reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MArylka, a no dokladnie tak :-D Staranka w trakcie, a teraz co powinnam mieć plodne to zauważyłam u siebie jakiś żółty śluz. O matko! Co to znowu :crazy::crazy::crazy: Nieraz tak mam parę dni i przechodzi - no zobaczymy...
A jak tam u Ciebie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Was Kochane:happy:

Ja też dzisiaj ładnie pospałam... Zaraz ide sobie zagrzać paróweczki na śniadanie z chlebkiem tostowym mmmmm i do tego herbatka z soczkiem malinowym :happy:

Cycuchy dzisiaj bolą niesamowicie coraz gorzej spać sie ułożyć ale trzeba dać rade:happy:

Sol napisz co tam u Małej potem

Jaewa, Szcześliwa, Pysia, Maggy, Ewcia dzień Dobry:happy:

A ja juz chyba kończę pracę:)) Bo niby do 14 mamy ale widze że wszyscy się powoli zbierają:))
Ale obiecałam mężowi że pojadę do teściow (on jest od rana) i to już nei jest fajne... Ale nic to jakoś się przezyje te kilka godzin...

Misia sok malinowy nie bardzo w ciąży... Ja czytałam że wogóle malinowe rzeczy mogą wywołać skurcze... I Sol mi to ostatnio potwierdziła...

Miłęgo snia dziewczynki:)

Monia :szok::szok::szok: faktycznie właśnie przeczytałam w necie.. Na szczeście wypiłam tylko jedną wczoraj a tą dzisiejszą właśnie wyłałam...
To ja już nie wiem co jak moge... A mleko z miodem? Tylko zwykła herbata? A zielona? :zawstydzona/y:

Witam wszystkich :)
Ja wstałam z jakas godzinę temu i nic dziwnego, bo do 3 sie krecilam ;/
A dzisiaj na nockę :( Nie wiem jak to zniosę, mam dziwne zatkany nos, zaczęło mnie boleć gardło i zamiast zajadu, mam opryszczkę:/ chyba jakiś wirus mnie dopadł ...
Użyłam takiego kremu, na opryszczkę, ale było napisane, że nie powinno się w czasie ciąży, jednak nie ma on wielkiego zagrożenia dla płodu, chyba, że dostanie się do ust...
aj aj..
A poza tym, można witaminkę C i Calcium podczas ciąży używać, jeżeli się jest przeziębionym?
Bo ja mam np. kompleks witamin (różne b,c,e,d) i jest napisane, żeby nie używać w czasie ciąży?
Dlaczego?

Ostatnia edycja:
...bo teraz to taka pogoda nie teges i trzeba uważać, że ho ho :crazy:
zovirax najlepszy na opryszczkę.. co prawda może i tani nie jest ale skuteczny. Mężulkowi często wyskakuje opryszczka, smaruje zoviraxem i ładnie znika :-)

a nocki wspolczuje no ale ja za to mam od jutra caly tydzien, więc też niezbyt lajt :-(:-(:-( noc to powinna być w lozku a nie w pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja maluję pazury na fiolet :rofl2:

reklama
Mnie czekają tylko 3, ale po 12 godzin ;(( ale chyba wolę to, niż cały tydzień, z resztą sama nie wiem..
Myślę nad zmianą pracy, bo jak będę miała fasolkę, to niestety, będzie to trochę za ciężko, tzn. wytrzymać 12 godzin na nogach, bo praca sama w sobie, nie jest zła

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry