad zrobilam rosól-na girach z kurczaka to sobie 1 zjadlam a tak serek z jajkiem,serek,jogurty 2 i teraz pije herbate zieloną:tak:i wypilam juz prawie 1,5 litra wody-czekam na jutrzejszy dzien warzywno-owocowy-juz leza i mnie kusza!!

mama Pol też ma rosół i udka z wczoraj i ja juz nic nie robię bo mi sie nie chce. Teraz musze znowu przygotować się do przeprowadzania.
Jak mnie brzuch ogromniaście boli... Zapomniałam jak to jest.
mama ja na białkowym wolę warzywa a na warzywnym białko.Tak to juz bywa, teraz objadam arbuza a chciałabym jajko. Na obiad warzywa na patelnie zjadłam , na kolację sałatkę...

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!!!!!!!!!!
Wypoczęłam i dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy, ale było tyle zamieszania i roboty, że dopiero teraz do Was zajrzałam.
Trochę muszę Was nadgonić.....

Hej kochane u nas burza na całego leje i leje .......
Ciociu widze cie hi hi cześć Agunia :* fajnie ze taki miałaś dzionek z Alankiem ...... papierowe party hi hi :)

AGNIESZKA- aaa taka dieta coby ograniczyc ilosc kg ktore mi przybeda jak zaczne zaraz brac hormony:sorry::sorry:

WISIEŃKA- no skoro tak Cie boli brzuch to wez no-spe,albo ibuprom czy co tam masz....to dzis nie pogadamy na domowym bo juz Cie nie bedzie...??mam nadzieje,ze przeprowadzka pojdzie sprawnie...
ja jurto bede szamac salatki:tak:
a mozna w dzien bialkowy ser żolty???pewnie nie,co??:-(:sorry:

ZIZI- czesc ,gdzie bylas jak Cie nie bylo???nadrabiaj nasze pogaduchy [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry