reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka !!!!!!!!!!!!!!!!! hejka czarnulko:-)
moje dzieci super. Karol spał całą noc. Boże co to za piękne uczucie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
drugie spało jeszcze lepiej.:-)

Marylka, lekarz miał rację. Wg mnie zawsze powinno się zacząć od zbadania faceta. Zresztą lekarze to potwierdzają. Mądrze gada ten twój ginek. Postaraj się namówić Kamila, w końcu jeśli wszystko będzie dobrze, to będzie miał to z głowy.

misia, łał ! to będziesz dziś mieć piękny makijaż. Poprosimy o fotkę.

reklama
dzień doberek

ja też dzisiaj bez weny- wszystko przez katar, kaszel i ogólne zmęczenie. jak się wczoraj położyłam koło 13 spać, tak się obudziłam dziś o 9. i najchętniej dalej bym spała, ale musiałam pozmywać po nocnym żarciu mojego małżona, iść do sklepu po pieczywo i zostało mi jeszcze posprzątać- czyli najgorsze, bo odkurzanie schodów i 150m2 powierzchni. odkurzę ile dam radę, a najwyżej małżyk dokończy. byle będę mieć siły na zrobienie obiadu- dziś spagetti ze świeżych pomidorków. coś muszę zrobić z pomidorami, bo przed wyjazdem kupiliśmy i zapomnieliśmy wziąć i teraz są lekko zdechłe, więc wymyśliłam spagetti

mamuśka wygadaj się, przejdzie dołek i znowu ty będziesz wspierać nas.

ja już nie piszę wogóle o starankach, bo widać to nie czas na dziecko u mnie. poszukam tej przychodni gdzie badają nasienie, zadzwonię, popytam to może we wrześniu zaciągnę małżyka. i zacznę się znowu do mojej ginki dobijać, bo do niej to trzeba mieć farta się dostać. a tak to narazie całkiem luzuję. chyba lepiej, żebym najpierw znalazła pracę. tak się nam pokomplikowało, bo dziecko to mieliśmy już mieć prawie roczne, a nie że dalej duuuuupaaaaaaa. ale nie smęcę wam- moje dołki zawsze same przechodzą. muszę się jedynie trochę pomęczyć z moimi myślami, że nigdy mieć nie będę dzieciaczka- ani swojego, ani przysposobionego, bo nie mamy własnego mieszkania czy domu, więc nikt nam dziecka nie pozwoli adoptować. choćbyśmy zarabiali 10tys miesięcznie no i taki do doooopy dzień, bo też już mnie dół łapie.

ide sprzątać, to się skupię na czymś innym a potem gotowanie. będę zaglądać z doskoku miłego dnia

zapmarta to bardzo się cieszę;))).moja Ala dzis awanture w nocy zrobiła,z 1000 razy powtórzyła:NIE!!!chyba coś jej się sniło,a poza tym pewnie chciała przyjść do nas przytulak jeden;).ale nic z tego,ona potrafi w poprzek leżeć,he he

hej bunia!zdrówka zyczę;)

ja tam sie za bardzo co prawda na tym wszystkim nie znam ale może warto by pójść do gina sie zbadac powiedzieć co i jak że tyle czasu bez zabezpieczenia i nic, czasem wystarczy wziąść jakieś tabletki albo coś
u mnie sie np okazało że mój organizm zachowuje sie jak matki karmiącej piersia i mi sie wszystko zblokowało na dole ale biore teraz takie ziołowe tabletki zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Marylka - dzięki. Byłam już u gina. Zbadałam się wszystko jest ok. Mówiłam też , że od dwóch lat się nie zabezpieczamy. Ale te dwa lata był to bardzo stresujący okres w moim życiu. Kazała wyluzować, zwolnić tempo. Przestrzegać dni płodnych i próbować. Może powinnam coś jeszcze zrobić??

Dziewczynki ja sie zbieram. Zycze Wam pieknego dnia :)
Bunia kuruj sie i powiedz zlym myslom "precz".
Sciskam wszystkie co maja dola i tym co nie maja tez przesylam :*

Do jutra Kochane :*

reklama
jaewa o, no to rzeczywiście czas na kolacje;-) papa;)

bunia może jeszcze nie wszystko stracone? głowa do góry :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry