reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Grunt to się nie przejmować tym co ludzie gadają i myślą tylko robić tak jak się chce żeby później nie żałować. A reszta się nie liczy...:-) OK ja idę spać bo rano trzeba wstać wcześnie...blee Do jutra pa:*:*

reklama
mi sie podoba michasia i michelle ale powiem prosty przyklad dzis rozmawiam z kolezanka mowie jej ze mamy wlasnie takie przemyslenia i mowie ze lepiej bedzie dziecku dac imie angielskie jak chcemy tu zyc ale ze to jest odpowiednik michalinki tylko ze w szkole czy gdzies bedzie dziecku lepiej a ona ale chyba nie bedziesz mowila michelle i to juz takie wiecie:wściekła/y: mojego macka brat mieszka w niemczech i dzieci sa leonie i mateo leonie nie ma odpowiednika polskiego wiec mowimy leluś np.zdrobniale ale na mateo mowimy macius i jest ok dziecku to raczej nie przeszkadza :)

Moja koleznka z niemiec stara sie o dzidzie i jak bedzie corka to bedzie leonie :)

...o rany ale żeście naprodukowały :szok:
przeczytałam wszystko :tak: i chciałam dodac że Ja tabletki brałam przed urodzeniem synka jakieś 4 miesiące a po porodzie brałam przez 2 lata i 8 miesięcy,odstawiłam około 4 miesięcy temu plus minus jakoś tak i jak na razie 3 pierwsze @ były w miarę na czas lecz 4 przedłużała się o ponad tydzień,teraz czekam na 5 i zobaczymy co będzie...:)
W końcu weekend to będę zaglądała częściej :tak:;-)
Dobranoc!

asiuasiu1 : nie patrz na innych to Twoje dziecko i Ty wiesz co będzie dla niego najlepsze, a inni no cuż może zazdroszczą więc nie zwracaj na innych uwagi

hej ja właśnie wróciłam od gina :) i jestem zadowolona i powiedział że wszystko ok i czysta szyjka i nie ma żadnych przeciwskazań i że spokojnie moge ciąże planować, pochwalił moje szczepienie na żółtaczke i powiedział że przy moich tabletkach to wystarczy jak odstawie je dwa miesiące przed planowanym dzidziusiem i minimum miesiąc szybciej musze brać kwas foliowy ale ja odstawie po ostatniej szczepionce i kwas też tak zaczne brać i powiedział że spoko będzie :) no i zostawiał mu wizytówki z mojego sklepu - obiecał ładnie wyeksponować :-)

ja dodatkowo mam w planach w przyszłym m-cu albo za dwa zachaczyć o dentyste - jeszcze nigdy nie byłam bo mam zdrowe ząbki i nigdy mnie nie bolały i tak profilaktycznie sprawdze jak będzie jakaś mała dziórka czy coś to odrazu to naprawie bo słyszałam że czasem zęby sie dosłownie sypią podczas ciązy , a głupio bym szczerbata wyglądała

a jak wam się mój sklepik podoba ?? zobaczcie zdjęcia na moim profilu, przyszły byście do takiego na zakupy?? co ewentualnie powinnam zmienić??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
super marylka!!! ciesze sie bardzo :)))))) a tak w ogole to wstawilas miniaturke fotke (chyba twoj sklep?) i nie moge sobie obejrzec!!!! a temat bardzo mnie interesuje. zwlaszcza tak na 0-6 mieisaca ;) ihihihihihihihi
ja tez tu od 2 dni przelotem bylam, bo wczoraj mialam dwa egzaminy :) poszlo ok :) ufff.. jeszcze tylko jedno zaliczenie do napisania ( ale cholernie trudne i nie mam wykladow, ani nic... tematu w sumie ejszcze n ie mam, czekam na maila od profki...) i 1 egzamin ustny 21 i wkoncu ferie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
a wy jakie macie plany na weekend dziewczyny? bo ja niestety zakuwam, plus spacerek.

Witam się z rana:)
maryla cieszę się że wizyta u ginegologa przebiegła ok.Dobrze że wszystko jest ok i nie ma przeciwskazań na dzidzę,3 mam mocno kciukasy:)A co do dentysty to trzeba chodzic niestety bo żęby też ważna rzecz jest :)
josephine gratuluję zdanych egzaminów:)
Ja dopiero jestem po sniadaniu dziś była pizza z papryczkami chilli mniam mniam a na deser za chwilę będę wcinac lody:)

josephine : gratulacje egzaminów następne napewno pójdą równie dobrze zdolna jesteś :) , szkoda że nie możesz otworzyć tych miniaturek, reszte zdjeć mam w albumie ich też nie mozesz otworzyć?? ciekawe czemu ??

agnieszka.kk : mój mąż terz dziś od rana wspomina o pizzy więc jak przyjde z pracy to pewno będziechciał żebym na kolacje robiła bo obiat już babcia przyszykuje przed moim przyjściem i znowu obrzremy sie jak świnki

a i gin powiedział że waga prawidłowa i nie musze chudnąć przed zajściem no chyba że bardzo chcem ale tylko troche :) troche facet mnie pocieszył

maryla jak nie trzeba chudnąc nie nie chudnij no chyba że Twoje samopoczucie się wtedy poprawi:)
maryla a dlaczego nie można otworzyc Twoich zdjec miniaturek?

...zajrzę do was za chwilę a teraz lecę wstawic ziemniaczki na obiadek,wczoraj mąż zrobił pyszny gulasz także nie długo mam obiadek:)
bużka

reklama
czesc dziewczyny :) ja tez gratuluje zdanych egzaminow josephine:) i ciesze ze wszystko wporzadku maryla eeee nooo agnieszka.kk takie sniadanko to i ja bym zjadla ;-) ja tez teraz w czwartek bede u gina w polsce jesli nie dostane @ bo jak juz wspomnialam gdzies od 7.12 cicho po odlozeniu tabletek i znajac moje szczescie przyjdzie jak ja bede w polsce szykowala sie do wyjscia do lekarza kurde dentyste tez bym musiala zalatwic tylko tu jest strasznie drogi a w polsce jestem 4dni :-( i nie zdaze musze jeszce kupic pare rzeczy do slubu na szczescie sukienke juz mam :cool2: a myslicie ze w ciazy mozna leczyc zeby? w sumie regularnie chodzilam jak bylam w pl.i wydaje mi sie ze wszystko jest ok ale jak by co to mozna?? pozdrawiam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry