Jaewa - ja też sobie oczy kilka razy zakropliłam kroplami, których się w ciąży stosować nie powinno i też mnie
Sol uspokajała.

CZasem po prostu o pewnych sprawach się nie pomyśli. Teraz używam nawilżające dla osób noszących soczewki, bez przeciwwskazań do stosowania w ciąży. Aha, tyle, że jak jestem w domu to noszę okulary, a tylko jak wychodzę zakładam soczewki, bo faktycznie - oczy w ciąży się szybciej przesuszają. A co do jeansów - ja sobie zamówiłam takie:
SUPER JEANSY CIĄŻOWE R.M ŁÓDŹ (1226474946) - Aukcje internetowe Allegro , bardzo z nich jestem zadowolona. Tylko mają dziwną rozmiarówkę - ja zwykle noszę rozmiar 40, a musiałam zamówić w rozmiarze L. Także myślę, że XL jest na maksymalnie rozmiar 44. Ale może Tobie wystarczy S?

Piszę to w kontekście, że niefajnie zrobili, że nie uwzględnili, że są panie noszące większe rozmiary niż 44... zwłaszcza w ciąży. :/
Misia - Ty nie panikuj z tym jedzeniem.

Nie wolno przede wszystkim jeść surowego mięsa, produktów z mleka niepasteryzowanego, serów pleśniowych, ponoć też tuńczyka (bo może zawierać rtęć), ja uważam też na surowe jajka.
Hope, Misia, Cereate - dzięki... :* Już mi ta melisa trochę pomogła...