reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hope dobrze mówisz :) prosze polać tej Pani :):):):):):):)
nie uwiezysz co mój K wykąbinował :):) wzioł starą skarbonke wsadził do niej 100zł i mówi to na pieska :):):):) ja jestem za tą rasa tylko sie troche boje że jak psiucha nie bedzie miał na początku kontaktu z dzieckiem to potem mąga być problemy zawsze chciałam najpierw dzidzie potem psiaka no ale on powiedział zobaczymy - znaczy że kombinuje :) i że pewno będziemy kupować przy najbliższym miocie :)

reklama
mama, pogoda wykańcza. To rosołek wstaw, a drzemkę zrobisz sobie z Dominisiem i będziesz jak nowonarodzona.

Marylka, czy te twoje cykle się wydłużyły ?

moje dziecie spi, ale mam dzis nerwa a ona jeszcze nie chciała sie połozyć tylko mi skacze po łóżku... myślałam już że wyjde z siebie i stane obok... ehhhh dziś do mnie lepiej nie podchodzić bo gryzę...

moje dziecie spi, ale mam dzis nerwa a ona jeszcze nie chciała sie połozyć tylko mi skacze po łóżku... myślałam już że wyjde z siebie i stane obok... ehhhh dziś do mnie lepiej nie podchodzić bo gryzę...

dzieci takie czasami sa!!!! A Ty nie gryż kochana tylko dziesiec glebokich wdechow i samo przejdzie :)

Dziewczynki dziś mnie już nie będzie jadę do kuzynki na noc:tak: na plotki :-)powiedzcie mi czy taki ból jak na @ dokładnie taki sam mocny jest normalny teraz????

Hope dobrze mówisz :) prosze polać tej Pani :):):):):):):)
nie uwiezysz co mój K wykąbinował :):) wzioł starą skarbonke wsadził do niej 100zł i mówi to na pieska :):):):) ja jestem za tą rasa tylko sie troche boje że jak psiucha nie bedzie miał na początku kontaktu z dzieckiem to potem mąga być problemy zawsze chciałam najpierw dzidzie potem psiaka no ale on powiedział zobaczymy - znaczy że kombinuje :) i że pewno będziemy kupować przy najbliższym miocie :)

Przy okazji polewania, wczoraj skusiłam się na piwko i po dwóch łykach mnie zemdliło. Moje kochane piwko buuu, to pewnie po tych delicjach co to się dwie paczki same otworzyły i zjadły :-P

Co do dzieci i psa bez obaw, już ja tu mam armię dzieci do testowania i socjalizacja psiaka ;-) Tylko pilnuj co tam twój kombinuje z tą skarbonką, chachacha ;-) Cenny co odkładać umie, ja zawsze wydaję więcej niż mam...

Julitka takie pobolewanie są częstym objawem, można łyknąć nospę jeśli są dokuczliwe. Albo cierpliwie znosić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was wszystkie kochane kobietki :-) nie było mnie trochę czasu.. zmieniło się coś bo was nie nadrobię.. zapomniałam już jakie macie tempo... Jakieś nowe fasolki?? spróbuje was trochę podczytac:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry