reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
basiekkk po dwóch latach,to moim zdaniem wykonuje się badania,zalecają juz po roku bezowocnych starań.to dużo czasu,a poza tym kto dziś w stersie nie żyje?może zmień gina?
pa jaewa;*

reklama
cześć dziewczęta!witam wszystkie i każdą z osobna:tak::-)
u nas też wczoraj ulewa i burza kołowała strasznie:szok:,a dziś słonko świeci,ale chłodek jest.

mama tulę,wiem jak jest...trzeba sobie głowę czymś innym zająć,chociaż łatwe to nie jest...
ewelinka &&&&&&&& za Twoje wyniki badań!!!pięknie napisałaś...
zapmarta hej mamuśka:-).jak tam Twe dzieciaczki:-)?
marylka meeeeeega utargu życzę:tak:.jak się czujesz po tym leku?
jaewa smacznej kolacyjki życzę:tak:
misia u nas dużo sierpniowych mężatek jest:-)
musia witaj!my się jeszcze nie znamy:tak:
aga hello;)
hej kobitko :) dziękuje :) a leki na moje samopoczucie wpływu na szczęście nie mają :)

bibinka !!!!!!!!!!!!!!!!! hejka czarnulko:-)
moje dzieci super. Karol spał całą noc. Boże co to za piękne uczucie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
drugie spało jeszcze lepiej.:-)

Marylka, lekarz miał rację. Wg mnie zawsze powinno się zacząć od zbadania faceta. Zresztą lekarze to potwierdzają. Mądrze gada ten twój ginek. Postaraj się namówić Kamila, w końcu jeśli wszystko będzie dobrze, to będzie miał to z głowy.

misia, łał ! to będziesz dziś mieć piękny makijaż. Poprosimy o fotkę.
no ja ogólnie strasznie sobie chwale go i tez mi sie zdawało że gościu gada z sensem :) ale rozmawiałm z K i ustaliliśmy że czekamy ten rok a poetm zaczniemy badania to niechcem teraz go namawaić - w końcu sie na to razem zgodziliśmy, a może wcale nie będzie trzeba go badac bo sie okaże że dzidzia już będzie w brzuchu nim minie ten rok :)

zapmarta to bardzo się cieszę;))).moja Ala dzis awanture w nocy zrobiła,z 1000 razy powtórzyła:NIE!!!chyba coś jej się sniło,a poza tym pewnie chciała przyjść do nas przytulak jeden;).ale nic z tego,ona potrafi w poprzek leżeć,he he

hej bunia!zdrówka zyczę;)
:) mój kamil tez miał w nocy sen i przez sen głaskał mnie po głowie i mówi tak dasz rade dasz rade dam rade razem damy rade :):):):) a potem co koty a po co ci tyle kotóe a potem to już wyczyniał akrobacje i coś bełkotał nie mogłam go zrozumieć :) i chyba sie przez sen seksił bo dotknoł mojego tyłka i zaczoł swoim ruszać :) już miałam mu gacie ściągac żeby skorzystac ale przestał :) - nie no żartuje oczywiście :) ale ubaw z niego miałam :):):)

hej Buniu :) głowa do góry szybko sprzątniesz i wszamiesz śniadanko z kawką i świat od razu będzie piękniejszy :)

Ojej, ale nuuuudy... Pogoda nie sprzyja, wiec sie pewnie ludziom na zakupy nie chce wychodzic... :baffled: A u mnie 2 ostatnie dni w tej pracy! :no::sad::sad:

Hej Agnieszka, Bibinka, Zapmarta, Bunia i wszystkie ktore dolaczyly! :-)

U mnie 11 dc dzis... Dziwnie mi licza te kalendarze owulacyjne, ale nic - staranka i tak rozpoczete! ;-)

Ostatnia edycja:
hej mary;).staranka widzę idą pełna parą!nie przejmuj się kalendarzem tylko działaj;).&&&&&&&&&&!
marylka to faktycznie miałaś ubaw;).ja kiedyś dostałam w nocy od mojego łokciem w nos,dobrze,że mi nie złamał;)

Marylka - dzięki. Byłam już u gina. Zbadałam się wszystko jest ok. Mówiłam też , że od dwóch lat się nie zabezpieczamy. Ale te dwa lata był to bardzo stresujący okres w moim życiu. Kazała wyluzować, zwolnić tempo. Przestrzegać dni płodnych i próbować. Może powinnam coś jeszcze zrobić??
to tak albo jak mówi bibina przejdź sie do innego gina albo poprubuj pare m-cy a jak nic to zacznij badania - mój gin każe zacząć je od faceta jak niedawno pisałam :)

Dziewczynki ja sie zbieram. Zycze Wam pieknego dnia :)
Bunia kuruj sie i powiedz zlym myslom "precz".
Sciskam wszystkie co maja dola i tym co nie maja tez przesylam :*

Do jutra Kochane :*
papatki :)

Ojej, ale nuuuudy... Pogoda nie sprzyja, wiec sie pewnie ludziom na zakupy nie chce wychodzic... :baffled: A u mnie 2 ostatnie dni w tej pracy! :no::sad::sad:

Hej Agnieszka, Bibinka, Zapmarta, Bunia i wszystkie ktore dolaczyly! :-)

U mnie 11 dc dzis... Dziwnie mi licza te kalendarze owulacyjne, ale nic - staranka i tak rozpoczete! ;-)
o z kąd ja to znam :(

hej mary;).staranka widzę idą pełna parą!nie przejmuj się kalendarzem tylko działaj;).&&&&&&&&&&!
marylka to faktycznie miałaś ubaw;).ja kiedyś dostałam w nocy od mojego łokciem w nos,dobrze,że mi nie złamał;)
nic mi nie mów jak mi w tamtym tygodniu przyfasolił to myślałam że udaru dostane - bo w głowe dostałam miałam mu oddac ale jak zobaczyłam jaka miał mine przez sen to wolałam nie podskakiwac :) ja nie wiem co mu sie śniło czy był jakimś karate kid czy co ? :):):):)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry