reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia może jej ktoś powiedział?

mama witaj ;) ja musze poprasować, bo już się spora górka zebrała, ale strasznie mi sie nie chce...

reklama
Mama :-D:-D:-D:-D
Ja wyczyn zrobilam w sobotę - wstawiłam dwa prania - firanki i ubranka i do tego je uprasowalam, powiesiłam i pomyłam okna. Ech, a jaka byłam z siebie dumna. Chodziłam po domu jak paw - tylko ogona mi brak :-D:-D:-D
Musia, nie nikt jej nie powiedział, bo się nikomu nie chwalę. Pewnie podejrzewa mnie o staranka :] bo nieraz jej tak mówię o tym jakie dzieci maleńkie są slodkie itp ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze a ja znowu piję kawę, pogoda nie rozpieszcza. Kupiłam dziś wiesiołek. Brała któraś, bo ciekawam czy działa. U nas bardzo spadła temperatura, zrobiło sie nawet chłodno bym powiedziała.I leje...

Musia ;-);-);-)

A ja dalej w domu i dalej telefon mi milczy. Eh nie wiem czy pojdę na basen jak np teraz zadzwoni, żebym była za 15 minut bo już jedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wisienka ja chce lekkiego deszczu na ochłodę ale żeby jutro już nie padalo... Ja nie bralam takich specyfików.

Hmm.... teraz miałam cykl 34 dniowy to kiedy mam płodne? Te kalendarze dni plodnych z netu mówią prawdę? :D
Też bym się napiła kawy, fusiary :D ale nie chce mi się iść do sklepu specjalnie po nią. A najchętniej to bym się napila takiej smakowej, świeżo zmielonej tylko to mam jeszcze dalej by po nią jechac, więc odpada. a dziś mam lenia, że hej. Dobrze mi tu przed kompem

Wisienko u nas też spadła temperatura o jakieś 3-4 stopnie, ale na deszcz się raczej nie zanosi.

A ja mam problem z synkiem, bo ząbkuje i płacze mi po nocach. Ehh... może dzisiaj się wyśpimy nareszcie. Znacie jakieś sposoby żeby troszkę uśmierzyć mu ból?

pysia ja też dzisiaj mam strasznego lenia. Na szczęscie mąż dziś na 2 zmiane, więc obiadu nie musiałam robić. Tylko dla Patryczka kaszka ryżowa z owocami.

Cześć dziewczynki:-):-)
Nie nadrobię Was bo właśnie jestem w ferworze pakowania ale wpadłam na chwilkę do Was..

Jak tam EWELINA po badaniach, kiedy będą wyniki?
WISIENKA Ty znów przeprowadzka? Powodzenia...

U nas pogoda do bani i jak bym tylko usiadła nic nie robiąc to na pewno bym zasnęła:sorry:

Cześć dziewczyny!
No pierwszy dzień w pracy po urlopie zaliczony...byle do piątku:)
Mam na Waszym, tzn naszym forum kilkudniowe zaległości, więc już biorę się za czytanie:)

reklama
nika teraz juz do tego mieszkania na 4 miesiące a potem mam nadzieje do naszego. Mam nadzieję, ze cholerny bank nie będzie znów wymyślał. Mówię ci mam dośc zycia na torbach...
pysia ja też ma lenia
musia chłodne gryzaczki pomagaja , ale przede wszystkim specyfiki z apteki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry