reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinko - nasza kochana duszyczko .... jesteś wielka :) buziaczki dla Ciebie oraz śle lizaczka:):)
Kochane zmykam sie szykować potem obiadek ..... buziaczki:*:*
Marylko- wiem wiem :) ale dziękuję za pamięć :*

reklama
ja dopiero zaczynam swoje starania :)
Chociaż trochę się martwię bo nie zabezpieczamy się od dwóch lat. Ale kochaliśmy się spontanicznie. Teraz od kiedy z całego serca zapragnęłam zostać mamą musimy się bardziej do tych starań przyłożyć. Jeżeli macie dla mnie jakieś rady to z góry dziękuje :)
Ewelina - trzymam z całej siły kciuki, żebyś usłyszała tupot małych stupek.

Ostatnia edycja:
Ewelinka - masz racje! Czasem trzeba sobie przypomniec, ze mimo naszych problemow, zycie trwa dalej... :tak:
Josephine - to wpadnij do Norwegii, jesli Ci za cieplo. :-);-):tak: Ja Wam musze powiedziec, ze juz sie przyzwyczailam i lepiej znosze zimno, niz te upaly. :tak:

OK, ja otwieram juz sklep zaraz, wiec bede Was podgladac w wolniejszej chwili, a tymczasem buziak!

ja dopiero zaczynam swoje starania :)
Chociaż trochę się martwię bo nie zabezpieczamy się od dwóch lat. Ale kochaliśmy się spontanicznie. Teraz od kiedy z całego serca zapragnęłam zostać mamą musimy się bardziej do tych starań przyłożyć. Jeżeli macie dla mnie jakieś rady to z góry dziękuje :)
Ewelina - trzymam z całej siły kciuki, żebyś usłyszała tupot małych stupek.
ja tam sie za bardzo co prawda na tym wszystkim nie znam ale może warto by pójść do gina sie zbadac powiedzieć co i jak że tyle czasu bez zabezpieczenia i nic, czasem wystarczy wziąść jakieś tabletki albo coś
u mnie sie np okazało że mój organizm zachowuje sie jak matki karmiącej piersia i mi sie wszystko zblokowało na dole ale biore teraz takie ziołowe tabletki zobaczymy co z tego wyjdzie :)

witam i ja porannie
monia Ala widziała dziadków ale rok temu i była taka malutka, że nic nie pamieta...
mama widzę, że jakiś słabszy dzien dziś... ale nic sie nie martw, przecież wiesz, że będzie dobrze i na lato za rok urodzisz slicznego malutkiego rózowego bobaska i nie ma innej opcji :) Kochana nie trać wiary!!!
lece bo Ala na mnie włazi i pisze jednym palcem...

mary a rozumiem:tak: musze się przejść tam do ciebie, bo uwielbiam wszystko co z porcelaną związane.;-)

maryla, maran hej;)

reklama
Dziewczyny mnie przed chwila nie bylo bo S dzwonil...Mam nadzieje ze jutro wraca do domu. W przyszlym tygodniu znowu jedzie na 2 dni ale coz kasa na drzewach nie rosnie....
Ide sobie kolacyjke jakas przygotowac :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry