Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi sie podoba michasia i michelle ale powiem prosty przyklad dzis rozmawiam z kolezanka mowie jej ze mamy wlasnie takie przemyslenia i mowie ze lepiej bedzie dziecku dac imie angielskie jak chcemy tu zyc ale ze to jest odpowiednik michalinki tylko ze w szkole czy gdzies bedzie dziecku lepiej a ona ale chyba nie bedziesz mowila michelle i to juz takie wieciemojego macka brat mieszka w niemczech i dzieci sa leonie i mateo leonie nie ma odpowiednika polskiego wiec mowimy leluś np.zdrobniale ale na mateo mowimy macius i jest ok dziecku to raczej nie przeszkadza
![]()
:-) bardzo ładne imie to widocznie popularne tam :-)Moja koleznka z niemiec stara sie o dzidzie i jak bedzie corka to bedzie leonie![]()

i chciałam dodac że Ja tabletki brałam przed urodzeniem synka jakieś 4 miesiące a po porodzie brałam przez 2 lata i 8 miesięcy,odstawiłam około 4 miesięcy temu plus minus jakoś tak i jak na razie 3 pierwsze @ były w miarę na czas lecz 4 przedłużała się o ponad tydzień,teraz czekam na 5 i zobaczymy co będzie...
;-)
a myslicie ze w ciazy mozna leczyc zeby? w sumie regularnie chodzilam jak bylam w pl.i wydaje mi sie ze wszystko jest ok ale jak by co to mozna?? pozdrawiam