Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet nie zdążyłam się zdenerwować
Nie losowałam pytań bo nie chcieli mnie jeszcze bardziej stresować. Zapomniałam wziąć prezentacji swojej pracy - czyli lapka żeby pokazać co jest i jak działa, ale za to musiałam opisać to bardzo obrazowo. Praca oceniona na 4.5 a miałam średnią z całych studiów tyle więc nie chcieli mi stawiać 4 więc 5
A ja się tylko o 3 modliłam 
A teraz jest w czym wybierać w kolorach farb
Jakby dwa lata temu ktoś dał mi katalogi to bym miała inną kolorystykę 
Tylko w jednym miejscu musieli położyć 3 bo jasna farba na ciemny podkład ale bardzo ładnie pokryło 
Bo jak ja łaziłam zanim zamówiłam Komandora to nic ciekawego nie mogłam znaleźć
80% szafy to były wieszaki a ja tyle to potrzebuję półek a nie wieszaków
Dlatego zdecydowałam się dwukrotnie na Komandora - po za tym w sypialni mojej zrobili mi też z automatu całą resztę zabudowy więc się bawić nie musiałam w szukanie i dopasowywanie biurka, półek nad biurkiem i szafki na książki 
A babeczki pycha ale ja już się dzisiaj zasłodziłam Truflami bo sobie kupiłam. Niestety po dwóch mnie zmuliło już
Nie mogę słodyczy jeść bo Emili nie pasuje 

Tak jak przewidziałam Pati wypatrzyła puzzle dla siebie i po powrocie już je układała...
wiem jak to jest się denerwować przed obroną;-)
), przedpokój mamy mandarynkę, a w kuchni Sunflowers. Bardzo dobrze się kładą i dobrze kryją
Polecam bardzo