Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bunia, ha ha ha ha
Mój P kiedyś przez sen śpiewał "siedem dziewcząt z albatrosa tys jedyna...aaaaa"....a ja miałam bekę...![]()
Dziewczyny podesle Wam fotki w przyszlym tygodniu ze slubu to wtedy zobaczycie makijaz suknie i wszystko wszystkobibinka !!!!!!!!!!!!!!!!! hejka czarnulko:-)
moje dzieci super. Karol spał całą noc. Boże co to za piękne uczucie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
drugie spało jeszcze lepiej.:-)
Marylka, lekarz miał rację. Wg mnie zawsze powinno się zacząć od zbadania faceta. Zresztą lekarze to potwierdzają. Mądrze gada ten twój ginek. Postaraj się namówić Kamila, w końcu jeśli wszystko będzie dobrze, to będzie miał to z głowy.
misia, łał ! to będziesz dziś mieć piękny makijaż. Poprosimy o fotkę.
dobra??:-)Ja tak samo mama, szlak mnie trafia jak mma siedziec w balaganiei kurna koniec odkurzaniaznowu mi się rurka zerwała w odkurzaczu i reszta sprzątania musi poczekać, aż Grzesiu wróci i naprawi. ale wściekła jestem!!! odkurzyłam tylko klatkę schodową i mi się to kurka zerwało!!! a tu na górze bajzel jakich mało- kociaki dorwały się do paluszków, do styropianiu, więc wyobraźcie sobie jak tu wygląda. wściekła jestem jak diabli
i przede mną siedzenie w bajzlu. jak ja tego nie lubięęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
to się wezmę za wyszywanie i zaglądanie do was![]()