reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się przy śniadanku :-D

jaewa - no-spa jest dopuszczalna w ciąży w polsce :-p Oficjalnie nie powoduje zagrożenia a je zmniejsza :tak: Ale inne kraje mają odmienne zdanie w tym temacie :sorry: Możesz brać no-spe jeśli poczujesz mocniejsze kłucie brzucha - albo buscopan o którym pisałaś. A najlepiej to się nie przemęczać :tak: Robić sobie przerwy a podczas gotowania sobie przysiąść na krześle zamiast ciągle stać :-) A bólami się nie przejmuj dokąd nie są bardzo uciążliwe i nie występują plamienia :tak:

mama - padła o 00.40 po trzech kołysankach :-p Za to wstałyśmy o 9.45 :-p I cóż z tego jak znowu mi uśnie pinda po północy :-( Nie daję jej pepsi ani Tigera - nie wiem skąd ona ma tyle powera - ja wysiadam :-p

marylka, monia, maggy - dzień dobry :-)

Zachciało mi się płatków na śniadanie i wtryniłam całą michę płatków z 0.5 l mleka :szok: A w domu mam znowu saune i pouchylane okna - sąsiadka z dołu daje po garach :-p

reklama
A ja się tymczasowo żegnam bo musimy do lekarza jechać bo Karola ma zakażenie bakteryjne pęcherza bakteriami e.coli :dry: Dobrze że moja "ciocia" ma dzisiaj wolne to podjedziemy do niej a nie do dyżurującej przychodni bo tam są straszne baby :no:

Miłego dnia :-)

monia no to super że bedziesz robić kurs :) dodatkowa umiejętność i papier zawsze sie przydadzą :)

kurcze zazdroszcze wam że możecie już sprzatac ja do 13 w pracy po drodze zajde jeszcze do jakiegoś sklepu pewnie to zanim dojde do domu zjem obiat to będzie po 14 a potem mycie dwuch łazienek prasowanie na jakieś 3 h ścieranie kurzy, podłogi do mycia do odkurzania jakaś masakra ciekawe czy mi dnia starczy ??? a jak już siade na dupie to nikt mnie nie namówi żebym ją podniosła :) - ech sobota :( ale jutro sobie odbije :)

kurcze wiecie co fajnie że wam sie udało z tymi ciążami :)

Sol- duzo zdrowka dla malej.. mam nadzieje, ze to sie szybko leczy.. bidula

marylka- kochana! spokojnie, wkrotce bedziesz z brzuszkiem :D ja tak czuje :D i wtedy zobaczysz co jest fajne :D hahaa

ja wlasnie wtrabilam kalarepe, nastepnie rogalik z dzemem.. i marza mi sie ogorki kiszone z PL... ale chyba zrobie sobie kanapke z miodem .. tak bedzie lepiej dla mojego zoladka ;)

Witam się przy śniadaniu :-)

Jaewa
ja też miałam takie pobolewanie, szczególnie po wysiłku fizycznym, nie przejmuj się ;-)

Najpierw wariujemy, że nie ma ciąży a potem, że jest i szukamy chorobowych objawów, kobiety są okropne :-) :-) ;-)

Sol moja córcia miała takie zapalenie w wieku mniej więcej 3 lat, od tamtej pory nie miała nawrotu, w przeciwieństwie do mnie :-(

Marylo wciąż nam majówek przybywa :-) Dziś doszła następna, po poronieniu i wielomiesięcznych staraniach. Trzeba wierzyć!

Witam laseczki.
W końcu mam upragniony weekend, lecz nie za długi bo jutro spadam na 3 zmianę do pracy, a buuu... Dam radę, bo kto inny jak nie ja? :-)
Zaraz biorę się za porządeczki, a jak dam radę to w międzyczasie będę tu zaglądać. :-)
Tymczasem idę myć naczynka po śniadanku :]

reklama
Sol- duzo zdrowka dla malej.. mam nadzieje, ze to sie szybko leczy.. bidula

marylka- kochana! spokojnie, wkrotce bedziesz z brzuszkiem :D ja tak czuje :D i wtedy zobaczysz co jest fajne :D hahaa

ja wlasnie wtrabilam kalarepe, nastepnie rogalik z dzemem.. i marza mi sie ogorki kiszone z PL... ale chyba zrobie sobie kanapke z miodem .. tak bedzie lepiej dla mojego zoladka ;)
zapraszam na ogórasy :) no a skoro tak mówisz to ja nie mam żadnych wątpliwości :)

Witam się przy śniadaniu :-)

Jaewa
ja też miałam takie pobolewanie, szczególnie po wysiłku fizycznym, nie przejmuj się ;-)

Najpierw wariujemy, że nie ma ciąży a potem, że jest i szukamy chorobowych objawów, kobiety są okropne :-) :-) ;-)

Sol moja córcia miała takie zapalenie w wieku mniej więcej 3 lat, od tamtej pory nie miała nawrotu, w przeciwieństwie do mnie :-(

Marylo wciąż nam majówek przybywa :-) Dziś doszła następna, po poronieniu i wielomiesięcznych staraniach. Trzeba wierzyć!
tak tak my kobiety a do tego polki zawsze znajdziemy sobie jakis powód żeby choć przez 5 min ponażekać - bo dłużej to już nam sie nudzi :)
a ja wierze cały czas czasem tylko mi sie zdaje że nie bedzie tak łatwo ale wiem że w końcu nam sie uda :)
Witam laseczki.
W końcu mam upragniony weekend, lecz nie za długi bo jutro spadam na 3 zmianę do pracy, a buuu... Dam radę, bo kto inny jak nie ja? :-)
Zaraz biorę się za porządeczki, a jak dam radę to w międzyczasie będę tu zaglądać. :-)
Tymczasem idę myć naczynka po śniadanku :]
my sie wieki nie widziałyśmy co ?? jak tam staranka ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry