• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka a czemu ciagle jezdzicie do tesciow? przeciez macie prawo tez do innych... a wigilia w domu, duzo roboty-fakt
ale bedziecie przynajmniej na miejscu, bez podrozy :)
ja bym sie cieszyla :)

reklama
josephine,sergeevna,wiolka,lil- dziekuje Wam za wsparcie-wiecie,ze w ten pierwszy dzień @ jest ono bezcenne...

ja dzis nie popisze bo i o czym...zjedlismy obiadek-ja kawa,Tomi zmienia opony na zimowe-u nas napadalo sporo sniegu-na ogrodzie jest 30 cm.dzieci bawia sie u gory..

ta niemoc jest okropna...
dziekuje ,ze jestescie!

Wiola, Josephine - teściowa jest ok, tylko ten teść i szwagierka... :dry: :laugh2:

Mama - wiem coś o tym... Tulę jeszcze raz...

Dziewczyny, kiedy ubieracie choinkę?...

Ostatnia edycja:
josephin dlatego ze moich rodzicow nie ma w polsce . pozatym mieszkamy od nich jakies 8km wiec dziwne bybylo jakbysmy ten szczegolny wieczor spedzali kazdy osobno. no i ostatnie 3 wigilie wracalismy z irlandii i mieszkalismy u nich.
ide dac dziecku obiad

mama kochana nie zalamuj sie... wierze ze dane ci jest miec jeszcze jedna dzidzie...
macie snieg? ale fajnie u nas tylko lekki mrozik
sergeevna dasz rade.... jak to sie mowi z rodzina faceta sie nie wiazesz...
a co do choinki to ja ubieram ja w wigilie rano albo ostatecznie 23 wieczorem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama - nie ma za co :) po to jestesmy!

serg : ja bym chciala tak ok.10-15 grudnia ale moje 31 letnie dziecko juz sie nie moze doczekac i ja wtargalo do domu+kartony z ozdobami takz emozliwe ze na dniach hihihihihihihihihi

Mama nie poddawaj się - trzymam dalej za Ciebie kciuki! I teraz ślę uściski, żeby łatwiej było przejść ten trudny dzień...

Ktoś pytał o choinkę - myślę tak 1-2 tydzień grudnia.

Ja już mogłabym mieć ubrana choinkę od października ;-) Ale na serio, to planuję w przyszłą niedzielę, tak bardzo nie mogę się już doczekać... :tak:

Wiolka, wiem, że z jego rodzina się nie wiążę, zresztą, są aż prawie 2000km stąd ;-) A o dziecku zostaną poinformowani po fakcie :-P

reklama
cześć dziewczyny :-)

jak mija śnieżny dzionek? ;-)

mama przykro mi... ściskam mocno. siły i wiary na przyszłość życzę, bo czegoż innego.... ehh do dup....y

ja czekam na K az do mnie przyjedzie do Soli, bo u rodziców jestem, teraz wybieram się na szybkii spacerek z piesem,bo trza. ale chęci wogle nie mam bo jest brrrr.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry