Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
RENNA- dzieki ,ale ja juz trace nadzieje a do brania kolejnych hormonow juz coraz blizeji troche ponikuje....te skutki uboczne...to jakas masakra....nie wiem czy je brac czy nie wybuchne od tych dawek hormonow??????ile mozna-od lutego na hormonach!!!
witam sie -nie mam weny,nie mam nastroju...mam ochote wleciec w jakąś ciemną dziure i wyleciec z drugiej strony z dobrymi wieściami... [FONT="][/FONT]
dzieci zaraz ida do przedszkola ,ja do tego czasu mialam juz byc w ciąży-jezdzic na badania ,wizyty...a co...dzieci zawioze rano do przedszkola i co...wroce i pojde spac???
co mam robic w domu-ile mozna sprzatac i gotowac-jak 2 bedzie w przedszkolu to kto mi bedzie balaganil???
nic-mysle ,ze zaczne szukac pracy i czyms sie zajme bo nie wyobrazam sobie tak poprostu byc w domu...nie mam pewnosci czy ta ciąża bedzie możliwa-bo coraz gorsze hormony dostaje a efektu brak......