• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc z Wrocławia wszystkim ... nie mam teraz czasu na czytanie
mlodam - bylam na rynku, zmarzłam bardzo, ale kupiłam sobie kapcie super na jarmarku i książki .... heeee teraz popijam kawunię i zagryzam ciachem ....
mama - tule bardzo, bardzo ... nic z tego nie rozumiem i nie wiem dlaczego tak sie dzieje ... bardzo mi przykro ...

całusy dziewczyny ... !!!

reklama
MAMA tulę mocno. U mnie też raczej będzie @, więc mogłaby już być żeby zacząć nowy cykl.

serg - oddane :-)

mama - przykro mi :-( Ale skoro @ przylazła to trzymam kciuki za kolejny cykl luzacki :-) W końcu musi się udać :-)

Jeny napisałam tego posta o 14 i nie wysłałam bo się obiadem zajęłam, potem musiałam lecieć po krokiety i na zakupy bo były mnie podwiózł :-p M sam do niego zadzwonił :-D No i pół godziny w korku spędziłam :-p A teraz się gościem zajęliśmy i tak siedzimy :-p Właśnie wrócili z papierosa więc uciekam. Już nie mam siły biegać więc siadłam na dupie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Naga i jak się podobało na rynku? w tym roku na jarmarku jeszcze nie byłam, ale pewno tam dotrę, przecie mam na niego jakieś 10 minut ;-)
a ja cały dzień na nogach, najpierw sprzątanie, coś zawsze koło taty trza, z piesem dada co i za chwilkę mnie czeka ;-) 2 prania ciągle coś... ;-)

Dzień dobry kochane. U mnie znowu nic nie wyszło. Tym razem cykl postanowił być krótszy - nie wcelowałam się w owulkę, bo zaczęłam w 14 dc. dopiero (myśląc, że cykl będzie miał 28 dni), ale ten cykl chyba będzie miał 25 dni, bo dziś 23 dc. i już się zaczęło plamienie przed @. Co mi szkodziło wcześniej się przytulać :( Nie chciałam po prostu przeginać...No i jak byłam we wtorek 16 listopada u lekarza to mówił, że pęcherzyk zaczyna dopiero rosnąć, więc zaczęłam staranka 19 listopada - ale albo za późno, albo po prostu nic nie wyszło, bo mi za bardzo zależało.

Postaram się nie lamentować za bardzo. Tylko teraz proszę Was o kciuki nie za kolejny cykl, ale za to, żeby GWIAZDOR chociaż mi dobrą pracę pod choinkę przyniósł....Wtedy bym miała taką adrenalinę - a tego mocno potrzebuję.

Ostatnia edycja:
Lil - w takim razie trzymam kciuki za prackę, żeby przyszła szybko i była tą wymarzoną! :tak: I tulę z powodu zbliżającej się @... A może jednak to nie @? ;-)

Wiolka, gdzie Ty uciekasz?... Zostań, Kobity się dopiero budza po andrzejkach! (jak ja ;-) )

Dzięki Wiolka i Sergeevna! Dwa cykle już miałam plamienia i łudziłam się, że to na fasolę, a potem @ była aż brzuch rozrywało. Więc się nie łudzę. Ciekawe co łatwiej: zajść w ciążę czy znaleźć pracę :))

A to andrzejki teraz były???? Kurcze ja nie w temacie kompletnie....

Cicho tu dziś, na dworze zimno, siedzę pod kołdrą i czytam 3 część Millenium. I zaraz obiadzik odgrzewam, bo leży od wczoraj.

reklama
Lil, cicho, może Dziewczyny na sanki pouciekały?... ;-) A ja ostatnio też się łudziłam, że to nie @, chociaż w owu byłam potwornie chora i ostatnią rzeczą o jakiej myślałam to były przytulanki ;-) Ale obserwowałam organizm, notowałam temperaturkę, był wyraźny skok na owu, spadek tempki dzień przed @ - jak w książce ;-) Martwiłam się najbardziej, że tabletki mi coś mogły poprzestawiać w organizmie... Ale wygląda na to, że chyba nie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry