reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boze, wlasnie przylazla do sklepu ta wredna baba, ktora mnie chciala zatrudnic jako niewolnice niemal, a ktorej odmowilam po pierwszym dniu!!! Mialam z nia nieprzyjemnosc w sobote, a dzis ja olalam... Ale cisnienie i tak mi sie podnioslo! :baffled::baffled:

reklama
musia dziękuje już sobie ściągnęłam ten programik.
Myślę, że popróbujemy jeszcze kilka cykli. To będzie pierwszy cykl kiedy będę zwracać uwagę na dni płodne. Jeżeli nie uda się (odpukać) to wybierzemy sie wspólnie do gina.

coś już zrobiłam- wyciągnęłam odkurzacz i opróżniłam worek. a teraz czeka aż odkurzę dom. dżizas, jak mi się nie chce okrutnie!!!!!!!!

:ninja2:

Witam na porannej kawie :-)

Humory dalej wisielcze, ojojoj a kiedyś będziecie opowiadać swoim dzieciom jak to się zaczęło i te początki do dooopy są widzę. Zamiast radości i wyczekiwania, nie może tak być.

Marylka ale się uśmiałam czytając co napisałaś :-D:-D:-D Współczuję, mój TZ najwyżej śmieje się przez sen ;-)

Hello Wszystkie laseczki:-)
Z humorkami widze, że róznie, naprzemiennie.

Mama- masz cudowne dzieci i to jest najważniejsze. Pomyśl o tych, które nie mają żadnego a tak bardzo pragną mieć. Czekaj cierpliwie i postaraj się podejść do tej sprawy z dystansem. Myśle, że praca byłaby na prawdę dobrym rozwiązaniem, odreagowałabyś, nawiązałabyś nowe znajomości i zaczełabys w końcu robić coś dla siebie:-)

marylka- Ty seksiaro, haha. Uśmiałam się, trzeba było łapać okazję:-p

Ewelina- piękna postawa i pięknie to ujełaś. Podziwiam za siłe i optymizm:-)

A ja się zatrzymałam, żeby zastanowić się nad własnym życiem, pragnieniami, nad Baby, którego jeszcze nie mam. Tego mi brakowało.

Miłego dzionka:-)

-Nie wszystko w życiu można mieć, czasem trzeba wybierać-

bibinko miłego spaceru:)
buniu wierz się za robotę :-D miłego odkurzania:)
Kalamandyna witaj:)

Ja też już uciekam przygotować się do pracy bo miałam telefon z agencji więc lecę się ogarnąć jeszcze na jakiegoś hamburgera skoczę i do pracy.
Miłego dnia!
Pa :happy:

reklama
Muszę wam powiedzieć, że podziwiam kobiety, które decydują się na dziecko jedno po drugim. Przy tak absorbującym dziecku jakim była moja córka nie wyobrażam sobie jeszcze jednego maleństwa ani nawet ciąży w tym samym czasie. A teraz mam odchowane jedno, mogę poświęcić dużo czasu drugiemu i cieszyć się ciążą (jeśli do niej dojdzie) i niemowlęciem niemal jak za pierwszym razem, w pełni.

Kala witaj :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry