reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka : dzieki za odp :) targuj targuj sie :) trzymam kciukasy!

kaththea : nie zalamuj sie, lpiej ze sie teraz o tym dowiedzials niz w ciazy! w ciazy moglyby wystapic bardzo powazne powiklania z tosmo. a tak to juz na wszytskie ciaze bedziesz miec przeciwciala! mojego meza ciocia miala tosmo pod koniec ciazy i syn jej sie urpdzil prawie gluchy z bardzo slabym wzrokiem... lepiej sobie nie wyobrazac co moze sie stac jak kobieta zachoruje w pierwszych mieisacach ciazy, gdzie ksztaltuje sie system nerwowy...

reklama
kaththea : nie zalamuj sie, lpiej ze sie teraz o tym dowiedzials niz w ciazy! w ciazy moglyby wystapic bardzo powazne powiklania z tosmo. a tak to juz na wszytskie ciaze bedziesz miec przeciwciala! mojego meza ciocia miala tosmo pod koniec ciazy i syn jej sie urpdzil prawie gluchy z bardzo slabym wzrokiem... lepiej sobie nie wyobrazac co moze sie stac jak kobieta zachoruje w pierwszych mieisacach ciazy, gdzie ksztaltuje sie system nerwowy...

A czy ktoś wie, jak wygląda leczenie tej tokso i czy długo trwa?

zakupy zrobilam,ale pomyslalam,zeby tez podejsc do apteki i oczywiscie mieli promocje na rooozne testy ciążowe -i kupilam 2 szt Quick Vue z 17.99 na 6.99.... to od razu wzielam bo na co bede czekac za taką kaske;-)

rosól juz wstawiony,zaraz zrobie sobie kawe bo padam...

napisalam Ewelince,ze trzymamy &&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki!!

KATH- ja nie pomoge bo moj wynik byl OKI i dalej nie wnikalam...moze poszukaj w necie albo jak Sol wroci to cos Ci napisze-moze Ona wie....

JOSEPHINE,MARYLKA- buziaki:))

Ostatnia edycja:
zakupy zrobilam,ale pomyslalam,zeby tez podejsc do apteki i oczywiscie mieli promocje na rooozne testy ciążowe -i kupilam 2 szt Quick Vue z 17.99 na 6.99.... to od razu wzielam bo na co bede czekac za taką kaske;-)

rosól juz wstawiony,zaraz zrobie sobie kawe bo padam...

napisalam Ewelince,ze trzymamy &&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki!!

KATH- ja nie pomoge bo moj wynik byl OKI i dalej nie wnikalam...moze poszukaj w necie albo jak Sol wroci to cos Ci napisze-moze Ona wie....

JOSEPHINE,MARYLKA- buziaki:))
pewno za taką kase to nie ma na co czekac trza kupowac :) !!

Kochane, farba rozrobiona, więc znów nie popiszę ani nie poczytam. Przepraszam WAS! Mam nadzieję, ze dzień Wam dobrze mija i jak tylko skończę, to wracam do Was. Buziaki!!! :*:*

hejka dziewczyny!
Ale dziś skwar...
normalnie, można jajka smażyć na chodniku....

aha, wiecie co...
przelew przyszedł dopiero przed chwilką:szok::szok::szok::szok::eek::wściekła/y:

v jolka gdybys to Ty miala im zaplacic to scigali by cie za kazdy dzien spoznienia a tak jak oni tobie to po co sie spieszyc :) Tak walsnie dzialaja polskie urzedy!!!!!!!!!!!!!!

Mama widze ze kawusia pomogła :)

reklama
kochana ja tez wogule nie czuje czy mam owulke czy nie ale chyba mam bo jak byłam u gina kiedyś to powiedział ze ładny pęcherzyk 18 mm i że za dwa dni pęknie - więc chyba jest :) i tak jak u Ciebie u mnie po odstawieniu tabsuów libido skacze jak szalałe - i chyba najmocniej w okolicach owólki - tylko po tym ją moge poznać :):):) i grozi mi seksoholizm :)

Marylka seksoholizm nie jest taki zły ;-P Niech żyją zboczuchy! A co to tylko mężczyźni mogą ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry