Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja Ci pracy zazdroszczę
wyszłabym sobie do ludzi a tu siedzę w domu
nie żeby mi źle było ale... zawsze to jakaś odskocznia :-) A lekarz jest podstawą i fundamentem leczenia - jak się trafi na sierotę to nic się nie zdziała niestety
Tak więc wysyłam Ci koleżanko fluidki i mam nadzieję że z niższym wynikiem (nie z 7 a z 4-tej ciąży) niż ja urodzisz dzidziusia

co my w ochraniaczu?? o nie oni w kaftaniemarylka.mojego ręka waży tyle co moja noga,he he
.chyba musimy spać w ochraniaczach
![]()
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr precz głupia babo od mary wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gryze nie byłam szczepionaBoze, wlasnie przylazla do sklepu ta wredna baba, ktora mnie chciala zatrudnic jako niewolnice niemal, a ktorej odmowilam po pierwszym dniu!!! Mialam z nia nieprzyjemnosc w sobote, a dzis ja olalam... Ale cisnienie i tak mi sie podnioslo!![]()
mój to potrafi oczy otworzyć i gadać - dalej śpiąc masakra, kiedyś mnie tak zaczoł wyzywać mówi najeb.ać ci itp ale skapnełam sie że śpi jak kazał mi iść kominek poprawić bo on nie bedzie po mnie poprawiał (śniła mu sie praca bo wcześniej kominki robił :0 )Witam na porannej kawie :-)
Humory dalej wisielcze, ojojoj a kiedyś będziecie opowiadać swoim dzieciom jak to się zaczęło i te początki do dooopy są widzę. Zamiast radości i wyczekiwania, nie może tak być.
Marylka ale się uśmiałam czytając co napisałaśWspółczuję, mój TZ najwyżej śmieje się przez sen ;-)
Hello Wszystkie laseczki:-)
Z humorkami widze, że róznie, naprzemiennie.
Mama- masz cudowne dzieci i to jest najważniejsze. Pomyśl o tych, które nie mają żadnego a tak bardzo pragną mieć. Czekaj cierpliwie i postaraj się podejść do tej sprawy z dystansem. Myśle, że praca byłaby na prawdę dobrym rozwiązaniem, odreagowałabyś, nawiązałabyś nowe znajomości i zaczełabys w końcu robić coś dla siebie:-)
marylka- Ty seksiaro, haha. Uśmiałam się, trzeba było łapać okazję
Ewelina- piękna postawa i pięknie to ujełaś. Podziwiam za siłe i optymizm:-)
A ja się zatrzymałam, żeby zastanowić się nad własnym życiem, pragnieniami, nad Baby, którego jeszcze nie mam. Tego mi brakowało.
Miłego dzionka:-)
-Nie wszystko w życiu można mieć, czasem trzeba wybierać-
ewelinka - no to rzeczywiście łajzaA ja Ci pracy zazdroszczę
wyszłabym sobie do ludzi a tu siedzę w domu
nie żeby mi źle było ale... zawsze to jakaś odskocznia :-) A lekarz jest podstawą i fundamentem leczenia - jak się trafi na sierotę to nic się nie zdziała niestety
Tak więc wysyłam Ci koleżanko fluidki i mam nadzieję że z niższym wynikiem (nie z 7 a z 4-tej ciąży) niż ja urodzisz dzidziusia
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Spadam bo Karola mi kompa zabiera bo chce paintem się bawić![]()
no ale....zawsze jest ale... ;-)

skoro urodzimy, no to urodzimy....KALA, witaj Cytrusku*
Chłopak pnie się na awans ;-) hihihi
A powaznie, wszyscy chcą mnie tu utuczyć, bo mizernie wyglądam...![]()
Buniu- wyluzuj, to tylko odkurzacz;-)złośliwość rzeczy martwych, nic na to nie poradzisz. Dziś wyśle kartkę.