Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no własnie on nigdy nie umiał oszczędzać zawsze dawał mi kase i mówił prztrzymaj bo ja roztrwonie ale tak chce tego psiaka - że prubuje oszczędzaćPrzy okazji polewania, wczoraj skusiłam się na piwko i po dwóch łykach mnie zemdliło. Moje kochane piwko buuu, to pewnie po tych delicjach co to się dwie paczki same otworzyły i zjadły
Co do dzieci i psa bez obaw, już ja tu mam armię dzieci do testowania i socjalizacja psiaka ;-) Tylko pilnuj co tam twój kombinuje z tą skarbonką, chachacha ;-) Cenny co odkładać umie, ja zawsze wydaję więcej niż mam...
Julitka takie pobolewanie są częstym objawem, można łyknąć nospę jeśli są dokuczliwe. Albo cierpliwie znosić ;-)

Śmiać mi się chciało jak widziałam pomysły synka i oczywiście prace zostawiam na pamiątkę.U Alana w pokoju stoi wielki karton i zbieramy tam wszystkie prace które wykonuje w przedszkolu.Sporo już tego mamy a za kilka lat będziemy wspominać 
Jasne, witaj!!!! Avatar i suwaczki edytujesz w swoim profilu ( u góry strony - operacje kliknij) Suwaczki - BB CODEWitam się![]()
Mam na imię Asia i jestem mamą 10 miesięcznego Patryczka. W przyszłym miesiącu zaczynamy starania o kolejne dziecko, więc ten temat jest mi bardzo bliski. Mogę tu z Wami troszkę posiedziec?
P.S. Nie bardzo umiem korzystać z tego forum. Ktoś mi powie jak się ustawia avatar i te suwaczki albo przekieruje mnie na stronę gdzie jest to wszystko opisane? Z góry dziękuję.
Mam nadzieje, że troszke pomogłam!!!! Rozgość się!!!!