Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
:-) No i zapomniałam kiedy mam pytać o te skarpeciątka 
Ty trafiłaś na lekarzy którzy nie chcieli wam pomóc lub nie umieli, mój gin się nie poddał i postawił sobie za punkt honoru że doprowadzi do szczęśliwego porodu. Ja straciłam 6 aniołków i nie raz ryczałam, nie raz musieli mnie przywracać do życia bo ono nagle szło obok mnie a nie ze mną. Ale przyjaciele (bo nie rodzina niestety) umieli sprawić że chciało się żyć, że nadzieja wracała - bo chwilami tylko ona zostawała. I nawet kiedy mój gin chciał się poddać po 6 poronieniu kolega który stał obok - też gin powiedział że będę matką - on to wie
Leżałam 8 miesięcy w wyrku z rzadka gdzieś wychodząc - mam zdrową córkę a teraz jestem w kolejnej ciąży - cuda jednak się zdarzają i nie tylko w bajkach. 

Jak się wścieknę to pójdę prywatnie na zabiegi i tyle
Karola ogląda baję a mi udało się nadrobić
Po południu pewnie wyjdziemy na spacer z koleżanką i dzieciakami więc się wyszaleje a tymczasem spadam robić obiadek :-) a potem odpoczynek bo przez ten spacerek mam znowu skurcze i macica się stawia :-( Ale smyra więc raczej nic maluszkowi nie jest 

Witaj Hope:-) Dziś wolne?
Hej Aga- miłego dnia i pracy:-)
Buniu- wyluzuj, to tylko odkurzacz;-)złośliwość rzeczy martwych, nic na to nie poradzisz. Dziś wyśle kartkę.
renna- witaj, mała w przedszkolu?