reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja po spacerze,po kawie i dalej brak weny a do tego slonko sie u nas rozkulalo i duuuuszno,ze hej

[FONT=&quot]
k025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b040.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT]

reklama
Przy okazji polewania, wczoraj skusiłam się na piwko i po dwóch łykach mnie zemdliło. Moje kochane piwko buuu, to pewnie po tych delicjach co to się dwie paczki same otworzyły i zjadły :-P

Co do dzieci i psa bez obaw, już ja tu mam armię dzieci do testowania i socjalizacja psiaka ;-) Tylko pilnuj co tam twój kombinuje z tą skarbonką, chachacha ;-) Cenny co odkładać umie, ja zawsze wydaję więcej niż mam...

Julitka takie pobolewanie są częstym objawem, można łyknąć nospę jeśli są dokuczliwe. Albo cierpliwie znosić ;-)
no własnie on nigdy nie umiał oszczędzać zawsze dawał mi kase i mówił prztrzymaj bo ja roztrwonie ale tak chce tego psiaka - że prubuje oszczędzać :) a jak mnie pod włos bierze bo mówi wiesz pies to mnie nauczy większej odpowiedzialności :):):) no i Twojego pieska sobie wzioł na tapete do kom i na monitorze tez jest :):):) no to jak Ty mi tak fajnie pieska wyszkolisz to superasko :)

mamcia hapsiuuu hapsiuuuu - mój k tak robił jak udawał że śpi jak był mały :):)

Spać - niech mnie ktoś obudzi :-( Kawy nie cierpię, Tigera nie mogę a duszno jak w saunie :dry:

marylka - to ciesz się że zaczął oszczędzać i stara się chłop :tak:

Witam Kochane!!!!!
ja czekam oczywiscie na efekty, zobaczymy, choć raczej nie mam dobrych przeczuc....
Mężyk załozył mi an tenkę do netu i smiga jak LOT!!!!! W końcu...ufff....

Witam się :)

Mam na imię Asia i jestem mamą 10 miesięcznego Patryczka. W przyszłym miesiącu zaczynamy starania o kolejne dziecko, więc ten temat jest mi bardzo bliski. Mogę tu z Wami troszkę posiedziec? ;)

P.S. Nie bardzo umiem korzystać z tego forum. Ktoś mi powie jak się ustawia avatar i te suwaczki albo przekieruje mnie na stronę gdzie jest to wszystko opisane? Z góry dziękuję.

Hejka
Heh dziś mam jednak dzień wolny od pracy:))
Wybraliśmy się z synkiem ma małe zakupy do papierniczego po klej,wycinanki,blok,nożyczki,naklejki i zrobiliśmy sobie papierowe party :tak: Śmiać mi się chciało jak widziałam pomysły synka i oczywiście prace zostawiam na pamiątkę.U Alana w pokoju stoi wielki karton i zbieramy tam wszystkie prace które wykonuje w przedszkolu.Sporo już tego mamy a za kilka lat będziemy wspominać :-D

Witam się :)

Mam na imię Asia i jestem mamą 10 miesięcznego Patryczka. W przyszłym miesiącu zaczynamy starania o kolejne dziecko, więc ten temat jest mi bardzo bliski. Mogę tu z Wami troszkę posiedziec? ;)

P.S. Nie bardzo umiem korzystać z tego forum. Ktoś mi powie jak się ustawia avatar i te suwaczki albo przekieruje mnie na stronę gdzie jest to wszystko opisane? Z góry dziękuję.
Jasne, witaj!!!! Avatar i suwaczki edytujesz w swoim profilu ( u góry strony - operacje kliknij) Suwaczki - BB CODE :-D Mam nadzieje, że troszke pomogłam!!!! Rozgość się!!!!

Wróciłam , zajechana ale wszystko zrobione i jeszcze przed czasem. Robię sobie warzywka na patelnię, mój obiadek. Łatwo was dziś nadrobić bo przerwa sniadaniowa dała efekty.
Musia Administracja
Tu znajdziesz wszystko a jak nie to pytaj, witaj i siadaj do napisanek
Ewelka kiedy będziesz znała wyniki wszystkich badań, ja sie na tym kompletnie nie znam. Co onwe mogą wykazać?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry