reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witaj wisieńka, fajnie, że już w domku odpoczywasz. Targecik wykonany na dziś ?

musia, no to tak strasznie wygląda, w rzeczywistości nie jest trudne i zanim się obejrzysz - wszystko skumasz. Powodzenia.

monisia, głowa do góry !!!! jak nie ma @ to wszystko możliwe.

mama, czasem są takie dni, że trzeba się zresetować, odespać. W końcu my nie cyborgi.
Odpoczywaj sobie słoneczko nasze !!!!

sol, ja się skusiłam na kawę, za którą nie przepadam, ale już nie daję rady.

Zaraz po Karola śmigam, a gorąco tak, że nie wiem jak dojadę do mamy...

musia05 witamy w naszym gronie:)
Wisieńko Ty już wróciłaś a Ja mam dziś wolne:)
A warzywka na patelnie uwielllbiammm pyyyszneee są :tak:
Nagalapma hejka:)Co tam u Ciebie:))

Mnie dziś wzięło na salami :-D

A poza tym jestem dziś z lekka zdenerwowana bo okazało się że jednak nie można ufać znajomym no teraz już dawnym znajomym.Napotkaliśmy się na fałszywych ludzi którzy nie są warci żadnej znajomości.Dobrze że mieszkają w Pl :crazy:

wisienka i zapmarta - hej !
mamcia - czesc i czołem , jak starania idą, muszę troche ponadrabiac , dawno nie zaglądałąm :P
hejka aga - a u mnie po mału do przodu ...

WISIEŃKA- pisalam do Eweli ,ze trzymamy za Nia &&&&&&&&&&&&&& i odpisala mi przed 12.00) ze juz po badaniu-wyniki za....6 tygodni:szok:wyników poprzednich badan jeszcze nie ma -wscieka sie!pzrzesylala buziaki i pozdrowionka dla lejdis:tak: [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Spać - niech mnie ktoś obudzi :-( Kawy nie cierpię, Tigera nie mogę a duszno jak w saunie :dry:

marylka - to ciesz się że zaczął oszczędzać i stara się chłop :tak:
nie no ciesze sie ciesze :)

Witam Kochane!!!!!
ja czekam oczywiscie na efekty, zobaczymy, choć raczej nie mam dobrych przeczuc....
Mężyk załozył mi an tenkę do netu i smiga jak LOT!!!!! W końcu...ufff....
dobry męzulek :)

Witam się :)

Mam na imię Asia i jestem mamą 10 miesięcznego Patryczka. W przyszłym miesiącu zaczynamy starania o kolejne dziecko, więc ten temat jest mi bardzo bliski. Mogę tu z Wami troszkę posiedziec? ;)

P.S. Nie bardzo umiem korzystać z tego forum. Ktoś mi powie jak się ustawia avatar i te suwaczki albo przekieruje mnie na stronę gdzie jest to wszystko opisane? Z góry dziękuję.
he witaj i zaglądaj często :) ja jestem w trakcie 5-go cyklu starań o pierwsze dziecie

Wizienka no faktycznie szybko sie dziś uwinełaś :)

nagapalma, hejka i co tak rzadko do nas wpadasz co ????? wiesz, że nasze towarzystwo jest najlepsze na smutasy !!!!

agnieszka, no tak czasem jest i nie mamy na to wpływu. Na szczęście zawsze można powiedziać takim ludziom pa pa

dziewczyny wywalcie mnie. Muszę spadać po Karola a nie chce mi się dupska ruszyć w taki upał.

Nie wywalacie mnie, to sama spadam. Do potem babeczki i nie rozpisywać się za bardzo.

Ostatnia edycja:
wisienka i zapmarta - hej !
mamcia - czesc i czołem , jak starania idą, muszę troche ponadrabiac , dawno nie zaglądałąm :P

NAGAPALMA- cześć kochana-no jestes w koncu:tak:;-) u mnie ogolnie oczekiwanie na @ bo niby starania byly,ale mam kiepskie endo i zarodek mialby problem z zagniezdzeniem i raczj nic z tego nie bedzie w tym cyklu-jakos 25 powinnam dostac @ i od 5 d.c.bede brala ESTROFEM lek na wyregulowanie cyklu,na lepsze endo i wogole niby ma pomoc a jeszcze w nastepnym cyklu bedzie tez ten lek + Clo i lutka....takwiec znowu mnie hormony czekaja!!! [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e055.gif
[/FONT]

reklama
Witam poniedzialkowo
Upał że szok, a wczoraj lekka burza byla.
Mam dylemat : iść czy nie iść na basen na 2 godziny :eek::eek::eek: hm....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry