reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kochane ciezko was nadrobic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosze drukujecie szybciej jak moja drukarka :)
ewelinka chybe czoła!!!!! Lepiej tego ujac nie mozna bylo!!!
mama wierze ze sie podzwigniesz!!!

witam wszystkich pozostalych :)

reklama
i kurna koniec odkurzania znowu mi się rurka zerwała w odkurzaczu i reszta sprzątania musi poczekać, aż Grzesiu wróci i naprawi. ale wściekła jestem!!! odkurzyłam tylko klatkę schodową i mi się to kurka zerwało!!! a tu na górze bajzel jakich mało- kociaki dorwały się do paluszków, do styropianiu, więc wyobraźcie sobie jak tu wygląda. wściekła jestem jak diabli i przede mną siedzenie w bajzlu. jak ja tego nie lubięęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

to się wezmę za wyszywanie i zaglądanie do was

mama - I ty kobito która wszystkie wspierasz zaczynasz mieć wątpliwości? To ja Ci powiem że wszystkie tu obecne będą mamami w 2011 bo taki jest tytuł wątku :tak:
Jest taka bajka o sławnej puszce którą otworzyła nieopatrznie pewna kobieta - na nią i na całą ludzkość spadły największe nieszczęścia jakie mogły się przydarzyć - nic się nie układało a nieszczęścia przytrafiały się na każdym kroku. Kobieta wpadła w rozpacz i szukając sposobu żeby to naprawić wróciła do puszki. Kiedy ją otworzyła na dnie znalazła maleńkie światełko - było słabiutkie i ledwo widoczne ale trwało uparcie w mroku. To była nadzieja - bo ona nigdy nie umiera.
Buziaczki i mam nadzieję że dzień jednak spędzisz z uśmiechem :tak: :-)

marylka - coś czuję że szejk dzisiaj zawita :tak: :-) No i zapomniałam kiedy mam pytać o te skarpeciątka :-D

basiek - witaj i rozgość się :-)

ewelinka i inne kobietki - popieram - nikt za nas życia nie przeżyje a jeśli jest pisane że kobieta będzie matką to nią zostanie wcześniej czy później :tak: Ty trafiłaś na lekarzy którzy nie chcieli wam pomóc lub nie umieli, mój gin się nie poddał i postawił sobie za punkt honoru że doprowadzi do szczęśliwego porodu. Ja straciłam 6 aniołków i nie raz ryczałam, nie raz musieli mnie przywracać do życia bo ono nagle szło obok mnie a nie ze mną. Ale przyjaciele (bo nie rodzina niestety) umieli sprawić że chciało się żyć, że nadzieja wracała - bo chwilami tylko ona zostawała. I nawet kiedy mój gin chciał się poddać po 6 poronieniu kolega który stał obok - też gin powiedział że będę matką - on to wie :-D Leżałam 8 miesięcy w wyrku z rzadka gdzieś wychodząc - mam zdrową córkę a teraz jestem w kolejnej ciąży - cuda jednak się zdarzają i nie tylko w bajkach.

maggy, jaewa, renna, musia, szczęśliwa, zapmarta, misia, agnieszka, bibinka, bunia, mary-beth, kalamandyna, hope - miłego dnia słoneczka i dobrego samopoczucia :tak:

bunia - nie pakusiaj tylko zajmij się czymś a jak znajdziesz siłę to posprzątasz :-) Jak dzień czy dwa będzie bałagan to nikt nie umrze :-p

A ja rano odwiedziłam internistę bo musiałam sobie wziąć skierowanie powtórne do rehabilitanta o ten kręgosłup. Ale terminy są niezłe - za miesiąc - a zabiegi pewnie na przyszły rok :no: Jak się wścieknę to pójdę prywatnie na zabiegi i tyle :-p Karola ogląda baję a mi udało się nadrobić :-D Po południu pewnie wyjdziemy na spacer z koleżanką i dzieciakami więc się wyszaleje a tymczasem spadam robić obiadek :-) a potem odpoczynek bo przez ten spacerek mam znowu skurcze i macica się stawia :-( Ale smyra więc raczej nic maluszkowi nie jest :tak:

Miłego dnia wszystkim :tak:

Witaj Hope:-) Dziś wolne?

Hej Aga- miłego dnia i pracy:-)

Buniu- wyluzuj, to tylko odkurzacz;-)złośliwość rzeczy martwych, nic na to nie poradzisz. Dziś wyśle kartkę.

renna- witaj, mała w przedszkolu?

Przerwa na kawkę...
Szef zawalił mnie dziś robotą...łajza cholerna....

SOL, aktualna gin. wierzy w NAS, znaczy we mnie i P, więc mi nie pozostało nic innego, jak wierzyć razem z nią, wstydem byłoby inaczej... ;-)

Witaj Hope:-) Dziś wolne?

Hej Aga- miłego dnia i pracy:-)

Buniu- wyluzuj, to tylko odkurzacz;-)złośliwość rzeczy martwych, nic na to nie poradzisz. Dziś wyśle kartkę.

renna- witaj, mała w przedszkolu?

Tak pobiegła jak to ona mówi "do dzieci" Ciesze sie ze tak lubi tam chodzic. A kala jak u Ciebie z nastrojem??

renna - u mnie nastrój w porządku, dziękuje. Adaś też mówi, że idzie "do dzieci". A Ty pracujesz?

Hope- czy nadal masz problem z forum BB, konkretniej z pocztą?

W Pniu prawie już jesienna aura...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry