reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RENNA- dzieki ,ale ja juz trace nadzieje a do brania kolejnych hormonow juz coraz blizeji troche ponikuje....te skutki uboczne...to jakas masakra....nie wiem czy je brac czy nie wybuchne od tych dawek hormonow??????ile mozna-od lutego na hormonach!!!

reklama
Mamusia....

17348.jpg

Mamunia Kochana tak jak napisalam powyzej....Wyluzuj prosze...Nie licz dni do @, nie licz dni w ktorych macie sie kochac, nie mysl o dzieciatku caly czas....Moze przez to wlasnie Twoje hormony wariuja bo organizm jest caly czas pod presja poczecia malenstwa.
Zajmij sie soba, czyms co lubisz robic...Nie rozmyslaj, nie doluj sie a zobaczysz ze zdarzy sie cud :*

Marybeth witaj Slonce! ja nie taki ranny ptaszek :P U mnie juz 17.25 :) Wiec wieczorek sie zbliza :)

RENNA- dzieki ,ale ja juz trace nadzieje a do brania kolejnych hormonow juz coraz blizeji troche ponikuje....te skutki uboczne...to jakas masakra....nie wiem czy je brac czy nie wybuchne od tych dawek hormonow??????ile mozna-od lutego na hormonach!!!

mama ale Ty przynajmniej wiesz na czym stoisz!!!! Ja nie mam tyle szczescia!!!! Ale powiem ci tylko tyle ze czasami trzeba powalczyc ale warto. Jest o co!!! sama zreszta wiesz masz 2 cudownych dzieci i sama zobaczysz ze niedlugo bedzie 3 :) Wierze w to calym sercem

EWELINKA- dziekuje!!
MARY-BETH,MUSIA,SZCZESLIWA,RENNA,JAEWA.... dziekuje Wam slonka-poryczalam sie -jestescie kochane......

zmykam nie bede tu marudzic bo dzis kiepski dzien....ale bardzo !!!sie ciesze,ze mam Was i wiem ,ze mnie wspieracie...
moze wlece po poludniu....sciskam Was.

MAMA, ściskam mocno....nie daj się smutkom!!!!!!!!!! I pamiętaj - usmiech to połowa sukcesu!!!! Buziaki*

Z wielkieeeeeeeeeeego doskoku - w pracy...........................................

Rozumiem Mama bo ja wczoraj tez mialam okropny dzien....Dzisiaj jest juz troche lepiej....Poplacz sobie jak masz ochote...Wiem ze to glupio brzmi ale taki placz dziala czasami oczyszczajaco na organizm....Ja czasami tak mam i czuje sie troche lepiej jak sobie pobucze. Tulam Cie jeszcze raz :*

witam sie -nie mam weny,nie mam nastroju...mam ochote wleciec w jakąś ciemną dziure i wyleciec z drugiej strony z dobrymi wieściami... [FONT=&quot]
th_holeinwall.gif
[/FONT]

dzieci zaraz ida do przedszkola ,ja do tego czasu mialam juz byc w ciąży-jezdzic na badania ,wizyty...a co...dzieci zawioze rano do przedszkola i co...wroce i pojde spac???
co mam robic w domu-ile mozna sprzatac i gotowac-jak 2 bedzie w przedszkolu to kto mi bedzie balaganil???
nic-mysle ,ze zaczne szukac pracy i czyms sie zajme bo nie wyobrazam sobie tak poprostu byc w domu...nie mam pewnosci czy ta ciąża bedzie możliwa-bo coraz gorsze hormony dostaje a efektu brak......

mamcia posłuchaj Eweliny ona mądrze gada reszte też ale ona zawsze jakoś tak inaczej :):):):) miałaś miałaś a skąd wiesz czy nie bedziesz?? dzieci jeszcze nie poszły do przedszkola a ty nie zaczełaś brać nowej dawki więc z kąd ta pewność na nie ??? a poza tym do WRZEŚNIA coraz bliżej :) i z tego musimy sie obie cieszyć , ja też myślałam że mi sie uda za pierwszym razem a tu dupa ale to nic jak dziecie każe to ja poczekam - wyjścia nie mam ale jak sie bedziemy cieszyć po takim czekaniu :):)
bierz hormony nie wybuchniesz a zajęcie sobie znajdziesz jakieś napewno !!! albo prace a jak nie to zajmiesz sie ogrodem !! i będzie si zobaczysz i już Ci wczoraj mówiłam pakuj tyłek i przyjeżdżaj na kawe !!!! a może rozkręcisz swój salon kosmetyczny ?? jak dzieci nie będzie to możesz w domu przyjmowac :) BĘDZIE DOBRZE MUSI BYĆ !!!! UDA NAM SIE !!!

a tak wogule to dzien dobry

reklama
Witaj Marylka :) Ja jeszcze kartki nie wyslalam wybacz mi na poczte nie doszlam...Obiecuje poprawe w przyszlym tygodniu!

Mary masz PW :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry