kasienka862
Fanka BB :)
a ja mialam na obiadek sos grzybowy i ziemniaczki:>
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wyników poprzednich badan jeszcze nie ma -wscieka sie!pzrzesylala buziaki i pozdrowionka dla lejdis
[FONT="]
nie no ciesze sie cieszeSpać - niech mnie ktoś obudzi :-( Kawy nie cierpię, Tigera nie mogę a duszno jak w saunie
marylka - to ciesz się że zaczął oszczędzać i stara się chłop![]()
dobry męzulekWitam Kochane!!!!!
ja czekam oczywiscie na efekty, zobaczymy, choć raczej nie mam dobrych przeczuc....
Mężyk załozył mi an tenkę do netu i smiga jak LOT!!!!! W końcu...ufff....
he witaj i zaglądaj częstoWitam się![]()
Mam na imię Asia i jestem mamą 10 miesięcznego Patryczka. W przyszłym miesiącu zaczynamy starania o kolejne dziecko, więc ten temat jest mi bardzo bliski. Mogę tu z Wami troszkę posiedziec?
P.S. Nie bardzo umiem korzystać z tego forum. Ktoś mi powie jak się ustawia avatar i te suwaczki albo przekieruje mnie na stronę gdzie jest to wszystko opisane? Z góry dziękuję.
wisienka i zapmarta - hej !
mamcia - czesc i czołem , jak starania idą, muszę troche ponadrabiac , dawno nie zaglądałąm![]()
;-) u mnie ogolnie oczekiwanie na @ bo niby starania byly,ale mam kiepskie endo i zarodek mialby problem z zagniezdzeniem i raczj nic z tego nie bedzie w tym cyklu-jakos 25 powinnam dostac @ i od 5 d.c.bede brala ESTROFEM lek na wyregulowanie cyklu,na lepsze endo i wogole niby ma pomoc a jeszcze w nastepnym cyklu bedzie tez ten lek + Clo i lutka....takwiec znowu mnie hormony czekaja!!! [FONT="]

hm....