reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej babeczki,

mama, wiem, że stresujesz się hormonami i tym co może ciebie po nich spotkać. Wiem, że miałaś na ten czas inne plany, ale widocznie musisz jeszcze troszkę na to swoje maleństwo poczekać. My ciebie wspieramy i nie damy ci się załamać. Po hormonach możesz się tu nam złościć ile wlezie - wszystko wytrzymamy.
Oby tobie było lepiej...

Marylka, czy gin kazał ci przyjść jeszcze zanim zaciążysz ? czy sprawdzi ci czy po tych lekach jest jakaś poprawa ?

Mary-beth, Monia, Musia, Maranka, szczęśliwa, ewelinka witajcie kobitki

jaewa, tobie życzę miłej nocki i kolorowych snów.

jak o kimś zapomniałam - przepraszam :)

reklama
Witam Was Kochane:happy:
Mama bedzie dobrze musisz w to wierzyc i nie poddawac sie w zadnym wypadku. Ja tez lece na hormonach juz do konca zycia niestety. Jezeli one moga pomoc to trzeba je brac ile bedzie trzeba byle malenstwo bylo!! Zobaczysz jetsesmy tu wszystkie i zawsze tak bedziemy sie wspierac. Znajdz sobie cos do roboty zebys tak nie siedziala w domu bo mozna zwariowac naprawde. Buziaki:happy:

A poza tym dziewczynki ja zaraz lece zamowic kwiaty a potem na probny makijaz... Jejku slub juz zaraz ale sie denerwuje:szok:

POzdrawaiam Was i jeszcze wpadne dzisiaj.

mary nie, w pl.

zapmarta hej ;) jak sięę czujesz?

misia no to powodzenia życzę, żeby się wszystko udało:tak:

jaewa kolacyjkę? która u was godzina?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się wtorkowo:)
Udało mi się was nadrobić:))

mama doczytałam...myślę że znalezienie pracy byłoby dobrym rozwiązaniem,poznałabyś nowych ludzi,wyrwałabyś się z domu a przecież mając dwójkę dzieci można pracować,zajmować się domem i dziećmi tym bardziej że masz tak pomocnego męża z którym będziesz mogła dzielić się obowiązkami no a w między czasie na luzie starajcie się o trzecie maleństwo a jak się uda to pewnie będziesz miała jeszcze dodatkową kasę z pracy bo będziesz na macierzyńskim czy wychowawczym a wiadomo dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą bo można je odkładać np.na studia dla dzieci prawda?

Ja czasami też narzekam że nie chce mi się iść do pracy że zmęczona jestem ale przyznam się z ręką a sercu że gdybym miała siedzieć cały czas w domu to bym oszalała.To na pewno nie mój charakter.Wiem że przy dwójce dzieci jest co robić ale życie toczy się troszkę w innym otoczeniu.

hej babeczki,

mama, wiem, że stresujesz się hormonami i tym co może ciebie po nich spotkać. Wiem, że miałaś na ten czas inne plany, ale widocznie musisz jeszcze troszkę na to swoje maleństwo poczekać. My ciebie wspieramy i nie damy ci się załamać. Po hormonach możesz się tu nam złościć ile wlezie - wszystko wytrzymamy.
Oby tobie było lepiej...

Marylka, czy gin kazał ci przyjść jeszcze zanim zaciążysz ? czy sprawdzi ci czy po tych lekach jest jakaś poprawa ?

Mary-beth, Monia, Musia, Maranka, szczęśliwa, ewelinka witajcie kobitki

jaewa, tobie życzę miłej nocki i kolorowych snów.

jak o kimś zapomniałam - przepraszam :)
kuka nie nic nie mówił :( no ale zrobie tak że poczekam 2-3 m-ce po skończniu tabletek i jak wtedy dzidzi nie bedzie to zrobie sobie sama badania na tą prolaktyne i z nimi do niego pójdę kurka otworzyłaś mi oczy to chyba nie za dobrze że nie powiedział że mam przyjś co ?? - jakoś wczesniej to mi umkneło :( no chyba że był taki pewien że pomoże - no ale chyba nie bo mówił tylko że napewno nie zaszkodzi :) i mówił żeby robić te badania kamilowi i z badaniami kamila przyjść i on miał nas oboje badać i patrzeć na wyniki (więc w sumie mówił żebym wróciła) tylko że ustaliliśmy z K że jego badania zrobimy jak przez rok nam nie wyjdzie (bo on nie jest nienormalny i jego kolegom udawało sie np po 8 m-cach)
a gin powiedział że u mnie dużo badań a u faceta jedno w sumie i że sama dziecka nie zrobie i że najpierw jego trza zbadac bo w tych czasach dużo facetów ma problemy i on nie będzie mnie męczył niepotrzebnie hormonami i badaniami dopuki nie będzie miał pewności że to nie wina plemniczków - więc chyba sensownie do tego podszedł ??? jak myślicie ?

Witam Was Kochane:happy:
Mama bedzie dobrze musisz w to wierzyc i nie poddawac sie w zadnym wypadku. Ja tez lece na hormonach juz do konca zycia niestety. Jezeli one moga pomoc to trzeba je brac ile bedzie trzeba byle malenstwo bylo!! Zobaczysz jetsesmy tu wszystkie i zawsze tak bedziemy sie wspierac. Znajdz sobie cos do roboty zebys tak nie siedziala w domu bo mozna zwariowac naprawde. Buziaki:happy:

A poza tym dziewczynki ja zaraz lece zamowic kwiaty a potem na probny makijaz... Jejku slub juz zaraz ale sie denerwuje:szok:

POzdrawaiam Was i jeszcze wpadne dzisiaj.
udanego dzionka i na pewno makijaż będzie olśniewajacy :)

musia hej:)
misia jak Ja Ci zazdroszczę ślubu...od razu wracają wspomnienia jak to było u mnie.
Czas tak szybko leci a pamiętam mój ślub jakby było to wczoraj:))

cześć dziewczęta!witam wszystkie i każdą z osobna:tak::-)
u nas też wczoraj ulewa i burza kołowała strasznie:szok:,a dziś słonko świeci,ale chłodek jest.

mama tulę,wiem jak jest...trzeba sobie głowę czymś innym zająć,chociaż łatwe to nie jest...
ewelinka &&&&&&&& za Twoje wyniki badań!!!pięknie napisałaś...
zapmarta hej mamuśka:-).jak tam Twe dzieciaczki:-)?
marylka meeeeeega utargu życzę:tak:.jak się czujesz po tym leku?
jaewa smacznej kolacyjki życzę:tak:
misia u nas dużo sierpniowych mężatek jest:-)
musia witaj!my się jeszcze nie znamy:tak:
aga hello;)

bibinka w takim razie witam;-) Jestem Asia, mama Patryka i szczęśliwa żona ;-)

agnieszka właśnie oglądam twój fotoblog. Zdjątka cudne, a szczególnie te klify ;)

reklama
hej Agnieszka :)

zapmarta: a czy leki skutkują ?? nie wiem do końca troche napewno bo mam wydłużony cykl do prawie książkowego bo z 22-23 dni zrobił sie 27 i ładny nic mnie nie boli nie mam żadnych skutków ubocznych czuje sie dobrze , śluzu jakoś dużo więcej nie mam ale jednak troszke , cycki nie zmalały ale jeszcze miesiac i dwa tygodnie do skończenia kuracji :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry