S
Sol
Gość
Witam się przy śniadanku 
jaewa - no-spa jest dopuszczalna w ciąży w polsce
Oficjalnie nie powoduje zagrożenia a je zmniejsza
Ale inne kraje mają odmienne zdanie w tym temacie
Możesz brać no-spe jeśli poczujesz mocniejsze kłucie brzucha - albo buscopan o którym pisałaś. A najlepiej to się nie przemęczać
Robić sobie przerwy a podczas gotowania sobie przysiąść na krześle zamiast ciągle stać :-) A bólami się nie przejmuj dokąd nie są bardzo uciążliwe i nie występują plamienia
mama - padła o 00.40 po trzech kołysankach
Za to wstałyśmy o 9.45
I cóż z tego jak znowu mi uśnie pinda po północy :-( Nie daję jej pepsi ani Tigera - nie wiem skąd ona ma tyle powera - ja wysiadam 
marylka, monia, maggy - dzień dobry :-)
Zachciało mi się płatków na śniadanie i wtryniłam całą michę płatków z 0.5 l mleka
A w domu mam znowu saune i pouchylane okna - sąsiadka z dołu daje po garach 

jaewa - no-spa jest dopuszczalna w ciąży w polsce
Oficjalnie nie powoduje zagrożenia a je zmniejsza
Ale inne kraje mają odmienne zdanie w tym temacie
Możesz brać no-spe jeśli poczujesz mocniejsze kłucie brzucha - albo buscopan o którym pisałaś. A najlepiej to się nie przemęczać
Robić sobie przerwy a podczas gotowania sobie przysiąść na krześle zamiast ciągle stać :-) A bólami się nie przejmuj dokąd nie są bardzo uciążliwe i nie występują plamienia
mama - padła o 00.40 po trzech kołysankach
Za to wstałyśmy o 9.45
I cóż z tego jak znowu mi uśnie pinda po północy :-( Nie daję jej pepsi ani Tigera - nie wiem skąd ona ma tyle powera - ja wysiadam 
marylka, monia, maggy - dzień dobry :-)
Zachciało mi się płatków na śniadanie i wtryniłam całą michę płatków z 0.5 l mleka
A w domu mam znowu saune i pouchylane okna - sąsiadka z dołu daje po garach 
Dobrze że moja "ciocia" ma dzisiaj wolne to podjedziemy do niej a nie do dyżurującej przychodni bo tam są straszne baby