reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę się przejdę z Patryczkiem na spacer do parku na godzinkę. Potem wrócę i skombinuję coś z tymi suwaczkami. Papa :happy:

reklama
NAGAPALMA- dzieki-no niby silna jestem,ale ile mozna brac hormony-mam po nich nerwy i tyje.....ale jak nie ma wyjscia...

MARAN- hejka-cudnie,ze mąż poszedl z Ala na spacer a Ty masz wolne [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]

Agnieszka, tu chodzi o krakowianki wypad na panieński a nie na basen :p

spoko,rozumiem ;p

Ja bym na godzinkę poszła gorzej gdybyś musiała Krakowianka siedzieć tam pół dnia to odpada zdecydowanie...:tak:

A mam małe pytanko...co robiłyście dziś na obiadek?
Ja zamierzam ruszyć te swoje 4 litery i iść zrobić obiadek,późny obiadek bo M dopiero za dobrą godzinę będzie w domu.

mama byly:) wczoraj po poludniu:) ale nie myslalam wogole o tej owu. :-) to wszystko tak z czystej przyjemnosc wczoraj bylo:-)zreszta nie tylko wczoraj:-)i.. na nic sie nie nastawiam:) Milosc jest najwazniejsza jak i czyste pozadanie :) a Tobie tez sie uda:) bedziesz miala sliczna trojeczke slodkich dzieci:> cierpliwosci i wytrwalosci zycze:)

AGNIESZKA - ja mialam rosol bo nie chcialo mi sie stac przy [FONT=&quot]
d030.gif

KASIENKA- dzieki ,ale z ta wytrwaloscia juz coraz gorzej.....
[/FONT]

Halllo ja tylko Polowi chciałam dać obiadek a te mi tu nastukały, ze totamto
Zapmarta dniówke wyrobiłam ale górki nie i pod koniec miesiąca będzie lipnie. A ty kochana pracujesz czy w domku
agusia to sobie odpoczniesz dzisiaj
mama i jak dajesz radę z dietą. Ja dziś warzywa na patelnię na obiad i owocki owocki:-D
Nagapalma witam buziole:-)
mama a co może wyjść w Ewelinki wynikach, czego dotyczą te badania:sorry:
pysia witam kochana:laugh2:
krakowianka Koleżanka na pewno zrozumie jak będziesz bała sie przyjść, ale ja myslę, ze bez przesady, godzinka pewnie nie zaszkodziłaby.:sorry:
maran u mnie burza była, ja też zaraz łupnę kawke, a ty wypoczywaj jak masz okazje:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry